Merhaba Hanımlar şimdi karşıma bir vıdeo çıktı bir kadın çocuğuna süt içirdikten 4 saat sonra balık yedirmiş biraz fazla da kaçırmışlar balığı çocuk zehirlenmiş kusmuş vs ben 3 gün önce ayran içirdikten yarım saat sonra balık verdim 3 tane hamsi şükür birşey olmadı bu akşam yıne yedirmek istiyorum ama içime de bir korku girdi mama vs verıyorum acaba yan etkisi olur zehirler mi diye sizlere de sormak istedim ne düşünüyorsunuz(16 aylık)
Bildiğim kadarıyla balıkla süt ürünleri birlikte tüketince zehirlemez. Bayat balıkla süt ürünleri tüketilirse zehirliyor
Tamamdır teşekkürler
taze balıklar, süt ürünleriyle tüketilir. balıkçılarda yoğurtlu mezelerle ikram edilir balıklar. tabi bunu balığına güvenen balıkçılar yapar.anne sütüyle ise böyle bir etki yok.
çocuklar için en faydalı ve zararsız balıklar, mevsiminde yüzey balıkları. şu an hamsi mesela, aşırı iyi bir balık.
çipura, mezgit, levrek falan dip balıkları çocuklara pek tavsiye edilmez. somonu da fazla yedirmeyin derler.
ama hamsi, sardalya, gümüş gibi balıkları yedirebilrisn rahat rahat
Teşekkür ederim cevabına 🙏💕
somon yediriyorum bir kaç saat sonra emiyor, bisi olmadı bu zamana kadar.
Yani bende olmaz diye düşünüyorum ayrandan olmazsa mama dan hiç olmaz herhalde ama işte ...
Yıllardır balığın yanında ayran isteriz hiç bişey olmuyor
Ay bende çok seviyorum öyle Ceylan 😅
Hiç zehirlenmedik zehirleneni duymadım valla mis gibi oluyor
Az limon sıkın önler
Balik bayat degilse hic bisey olmaz.
1,486,256 soru
24,298,574 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın