0 oy
792 göst.
Diğer kategorisinde (85 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Evet yanlış duymadınız 

12 Cevaplar

+7 oy
(7,898 puan) tarafından

yaprak dökümünü çok mu izlediniz ya🤦🏼‍♀️

(26,307 puan) tarafından

Oda bir seymi bizim komsu kiz 4 yil biriyle sevgili oldu sonra ayrildilar. Aradan 2 yik gecti kiz kardesi nisanliydi haberini duyduk yüzüğüde evde birakip ablasinin eski sevgilisiyle kacarak evlenmis. 

Şu an 1 ogullarida var 😇

(7,898 puan) tarafından

hani marjinal bizdik diyor ya cem yılmaz 😂😂o hesap 🤭🤭

-Reklam-
+1 oy
(2,055 puan) tarafından

Mişler mışlar olarak anlatıyorsunuz kimden duydunuz birlikte olduklarını

(85 puan) tarafından

Eski erkek arkadaşımla konuşurken duydum ablamın yanında oldugunu bilmiyordu

(2,055 puan) tarafından

Doğruyu söylediğini nerden biliyorsunuz

(85 puan) tarafından

Ablam da yanımdaydı hiç bir şey diyemedi ikisi konusuyordu

(2,055 puan) tarafından

Öyle bi durumda kimse bişey diyemez insan donar kalır sizde ablanıza inanmak yerine elalemin herifine inandınız öyle mi 

(2,055 puan) tarafından

Dıyelım ki ablanız doğru söylüyor o adam abartıyor peki bu ihtimali düşünmediniz mi ablanız her halükarda hatalı yaptığı çok yanliş hatta iğrenç bişey bunun kabul edilir tarafı yok ama sizinde yaptıgınız yok ayıp tanımadıgınız bilmediğiniz insanlara ablanızın kusurunu açıyorsunuz

(2,055 puan) tarafından

Siz anlamadınız tanıdık olup olmaması önemli değil kim olursa olsun birinin kusurunu alenen ilan ediyorsunuz yorumlara göz attım ablanız evli oldugu halde sık sık görüşüyorlarmış bu durum çok iğrenç evli bi kadın bi başka erkekle eşinin izni dahilinde belli sınırlarda görüşebilir keza erkekte öyle ama bu durumun kabul edilir yanı yok ya bu durumu enişteniz duysa o zaman olacakları düşünebiliyor musunuz ablanız mezara enişteniz hapse çocuklar allah bilir nolacak ben sizin yerinizde olsam ablanızı tehtit ederdim sürekli göz hapsinde tutardım ve tek yanlışında eniştenize anlatmakla tehtit ederdim

+1 oy
(86 puan) tarafından

Bazen keşke anlama kıtlığı olan biri olsaydım da böyle şeyleri anlamasaydım diyorum başımıza yağacak taşı bekliyorum

0 oy
(1,756 puan) tarafından

Daha neler duycaz yaa

0 oy
(1,880 puan) tarafından

biiri esiyle kavgaliyken ablasina ses kaydi atmis ablasida kizin eski sevgilisine yollamisti o senmiydin? 

ablan bekarmi? eski sevgilin oldugunu biliomuydu tesadufmu?  sana nasi anlatti. yesaduf olabilirde bilerek beraber olmussa zaten igrenc. 

(1,635 puan) tarafından

O evli olandı bunlar sevgiliden bahsediyor bakalım daha neler okuyacağım artık şaşırmıyorum 

(1,880 puan) tarafından

cus . yani evli olup elalemle arkadas gibi takilmak nedir. zaten bu bile sacma. eski sevgilin ile akraba degilseniz arkadas olrakda gorusulmez

0 oy
(8,744 puan) tarafından

Ne tür ilişkiler yaşıyor sunuz anlamıyorum 🙄

(8,744 puan) tarafından

Ablan evli olduğu halde eski sevgilinle beraber bide dimi 🤢

0 oy
(2,416 puan) tarafından

Konuyu kapat günaha girme yeterince 🤮🤮🤢🤢🤢

(2,416 puan) tarafından

Ama buraya yazarak da giriyorsun 

Benim başıma gelse anneme babama söylerim. Ortalığı ayaklandiririm  . Herkes edebiyle yaşasın. 

(2,416 puan) tarafından

Yapanlar utanmıyor ama . Gerçi doğruluğunu biliyormusun 

Ayrıca ailen başkasından duysa ,senin haberin olduğunu bilseler kizmazlarmi

(2,416 puan) tarafından

Bir kere yaptiysalar devamı gelir . Allah affetsin ,kimseyi doğru yoldan ayırmasın 

Evlensinler bari 😏😏

(2,416 puan) tarafından

Neeee 😵😵😵😵😵😵😵 yuh diyorum. 

(667 puan) tarafından
+1

Yani sorun ablanın evli olup başka birileriyle görüşmesi değil de eski sevgilinle mi görüşmesi şu an ablanın elalemin adamı ile görüşmesi de bir sorun şu an evli sonuçta

0 oy
(7,289 puan) tarafından

Yani ablan kocasını senin eski sevgilinle aldatıyor ben doğru mu anladım bilmiyorum

(7,289 puan) tarafından

Yani kusura bakma haystetsizlk Allah'ım sınama bizi. Sen ailene nasıl xemedin yada ablama nasıl kizmadin kabahat üstüne kabahat 

0 oy
(447 puan) tarafından

Olayı tam anlamıyla araştırın bence 

0 oy
(25,607 puan) tarafından

Onun içi alıyorsa bana hiç sorun değil ama mesafe koyarım tabiki evime gelmez evine gitmem 

(25,607 puan) tarafından

Ayrıca eşini aldatıyor olması senin eski sevgilinle aldatmasından daha büyük sorun 

(667 puan) tarafından
+1

Şükür biri benimle aynı şeyi yazmış 

0 oy
(807 puan) tarafından

Anam siz ne yiyip ne içiyorsunuz çok merak ediyorum 

0 oy
(327 puan) tarafından

Ablan veya sen evlimsin nedense en çok bunu merak ettm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 324 göst.
22 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 487 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 571 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (2,253 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 576 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,894 soru

24,322,451 cevap