0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından

38+2 Haftalık Gebeyim. Her şey vaktine esirdir . Ama süreci hızlandırmak ve kolaylaştırmak adına tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Perine Masajı ,Ananas , hurma , Ada çayı, yerleri elimle silerim hep , pilates, squat, hafif yürüyüş  merdiven inip cikma , aksak yürüyüş ve ilişki günlük ılık biraz sıcak su ile duş alıyorum. Ama tık yok agirlastim , uykularım kaçıyor sürekli doğum rüyası görür oldum. Her doğum farklıdır ama benzer yönleri illa ki vardır. Yorum yaparsanız sevinirim.  Benden çıktı gerisi bebekte artık. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Daha haftan erken 40 41 haftaya kadar yolu var neden acele ediyosun 

(46 puan) tarafından

Doktor o kadar bekletmeyecek ssvd düşündüğüm için 

(24,154 puan) tarafından

Ssvd de suni sancı vermiyor mu doktorlar merak ettim. 

(99 puan) tarafından

Sezeryan sonrası normal doğum hangi koşullarda uygun acaba özel hastane mi veya ilk doğum kaç sene geçti nasıl mümkün oldu 

(46 puan) tarafından

Maalesef vermiyorlar

(46 puan) tarafından

Şehir hastanesinde destekleyen doktor var. İlk doğum üzerinden 4,5 yıl geçti 

(24,154 puan) tarafından

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 

(46 puan) tarafından

Teşekkür ederim inşallah 

-Reklam-
0 oy
(482 puan) tarafından

Yapman gereken herşeyi yapmışsın zaten bebek vaktini bekliyordur sağlıkla gelsin 💕

(482 puan) tarafından

Bide ben 42. Haftaya doğurdum düşün

(46 puan) tarafından

Evet patron bebek ssvd olduğu için benim ki o kadar uzun beklemeyecek doktor

0 oy
(395 puan) tarafından

Herşeyi yapmışsınız zaten bebeğin isteğine kalmış artık bende herşeyi yaptım ama zere bişey olmadı 40+5 oldum sonraki gün yatış yapacaktım suni verilip doğum baslatilacakti fakat 40+5 te sabah 5 buçukta suyun az geldi hemen duş alıp hastaneye gittim muayene falan yapıldı doktor su değil dedi ama ben emindim neyse muayene net derken eve yolladılar bişey yok diye eve geldikten bir saat sonra sancilar yavaştan gelmeye başladı başladım temizlik yapmaya akşama kadar yürüyüş temizlik comeldim kalktım derken sancılar dayanılmaz oldu akşam saat 17 buçuk gibi  acile gittim direk yatış yapıldı nst çekildi doğum başladı 18.42 de doğum gerçekleşti yani herşey aniden oldu bitti darısı başınıza inşallah 

(395 puan) tarafından

Aynen öyle ben her Allah'ın günü temizlik yapıyordum dip köşe doğum olur heran diye temiz kalsın istiyordum 

(46 puan) tarafından

Doğum yaptınız mı peki 

(395 puan) tarafından

Evet bebeğim üç buçuk aylık şuan 

(46 puan) tarafından

Maşallah ☺️ darısı bana ve tüm hamile kadınlara kolay doğum nasip olsun

(395 puan) tarafından

Amin amin inşallah 

0 oy
(1,098 puan) tarafından

Son bebeğimi 38+5 de doğurdum anı bi sancıyla yani bide uzun yol gelmistim 10 gün öncesinden bebek hazırsa geliyo yani kendini fazla hirpalama canım 

(46 puan) tarafından

Bugün bunu düşündüm her şeyi yaptım bebeğin kendisinde rabbim ne zaman derse o zaman gelecek. 

(1,098 puan) tarafından

Aynen öyle önemli olan ikinizinde sağlıkla atlatmasi ben 38 de normal yaptım arkadaşım 41 haftalık olmuştu artık benle aynı gün sezeryan oldu yani bı gün bile olsa senin elinde değil sağlıkla dogsun

(46 puan) tarafından

Teşekkür ederim ☺️ 

0 oy
(3,970 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Vajenin içine zeytin yağı vur. Doğumda yırtıkları önler. Düzenli yap. Günde 2-3defa.

(46 puan) tarafından

Evet Yapıyorum onu 

(3,970 puan) tarafından

Vurma yazmışım. Pardon. Vur. Zeytin yağı uygula çok faydalı. Çokk eski yöntem. Sağlıcakla gelsin

(46 puan) tarafından

Zeytinyağı, havuç yağı ve buğday yağını karıştırıp uyguluyorum

0 oy
(7,462 puan) tarafından

Canım ben nefes egzersizi öneririm şiddetle. Ben keşke yapsaydım dedim. Nefes kontrolü yapamadığım için bebeği itmekte çok zorlandım. 

Bir de naçizane tavsiyem baktın sancı zorluyor tolere edemiyorsun epidural iste. Doktorun da uygun bulursa tabii 

(46 puan) tarafından

Nefes egzersizleri yapmak gerek ikinmasini pek bilmiyorum teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 203 göst.
0 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
5 cevap 145 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Keklik (1,779 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 149 göst.