Bdtknn
Kahveye verilen ekstra değer ve sunuma anlam veremeyen bı ben miyim ya
Evet bende anlam veremiyorum. Post sahibi için söylemiyorum genel konuşuyorum mesela kahve sunum tepsileri de saçma geliyor bana herkese ayrı ayrı tepsi neden hazırlanır ki
Tek tepsiye koyarsın kahve fincanlarını bırakırsın.
Hahahha tek değilmişim sjsjs valla gündüz kız okuldayken, oğlan uykudayken yarım saatin içinde bi kahve sigara keyfi yapıyorum. Onu da sunumlu munumla uğraşıp hayatta yapamam 😂 zaten oğlum az uyuyor gündüzleri
@Serifekaya tabiki canım kendim ama kahve konusunda değil be kanka
Ben de Her konuda canım kendim be balım güzelce süslerim miss gibi içerim çay kahve ne ararsan aynı şekilde beybim alırım double kahvemi açarım güzel bi dizi ohhh ama yapraklı falan değil güzel fincanlar güzel çikiletalar güzel tepsiler misss
Sana afiyet olsun bal böceği ben üstte çeyizlik fincan + altta çay tabağından devam dnksbdksnx
Çoktan içtim çekmekte aklıma gelmedi 😆
Afiyet olsun
Güzel havayı değerlendirdik dışarı çıktık parka geldik
Afiyet olsun size
ppark
kızı uyutup içeçektim, birlikte uyumuşuz 😂 kıpırdamadan yatmışım bi de her yerim ağrıyor 😂
Ay çok hoş afiyet olsun bugün içtiğim kahveden birsey anlamdım hey heylerim üstümde
Sunum falan yok bende. Senin sunumun çok iyi olmuş. Tam sonbaharı yansıtıyor.
Teşekkür ederim nescafeyi de seninki gibi içerim bende ona sunum yapmam:)
Bende kocamı ziyarete geldim. Ofis şartlarında kendime kahve yaptım. Evde olsa Türk kahvesi içerdim ama burda filtre kahve yada nescafeden başka imkan yoktu.
Kahveyi çay bardaginda içen ben ayrilayim burdan sunum falan yok dümdüz yapar içerim🤣🤣🤣🤣🤣
Vallahi bugün evi bir kaldırdım indirdim komple 4+1 evim var maalesef o yüzden daha yeni işim bitti kendime şu an bir çay demlemem lazım kahve beni kesmez
Kahvedense çayı daha çok severim hele şu sunum olayı hiç benlik değil ama fincanlarin çok güzelmiş bayıldım bulursam aynısından alırım :) afiyet olsun
1,489,004 soru
24,338,457 cevap
345,949 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın