+1 oy
317 göst.
önce Diğer kategorisinde (144 puan) tarafından

KENDİMİ EZİK GÖRÜYORUM ÖZGÜVENİM SIFIR SÜREKLİ KÖTÜ DÜŞÜNCELER İNSANLARDAN MİDEM BULANIYOR KENDİMİ COK SALDIM AYAKTA VEYA OTURURKEN BİLE ZOR DAYANİYORUM HİC HALİM YOK GİBİ HİC BİRŞEY YAPASIM GELMİYOR KENDİMİ YORGUN HİSSEDİYORUM KOLLARIMI HAREKET ETTİRMEK YADA YOLDA YÜRÜMEK BİLE GÜÇLÜK ÇEKİYORUM RAHATSİZ OLUYORUM SANKİ YOLLARIMI KULLANAMİYORMUSUM GİBİ BİR YİL OLDU BÖYLEYİM VE İNSANLARİN KOLLARİ BANA ROBOT MUŞ GİBİ GELİYOR YAŞAYAN ÖLÜ GİBİYİM BU SORUNLARIMDAN DOLAYI İNSANLAR BENDEN KAÇIYOR BENDE İNSANLARDAN🤣😭

8 Cevaplar

+3 oy
önce (1,524 puan) tarafından

Aynı şeyleri sürekli yazmaktan bıkmadınız mı 

önce (1,479 puan) tarafından

bunun hakkindan anca muge anli gelir cunku😀

önce (426 puan) tarafından

Ayfer değil mi bu ?

hea aynen o

önce (426 puan) tarafından

Tedavi istemiyor ilaç istemiyor ne denir ki 

önce (1,524 puan) tarafından

Müge Anlı yetersiz kalır can manay lazım 😂😂😂

-Reklam-
+1 oy
önce (25,155 puan) tarafından

Derdinizin dermanı burda değil insanın ruhu da bedeni gibi hasta olur ve tedavisiz iyileşmez bu kendi kendine geçecek bir şey değil neden profesyonel yardım almaya kendinizi bu kadar kapatıyorsunuz 

+1 oy
önce (3,505 puan) tarafından

Canım ilaç kullanıyorum diyorsun ya demekki dozları yeterli değil yada teşhis yanlış yani bir yerde bir yanlışlık var başka bir doktora görünüp yeniden bir tedavi planı oluşturmanız lazım bu şekilde devam etmek çok zor olur Allahım şifa versin inşallah 

+1 oy

yahu hicmi elinde tutan yiom. zeni zorla surukleye surukleye goturup bir doktora tedavi ettirseler ya boyle gunlerini gecirip son nefesini verecegin gunu bekliyosun gereksiz yere . su dunyaya bir kere geldik geberip gidcez 60 70 yil yasayip. niye zamanini boyle harciyorsunki

0 oy
önce (1,979 puan) tarafından

Çok iyi gidiyorsun afferin sana Ayfer bu gidişle iyice şeyi boylarsin Bakırköyü yani defalarca kez sana söyledik psikiyatriye git diye ama dalga geçiyorsun sanki bizimle sende 

dövüyorlar sanki gidip gedavi olani

önce (144 puan) tarafından

SiZin için burdan git demek kolay ama gidiyosun sadece ilaç onlarda bir işe yaramaz ya kullanmiyom yan etkileri oluyor göz kestiremiyom bide çok duzensizim kim uğraşacak ilaçla ilaç sadece biraz mutluluk verip oda bağımlılık yapan birşey mutlu olacağım kimse yok hayatım da o yüzden şuan ilaç gereksiz geliyor bana düzenli icmekde önemli 

Dünya ile alakami kestim ben direk hastane gidip geri dönmek istemiyorum🤣

yan etkisi olsun ne olacak sonucta iyilestirecek. kullanmassan iyilesemessinki zaten. kim ugrasacak sen . baska bir isin mi var? kendinle ugras dur takip et saatlerini ic cok zor bisey degilki ilac icmek  

zaten gerekli oldugu icin diktor veriyor. sen doktor degilsinki kafana gore gereksiz diyesin. 

zaten bi gidebilsen birakmazlarki seni yatirwinlar zayen donemezsinki istesen bile klinik vaka derler san. ilac kullanmakla kim ugrasacak diyosun . ? kendinden baska neyin var zaten kendinle ugras dur yani baska bir isin gucun yokki kendinden baska

0 oy
önce (939 puan) tarafından

Sen ağır bir vakasin Ayfer kliniğe yatman gerekiyor ilaçlarını duZenli alirsin .

BU DOĞRU AMA HERŞEYİM YARIM KALİR DİYE GİTMİYORUM EVLENMEYE ÇALIŞIYORUM İYİ GELİR DİYE😂

önce (939 puan) tarafından

İyi gelir canım. ya  dibe batarsin ya yüzeye çıkarsın.

İNŞALLAH YÜZEYE ÇIKARIM İNŞALLAH ALLAH'IM 

0 oy
önce (12,361 puan) tarafından

Gelişme var sende. En azından yürürken popomu hissediyorum dememişsin

🤣🤣🤣🤣🤣ARADA ODA OLUYOR UNUTMUSUM YAZMAYA 

0 oy
önce (919 puan) tarafından

Paran varsa kuaföre git saçıni boyat ve sonra güzel bir model kestir kaş bıyık aldır varsa fazla kilon doyete git sağlık psoblemlerin var mı gidip test yap D3 vitamini kullan

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 293 göst.
0 oy
5 cevap 254 göst.
0 oy
0 cevap 122 göst.

Kategoriler

1,483,563 soru

24,264,540 cevap

341,719 kullanıcı

...