Herkese merhaba. Aralık ayında doğum yapacağım lohusa takımlarına bakıyorum. Bir tane beğendim çok güzel ama ince. Evim yerden ısıtma öyle istediğim sıcaklığa ulaşamıyorum sıcak ama o pijama ile gezecek kadar sıcak değil. Sizler ne aldınız. Nerden aldınız markaları ne. Bir de bebeklerinize kız olanlara hastane çıkışı takımı ne aldınız.
Herkeste aynı mı bilmiyorum ama ben hayatımda terlemeyen insan lohusa dönemi aşırı terliyordum benim evim de sobalı olduğu için nisan da doğum yapmıştım kalın almıştım diye pişman oldum ince ise üzerine bir yelek ya da hırka çekersin eğer soğuk olursa
Sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah canim 🤗
Yelek giymeme eşim izin vermiyor. 😔 kalın bir şey arıyorum. Ben ilk lohusalığımda üşümüştüm o kızım da aralıkta doğmuştu. Sizlerde güle güle büyütün bebeğinizi. Hayırlı evlat olsun.
Niye izin vermiyor
Anneannem gibi ortada gezme dedi. 🥹
Halt etmiş o illa örgü yelek gitmene gerek yok ki çok güzel sweet tarzında penye yelekler var
Tövbe estağfurullah. Her yelek giyen Nene mi oluyor o zaman ben 5 senedır neneyim ne alaka ben çok severim yelek hatta örgü olmasınada özen gösteririm
Normal uzun kollu picama takımı al öyleyse
Herhangi bir mağazadan aldım ben alt üst takım ama düğmeli tercih edin emzirmesi daha rahat oluyor
Kalın arıyorum ama hala gelmemiş. Hep ince internetten bakayım dedim düğmeli de hiç kullanmadım.
İlk çocuğun mu
Hayır ikinci bi kaç yer gezdim hep ince buldum. Kalın arıyorum. Kışlık gelmemiş hala ben de internetten alayım diyorum
Benimde şubatta doğum, iç kısa kol şeklinde 3 lü lohusa takımı aldım evet soğuk olucak üzerine ceket giyeceğim sanırım ilkinde lohusa takımı almamıştım içimde kalmıştı o yüzden bunda aldım :)
Ben ilkinde almıştım o da aralık doğumluydu fakat onu eskittim attım öyle bir şey aradım da bulamadım hala ince var kışlık gelmemiş.
Trendyola felan baktınız mı ben eğer bulamasaydım trendyoldan alıcaktım
Demeden aldığım her şeyden pişmanım ama bulamadığım içim ve artık yürüyemediğim için internetten bakacağım.
Kadife siyah bir takım aldım. Atlet pijama altı ve bağlamalı normal boy uzun olmyan bir sabahlik. Trendyoldan 650 TL ye
Memnunsanız linki paylaşabilir misiniz
https://ty.gl/xii47wpdwyv7c
1,486,757 soru
24,306,033 cevap
344,399 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın