0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (10,000 puan) tarafından
Annem diyom hayır babama diyom hayır bebeğim 6 aylık oldu ek gıdaya başlıcek anneme diyom sen bak  sana verim para diye yok kabul etmiyolar markete calışmaya girsem hic olmadı eve para girer diyom iyce moralim bozulmaya başladı napacağımı bikmiyom gidip gizli başvursam biliyom yine karşı cıkarlar 

2 Cevaplar

+1 oy
(10,015 puan) tarafından
Bu dediğimi yanlış anlama çalışmana vs lafım yok ama  bişeyler yapması gereken kişi kocan yazdıklarından anladığım kadarıyla kendini paralayan sensin ailende bunu bildiği için hayır diyordur belki 
(10,000 puan) tarafından
Canım çalışıyo zaten burda yok öyle ek iş gitsin bulsun maşı olmasa hic yetmez
(10,015 puan) tarafından
Çalışıyor evet ama bak avukatına kadar sen uğraşıyorsun krediyi sen ayarlıyorsun o sadece işe gidip geliyor evdeki saatine göz koyuyor çabanın tamamı sende bundan bahsediyorum onun yükünüde sen sırtlanmışsın anlatmaya çalıştığım bu sanada yazık yani bırak birazda o uğraşsın çaba sarfetsin kafa yorsun
(10,000 puan) tarafından
Önümüzdeki aynı canım napacam git calış diye hemen her yer sigortalı işci arıyo diyo zaten iş durumu napcakları beli olmuyo iş günü değişiyo bende napacam bilmiyom düşün düşün gene acığımız var önümüzde ki ay
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neye hayır diyorlar çalışmanı mi istemiyorlar 
(10,000 puan) tarafından
Evet  çocuk kücük diye oğlan aramıyo bile beni kız 6 aylık oldu ek bişeyler yer artık yarım gün calışsam markete 10 bin alasam yeter her ay aynı şeyleri yaşamaktan gına geldım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 131 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
0 oy
3 cevap 73 göst.
+1 oy
5 cevap 157 göst.

Kategoriler

1,474,825 soru

24,145,260 cevap