Ameliyatimi oldum pek iyi değilim ama cok Şükür torbadan kurtuldum
Cevap veremezsem kusura bakmayın
çok çok geçmiş olsun, inşallah çabuk toparlarsın 🤗
Gelmiş, geçmiş olsun, Allah daima sağlık afiyet versin. 🌸
Büşra mı post sahibi??
Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda toparlarsın inşallah 🩷
evet, diğer hesaba girememiş geçen bir postta görmüştüm bende bunu yeni açmış
Asmir toprak sahibi değil mi canım bu bayan
Ayy çok sevindim. Merak ediyordum sürekli aklımdaydı
Geçmiş olsun cano Allah şifa versin tez zamanda toparlanmanı nasip etsin 🌹
İnşallah başka ciddi durumlar yoktur büşracım iyi değilim demişsin. Tez vakitte toparlanırsın inşallah. İlik suyuna çorba iç sürekli. Yaraların iyileşmesi için kolajen tüketmek lazım ameliyattan sonra. Dualarımız seninle.
Geçmiş olsun canım Allah tez vakitte şifanı versin çabucak toparla inşallah
Rabbim yardımcın olsun inşallah.çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah
Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah ❤️ ❤️
Allah'ın izniyle daha da iyi olursun inşallah
sen çok güçlü bir annesin geçmiş olsun 🤗
Biz güçlü varlıklarız yarın daha iyi olacaksın eminim çok geçmiş olsun rabbim evlatlarina bağışlasın sağlıkla büyüt onları inşallah
Canım benim çok geçmiş olsun dualarım seninle
Çok geçmiş olsun Büşra inşallah daha da iyi olacaksın Allahin izniyle Allahim acil şifalar versin inşallah 🤲
İyi geçti inşallah Allah şifa versin inşallah canım benim ❤️❤️ tez zamanda ayaklanirsinn inşallah
Canım bebeğin nasıl oldu şimdi nasıl
Valla şuan çığlık kıyamet ağlıyor. Bu hastalarda beslenme sorunu var. Yemiyor bazen. Şuan ne yaparsam yapayım yediremiyorum içiremiyorum ve açlıktan ağlıyo
Rabbım güc kuvvet versin inşallah gerçekten yemeyen zor benimde bebeğim 3 aylık gelişim geriliği vardı karnımdayken 2500 doğdu asla meme almadı biberon almadı almıyo zorla 1 ay boyunca şırıngayla verdim meme reddi olmasın diye hiç bişekilde almadı memeyi tükendim bşberon verdim onuda aynı şekil 3 aydır boğazına döküp veriyorum. İkidebir boğuluyor doktor yemek borusu dar dikkat et dedi gören herkes yeni doğmuş sanıyo doktor prematüre sanıyo psikolojim çökmüş ama küçük diye değil zorla besliyorum diye
Ek gıdaya geçerse belki rahatlarsın . İnşallah yer ya canm yemeyen çocuk çok zor gerçekten bünye düşüyor zayifliyorlar hasta oluyorlar
Gelmjs gecmis olsun canim Rabbim twz sifalar nasip etsin
Geçmiş olsun Allah kalıcı şifa versin canım
Allah şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah şafi ismi hürmetine 🤍❤️
Allah'ım şifalar versin dostum. Toparlarsin Allah'ın izniyle. Doktorlar ne diyor . Nasıl geçmiş ameliyat.
Geçmiş olsun zamanla duzelirsin inşallah
1,490,135 soru
24,353,781 cevap
346,621 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın