0 oy
529 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (11 puan) tarafından

Kızlar bu akşam model seçmeye gittik özel ölçüde Sadece L model yapıyorlarmış mağazada Sadece 3 tane model vardı birini seçtim bedava verseler almayacak kadar içime sinmedi ama mecburiyetten almak zorunda kaldım keşke diğer koltuğun birini vermeseydim diğer tarafada 2 berjer koysaydim o kadar kötüyüm ki koltuktan yana gerçekten hiç şansım yokmuş geri verdiğimiz modeli L ye çevirin dedim yok yapamıyoruz dediler eşime de çok sinirliyim illa o mağazadan olsun dedi çektiğim şu çileye bak

image

18 Cevaplar

0 oy
önce (1,557 puan) tarafından

aslinda guzel buda . bence daha cok yakisir odana . nasibi boleymis. bende pandemide aldim koltuklarimi. lacivert gri istiodum . cok koyu gri vardi fume. esim dedi biride bordo oldsun bence yakisio dedi . kiramadim esimi trabzonsporli gibi kullaniyorum bes senedir😀😀 seneye sungerini degisip döseticem . rengi hic icime sinmeyerek kullaniyorum bende

image

önce (11 puan) tarafından

Vallahi bedava verseler almam da almak zorunda bıraktılar çok sinirliyim şuan dediğin gibi nasip böyleymiş yapacak bir şey yok seninkinin modeli güzelmiş canım güle güle kullan 

önce (122 puan) tarafından

Renkleri çocuklu evlere göre iyi bence 😅

önce (1,557 puan) tarafından

o yizden zaten sabrediyorum 😀😀😀 seneye artik normal acik renge dönmek istiyorum 😅

Ben açık renk aldım ama öecburen aldım fiyatı uygun diye. Oturma odasına koydum salonu kullanıyoruz kalabalık misafir olumca oturma odasında kadınlar oturuyor salonda balkon var erkekler sigaraya çıkıyor diye. Simdi oturma odasının kapısı kapalı biri gelince kullanıyoruz. Koltuklar geldiği gün eşim gitmiş uzanmış orda birşeyler yapıyo oplum almış oyun kurmuş kendine bşde çikolatalı puding döktüler al beyazların hayrını gör işte 😅 diğer yoruma ekledim fotoğrafını

-Reklam-
0 oy
önce (7,301 puan) tarafından

bence güzel. gösterdiğin oda dar olduğu için bu model sırıtmaz. 

Ya diğer koltuğun tekini bıraksaydim karşıya da berjer vala L yi zaten sevmiyordum bide sadece bu tarz modeller gösterince şok oldum eşimde habire hadi seç artık diye sık boğaz etti o kadar mutsuzum ki anlatamam 

0 oy
önce (62 puan) tarafından

Bence çok tatlı görünüyor güle güle kullan 

Teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (4,745 puan) tarafından

Bence güzel. Kendini bu kadar soğutma odana çok güzel olacak emin ol 

Teşekkür ederim canım rengini kumaşını değiştirdim eve gelince de foto atarım 

0 oy
önce (6,340 puan) tarafından

Canim bence cok guzel sikma canini gercekten cok hos duruyo 

Teşekkür ederim canım ama ben diğer koltuğun modelini çok sevmiştim olmadı maalesef 

önce (6,340 puan) tarafından

Sen onu begendigin icin uzulmussun yoksa bu koltuk da cok guzel benziyo da aslinda gule gule guzel gunlerde kullan 

0 oy
önce (302 puan) tarafından

Ben cook begendim tam benim tarzım cok güzel dizayn edersin bence hiic pişman olma benim salonda L koltuk ben tek tekliler cok klasık

Teşekkürler canım 

0 oy
önce (1,976 puan) tarafından

4 senedr L koltuk kullanıyorm. Seviyorum aslında. Ama odama sığsaydı koltuk takımı alırdm kesinlikle. Bu da çok güzel canm . Güle güle kullan.

Teşekkür ederim canım sağ ol 

0 oy
önce (275 puan) tarafından

Bence gayet güzel güle güle kullanın 🤗 

Teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (5,003 puan) tarafından

Ya canim aslında 3 +2 olanlar vardı senin eve sigardi 

Aynen ama yapmıyorlar işte nasıl bir mağazaysa Sadece L koltukta özel ölçü alıyorlar 

0 oy
önce (2,007 puan) tarafından

Güzelmiş canım sıkma canını güle güle sağlıkla kullan 

Teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (195 puan) tarafından

AAy koltuk cok hoş

Teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (2,421 puan) tarafından

Canını sıkma canım güzelmiş koltuk güle güle kullan

Sağ ol canım 

0 oy
önce (380 puan) tarafından

Buda gayet güzel

Teşekkür ederim 

0 oy
önce (630 puan) tarafından

Kız güzel görünüyor niye pişman oldun. Hayırlı uğurlu olsun 

Öncekileri daha çok beğendim canım sığmadı için bu akşam geri gonderdik sağ ol 

0 oy

Zaten evin içine koyduktan sonra kullanmaya basladıkça seviyorsun bi tanıdığım da öyle aldı ağlayacaktı nerdeyse.. ama şimdi o odada oturuyor sürekli. Bende geçen aldım işte değiştirmek istedim geri almadılar kullandıkça seviyorum artık benimkiler de sığmadı L veya sadece 2 kanepe istiyprum6dedim sadece 2 kanepe daha pahalıydı farkını veriyim dedim yok dediler ama şimdi çok seviyorum sende kullandıkça seveceksin emin ol ve gayet de güzel bence rengi falan bohem tarzda bi oda olur işte 🙂🙂

image

Odan çok güzel canım benimde bu akşam geri gönderdiğim koltukların aynısı keşke benimkide bu şekilde sığsaydı ya çok üzüldüm 

0 oy
önce (1,776 puan) tarafından

Bence cok daha modern ve şık olmuş 

Teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (7,452 puan) tarafından

Benim L koltuk takımın var bende hiç sevmiyorum ama senin model kullanışlı benim bi tarafından arkası kısmında yaslanma yeri yok dert etme güle güle kullan

Öyle modeller de vardı gördüm de arkası ve baş kısmı yoktu o yüzden bunu seçtim canım sağ ol 

0 oy
önce (1,607 puan) tarafından

L koltuk al diyenlerden biriydim bence pişman olmayacaksın gayet güzel 😊

İnşallah canım bakalım artık 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 630 göst.
8 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Burcu21 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 460 göst.
1 Ocak 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sezerayaz (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 2,054 göst.
0 oy
5 cevap 193 göst.

Kategoriler

1,484,278 soru

24,273,982 cevap

342,258 kullanıcı

...