Merhaba kızlar eşim yurtdışında çalışmaya gitti 5 ay oldu gideli o gittiğinden beri tek başıma ne kahvaltı ne yemek ne çay hiçbir şey yiyesim içesim gelmiyor sanırım yavaş yavaş vücudum alarm vermeye başladı çocuklarıma yemek kahvaltı herşeyi eksiksiz yaparım küçük onlar ama ben oturupta yiyemiyorum zar zor iki lokma ekmek peynir ağzıma atarım ne yapmam lazım bu durumu yok etmek için
Siz niye gitmediniz eşinizle
Ben ce çok yalnis
Hangi ûlkeye ve ne ìşine gitti
Görev için gitti 6 aylığına gel dedi gitmedim çocuklarım küçük okulu var oğlumun gidemedim
Yani Evet tek seferlik ise sorun degil ama surekli is icin gidiyorsa diye dedim
Çünku yurt disi ortami hoş degil bekar olarak bir erkegin veya kadinin tek gelmesini dogru bulmuyorum
Aileniz yokmu çocuklar okula gitmiyorsa onlarin yanina gidin
Malesef onlar uzakta:( ve şimdi de deprem oldu Allah'ım yarabbim
Az kalmış kendinizi eşinizin geleceği günü düşünerek motive edebilirsiniz.
Öyle yapmaya çalışıyorum ama sanırım iştahım hepten kesildi yiyip içemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Valla kimsem yok diye daha cok korkuyorm
Ben korkmuyorum sadece tek başıma hiçbirsey yapmak istemiyorum
İşte korkaan az kendine bak cnm tek basona hersey daha zor
Bana acizlik geliyor bu olay hepimiz ellerimizi seviyoruz ama onsuz lda hayat yaşayabiliriz allah korusun ölse napcaksin
Hiç düşünmek bile istemiyorum Allah kimseyi yalnız bırakmasın çok zor
Sen bence abartıyorsun eltimde eşinden ayriydi yurt disindaydi işine gitti geldi normal hayatını sürdü simdi birlikte gittiler yemeden içmeden kesilecek kadar değil yani zaten geride gelcekmis
Evet gelecek tabi ama her insanın psikolojisi aynı değil malesef
Böyle böyle anoreksi ya olursun lütfen kendine iyi bak kendin için değilse bile çocukların için ye
Haklısın ne yapmam lazım
Kendini zorlayıp yiceksin
Bugün düzenli akşama kadar deneyecem
1,476,572 soru
24,171,430 cevap
335,884 kullanıcı