Evet yanlış duymadınız
yaprak dökümünü çok mu izlediniz ya🤦🏼♀️
Oda bir seymi bizim komsu kiz 4 yil biriyle sevgili oldu sonra ayrildilar. Aradan 2 yik gecti kiz kardesi nisanliydi haberini duyduk yüzüğüde evde birakip ablasinin eski sevgilisiyle kacarak evlenmis.
Şu an 1 ogullarida var 😇
hani marjinal bizdik diyor ya cem yılmaz 😂😂o hesap 🤭🤭
Mişler mışlar olarak anlatıyorsunuz kimden duydunuz birlikte olduklarını
Doğruyu söylediğini nerden biliyorsunuz
Ablam da yanımdaydı hiç bir şey diyemedi ikisi konusuyordu
Öyle bi durumda kimse bişey diyemez insan donar kalır sizde ablanıza inanmak yerine elalemin herifine inandınız öyle mi
Dıyelım ki ablanız doğru söylüyor o adam abartıyor peki bu ihtimali düşünmediniz mi ablanız her halükarda hatalı yaptığı çok yanliş hatta iğrenç bişey bunun kabul edilir tarafı yok ama sizinde yaptıgınız yok ayıp tanımadıgınız bilmediğiniz insanlara ablanızın kusurunu açıyorsunuz
Siz anlamadınız tanıdık olup olmaması önemli değil kim olursa olsun birinin kusurunu alenen ilan ediyorsunuz yorumlara göz attım ablanız evli oldugu halde sık sık görüşüyorlarmış bu durum çok iğrenç evli bi kadın bi başka erkekle eşinin izni dahilinde belli sınırlarda görüşebilir keza erkekte öyle ama bu durumun kabul edilir yanı yok ya bu durumu enişteniz duysa o zaman olacakları düşünebiliyor musunuz ablanız mezara enişteniz hapse çocuklar allah bilir nolacak ben sizin yerinizde olsam ablanızı tehtit ederdim sürekli göz hapsinde tutardım ve tek yanlışında eniştenize anlatmakla tehtit ederdim
Bazen keşke anlama kıtlığı olan biri olsaydım da böyle şeyleri anlamasaydım diyorum başımıza yağacak taşı bekliyorum
Daha neler duycaz yaa
biiri esiyle kavgaliyken ablasina ses kaydi atmis ablasida kizin eski sevgilisine yollamisti o senmiydin?
ablan bekarmi? eski sevgilin oldugunu biliomuydu tesadufmu? sana nasi anlatti. yesaduf olabilirde bilerek beraber olmussa zaten igrenc.
O evli olandı bunlar sevgiliden bahsediyor bakalım daha neler okuyacağım artık şaşırmıyorum
cus . yani evli olup elalemle arkadas gibi takilmak nedir. zaten bu bile sacma. eski sevgilin ile akraba degilseniz arkadas olrakda gorusulmez
Ne tür ilişkiler yaşıyor sunuz anlamıyorum 🙄
Ablan evli olduğu halde eski sevgilinle beraber bide dimi 🤢
Konuyu kapat günaha girme yeterince 🤮🤮🤢🤢🤢
Ama buraya yazarak da giriyorsun
Benim başıma gelse anneme babama söylerim. Ortalığı ayaklandiririm . Herkes edebiyle yaşasın.
Yapanlar utanmıyor ama . Gerçi doğruluğunu biliyormusun
Ayrıca ailen başkasından duysa ,senin haberin olduğunu bilseler kizmazlarmi
Bir kere yaptiysalar devamı gelir . Allah affetsin ,kimseyi doğru yoldan ayırmasın
Evlensinler bari 😏😏
Neeee 😵😵😵😵😵😵😵 yuh diyorum.
Yani sorun ablanın evli olup başka birileriyle görüşmesi değil de eski sevgilinle mi görüşmesi şu an ablanın elalemin adamı ile görüşmesi de bir sorun şu an evli sonuçta
Yani ablan kocasını senin eski sevgilinle aldatıyor ben doğru mu anladım bilmiyorum
Yani kusura bakma haystetsizlk Allah'ım sınama bizi. Sen ailene nasıl xemedin yada ablama nasıl kizmadin kabahat üstüne kabahat
Olayı tam anlamıyla araştırın bence
Onun içi alıyorsa bana hiç sorun değil ama mesafe koyarım tabiki evime gelmez evine gitmem
Ayrıca eşini aldatıyor olması senin eski sevgilinle aldatmasından daha büyük sorun
Şükür biri benimle aynı şeyi yazmış
Anam siz ne yiyip ne içiyorsunuz çok merak ediyorum
Ablan veya sen evlimsin nedense en çok bunu merak ettm
1,487,840 soru
24,321,701 cevap
345,343 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın