0 oy
333 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (117 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bdtknn

11 Cevaplar

+2 oy
(4,042 puan) tarafından

Kahveye verilen ekstra değer ve sunuma anlam veremeyen bı ben miyim ya 

(8,462 puan) tarafından

Evet bende anlam veremiyorum. Post sahibi için söylemiyorum genel konuşuyorum mesela kahve sunum tepsileri de saçma geliyor bana herkese ayrı ayrı tepsi neden hazırlanır ki

Tek tepsiye koyarsın kahve fincanlarını bırakırsın. 

(12,522 puan) tarafından

Hahahha tek değilmişim sjsjs valla gündüz kız okuldayken, oğlan uykudayken yarım saatin içinde bi kahve sigara keyfi yapıyorum. Onu da sunumlu munumla uğraşıp hayatta yapamam 😂 zaten oğlum az uyuyor gündüzleri

(4,042 puan) tarafından

@Serifekaya tabiki canım kendim ama kahve konusunda değil be kanka

(170 puan) tarafından

Ben de Her konuda canım kendim be balım güzelce süslerim miss gibi içerim çay kahve ne ararsan aynı şekilde beybim alırım double kahvemi açarım güzel bi dizi ohhh ama yapraklı falan değil güzel fincanlar güzel çikiletalar güzel tepsiler misss 

(4,042 puan) tarafından

Sana afiyet olsun bal böceği ben üstte çeyizlik fincan + altta çay tabağından devam dnksbdksnx

-Reklam-
+1 oy
(447 puan) tarafından

Çoktan içtim çekmekte aklıma gelmedi 😆

Afiyet olsun 

0 oy
(1,948 puan) tarafından

Güzel havayı değerlendirdik dışarı çıktık parka geldik

Afiyet olsun size 

imageppark

0 oy
tarafından

image

hic susleyemicem temizlik yapiyorum moladayim 🤭
0 oy
(8,117 puan) tarafından

kızı uyutup içeçektim, birlikte uyumuşuz 😂 kıpırdamadan yatmışım bi de her yerim ağrıyor 😂

0 oy
(3,647 puan) tarafından

Ay çok hoş afiyet olsun  bugün içtiğim kahveden birsey anlamdım   hey heylerim  üstümde    

0 oy
(17,629 puan) tarafından

Sunum falan yok bende. Senin sunumun çok iyi olmuş. Tam sonbaharı yansıtıyor.

image

(117 puan) tarafından

Teşekkür ederim nescafeyi de seninki gibi içerim bende ona sunum yapmam:)

(17,629 puan) tarafından

Bende kocamı ziyarete geldim. Ofis şartlarında kendime kahve yaptım. Evde olsa Türk kahvesi içerdim ama burda filtre kahve yada nescafeden başka imkan yoktu. 

0 oy
tarafından

Kahveyi çay bardaginda içen ben ayrilayim burdan sunum falan yok dümdüz yapar içerim🤣🤣🤣🤣🤣

0 oy
(1,130 puan) tarafından

image

dumduz duble çay çok yoruldum sil süpür temizlik bitti çamaşır topla ser o arada buzlukta yeşil fasulye bari onu koydum banyoyu çamaşır suyuyla yıkadım boğuluyorum dedim kaçtım bı çay içip devam edicem bitmeyen iş arasında kahve yap sunum yap hiç benlik değil(kendimi hiç sevmiyorum)
0 oy
(470 puan) tarafından

Vallahi bugün evi bir kaldırdım indirdim komple 4+1 evim var maalesef o yüzden daha yeni işim bitti kendime şu an bir çay demlemem lazım kahve beni kesmez

0 oy
(896 puan) tarafından

Kahvedense çayı daha çok severim hele şu sunum olayı hiç benlik değil ama fincanlarin çok güzelmiş bayıldım bulursam aynısından alırım :) afiyet olsun 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 138 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Elifgaye (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 649 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Bebek vargungmail (1,116 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 511 göst.
24 Haziran 2019 Diğer kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,884 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 107 göst.
27 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde UmayUmayy (251 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,073 soru

24,339,198 cevap

345,975 kullanıcı

...