38+2 Haftalık Gebeyim. Her şey vaktine esirdir . Ama süreci hızlandırmak ve kolaylaştırmak adına tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Perine Masajı ,Ananas , hurma , Ada çayı, yerleri elimle silerim hep , pilates, squat, hafif yürüyüş merdiven inip cikma , aksak yürüyüş ve ilişki günlük ılık biraz sıcak su ile duş alıyorum. Ama tık yok agirlastim , uykularım kaçıyor sürekli doğum rüyası görür oldum. Her doğum farklıdır ama benzer yönleri illa ki vardır. Yorum yaparsanız sevinirim. Benden çıktı gerisi bebekte artık.
Daha haftan erken 40 41 haftaya kadar yolu var neden acele ediyosun
Sezeryan sonrası normal doğum hangi koşullarda uygun acaba özel hastane mi veya ilk doğum kaç sene geçti nasıl mümkün oldu
Maalesef vermiyorlar
Şehir hastanesinde destekleyen doktor var. İlk doğum üzerinden 4,5 yıl geçti
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Teşekkür ederim inşallah
Yapman gereken herşeyi yapmışsın zaten bebek vaktini bekliyordur sağlıkla gelsin 💕
Bide ben 42. Haftaya doğurdum düşün
Evet patron bebek ssvd olduğu için benim ki o kadar uzun beklemeyecek doktor
Herşeyi yapmışsınız zaten bebeğin isteğine kalmış artık bende herşeyi yaptım ama zere bişey olmadı 40+5 oldum sonraki gün yatış yapacaktım suni verilip doğum baslatilacakti fakat 40+5 te sabah 5 buçukta suyun az geldi hemen duş alıp hastaneye gittim muayene falan yapıldı doktor su değil dedi ama ben emindim neyse muayene net derken eve yolladılar bişey yok diye eve geldikten bir saat sonra sancilar yavaştan gelmeye başladı başladım temizlik yapmaya akşama kadar yürüyüş temizlik comeldim kalktım derken sancılar dayanılmaz oldu akşam saat 17 buçuk gibi acile gittim direk yatış yapıldı nst çekildi doğum başladı 18.42 de doğum gerçekleşti yani herşey aniden oldu bitti darısı başınıza inşallah
Amin inşallah bende bugün dip köşe temizlik yaptım. Yürüyüş egzersiz hurma vs yaptım. Bebeğin kendisi ne zaman gelmek isteyecekse o zaman gelecek. Ben elimden geleni yaptım
Aynen öyle ben her Allah'ın günü temizlik yapıyordum dip köşe doğum olur heran diye temiz kalsın istiyordum
Doğum yaptınız mı peki
Evet bebeğim üç buçuk aylık şuan
Maşallah ☺️ darısı bana ve tüm hamile kadınlara kolay doğum nasip olsun
Amin amin inşallah
Son bebeğimi 38+5 de doğurdum anı bi sancıyla yani bide uzun yol gelmistim 10 gün öncesinden bebek hazırsa geliyo yani kendini fazla hirpalama canım
Bugün bunu düşündüm her şeyi yaptım bebeğin kendisinde rabbim ne zaman derse o zaman gelecek.
Aynen öyle önemli olan ikinizinde sağlıkla atlatmasi ben 38 de normal yaptım arkadaşım 41 haftalık olmuştu artık benle aynı gün sezeryan oldu yani bı gün bile olsa senin elinde değil sağlıkla dogsun
Teşekkür ederim ☺️
Vajenin içine zeytin yağı vur. Doğumda yırtıkları önler. Düzenli yap. Günde 2-3defa.
Evet Yapıyorum onu
Vurma yazmışım. Pardon. Vur. Zeytin yağı uygula çok faydalı. Çokk eski yöntem. Sağlıcakla gelsin
Zeytinyağı, havuç yağı ve buğday yağını karıştırıp uyguluyorum
Canım ben nefes egzersizi öneririm şiddetle. Ben keşke yapsaydım dedim. Nefes kontrolü yapamadığım için bebeği itmekte çok zorlandım.
Bir de naçizane tavsiyem baktın sancı zorluyor tolere edemiyorsun epidural iste. Doktorun da uygun bulursa tabii
Nefes egzersizleri yapmak gerek ikinmasini pek bilmiyorum teşekkür ederim
1,488,622 soru
24,332,773 cevap
345,723 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın