0 oy
200 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (62 puan) tarafından

Herkese merhaba. Aralık ayında doğum yapacağım lohusa takımlarına bakıyorum. Bir tane beğendim çok güzel ama ince. Evim yerden ısıtma öyle istediğim sıcaklığa ulaşamıyorum sıcak ama o pijama ile gezecek kadar sıcak değil. Sizler ne aldınız. Nerden aldınız markaları ne. Bir de bebeklerinize kız olanlara hastane çıkışı takımı ne aldınız. 

6 Cevaplar

0 oy
(2,068 puan) tarafından

Herkeste aynı mı bilmiyorum ama ben hayatımda terlemeyen insan lohusa dönemi aşırı terliyordum benim evim de sobalı olduğu için nisan da doğum yapmıştım kalın almıştım diye pişman oldum ince ise üzerine bir yelek ya da hırka çekersin eğer soğuk olursa 

Sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah canim 🤗

(62 puan) tarafından

Yelek giymeme eşim izin vermiyor. 😔 kalın bir şey arıyorum. Ben ilk lohusalığımda üşümüştüm o kızım da aralıkta doğmuştu. Sizlerde güle güle büyütün bebeğinizi. Hayırlı evlat olsun. 

(4,009 puan) tarafından

Niye izin vermiyor 

(62 puan) tarafından

Anneannem gibi ortada gezme dedi. 🥹

(4,009 puan) tarafından

Halt etmiş o illa örgü yelek gitmene gerek yok ki çok güzel sweet tarzında penye yelekler var 

(453 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah. Her yelek giyen Nene mi oluyor o zaman ben 5 senedır neneyim ne alaka ben çok severim yelek hatta örgü olmasınada özen gösteririm 

-Reklam-
0 oy
(731 puan) tarafından

Normal uzun kollu picama takımı al öyleyse 

0 oy
(447 puan) tarafından

Herhangi bir mağazadan aldım ben alt üst takım ama düğmeli tercih edin emzirmesi daha rahat oluyor 

(62 puan) tarafından

Kalın arıyorum ama hala gelmemiş. Hep ince internetten bakayım dedim düğmeli de hiç kullanmadım. 

0 oy
(12,136 puan) tarafından

İlk çocuğun mu 

(62 puan) tarafından

Hayır ikinci bi kaç yer gezdim hep ince buldum. Kalın arıyorum. Kışlık gelmemiş hala ben de internetten alayım diyorum

0 oy
(29 puan) tarafından

Benimde şubatta doğum, iç kısa kol şeklinde 3 lü lohusa takımı aldım evet soğuk olucak üzerine ceket giyeceğim sanırım ilkinde lohusa takımı almamıştım içimde kalmıştı o yüzden bunda aldım :)

(62 puan) tarafından

Ben ilkinde almıştım o da aralık doğumluydu fakat onu eskittim attım öyle bir şey aradım da bulamadım hala ince var kışlık gelmemiş. 

(29 puan) tarafından

Trendyola felan baktınız mı ben eğer bulamasaydım trendyoldan alıcaktım 

(62 puan) tarafından

Demeden aldığım her şeyden pişmanım ama bulamadığım içim ve artık yürüyemediğim için internetten bakacağım. 

0 oy
(166 puan) tarafından

Kadife siyah bir takım aldım. Atlet pijama altı ve bağlamalı normal boy uzun olmyan bir sabahlik. Trendyoldan 650 TL ye

(62 puan) tarafından

Memnunsanız linki paylaşabilir misiniz 

(166 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 317 göst.
1 Nisan 2023 Moda kategorisinde Hlal (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 567 göst.
0 oy
4 cevap 222 göst.
28 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tugce315 (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,763 soru

24,306,168 cevap

344,415 kullanıcı

...