0 oy
78 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından

Kızlar ben hedıyemı dusundum aslında 3 ogretmene bın tl gıdecek sızce cokmu yoksa normalmı sadece esım calısıyor ben calısmıyorum onuda baz alarak soylersenız sevınırım

Saat alacagım bu arada hepsıne sade bı model saat dusundum

1 cevap

0 oy
önce (7,098 puan) tarafından

sizi zorlamıyorsa uygun canım 

önce (6 puan) tarafından

Sureklı alınan bısey degıl senede 1 kez gelıyor ogregmenler gunu dıye dusundum

yani fiyat iyi çünkü gerçekten 100 liraya hiçbir şey yok artık

abartı hediyeleri de doğru bulmuyorum ben, altın takılar, tencere setleri falan alıyorlar. öğretmen bunun için öğretmenlik yapmıyor. güzel makul bir hediye iyidir 

önce (1,423 puan) tarafından

bende hep birlik alinmasi taraftariyim biz bes senedir ayni sekilde yapiyoruz veliler para topluyor sinif temsiycisi. gecen sene boynerden hediye ceki aldik cicek ve cikolatayla .7 bin toplanmisdi 5 bin hediye ceki aldik. simdi 35 kisi kupaydi kalemdi kagitti resim cerveceaiydi incik cincik ogretmene birsey alsa ogretmen herseyi evine goturemez gereksizleri atiyor cogu ogretmen. ogretmenler gununde çöp kutulari hep gereksiz hediyelerle dolu oluyir.  biz bes senedir hep bu mantilla olerledik cokda iyi oluo bence. birlik olmayan siniflar tek tek incik cincik. cocuklarimiz herkes ogretmenimize ozel bir resim yapiyor resimle kutluyor bireysel

olarak. hediyeyi de sinif icinde birkac veli secip ogretmene hepimizin adina veriyoruz cocuklarda resimleri veriyor

hediye için zorlanması saçma geliyor bana. herkes hemfikirse eve to zamab para toplanıp güzel bir hediye alınabilir buna lafım yok. ama bazı ailelere zor gelebiliyor onu da hesaba katmak lazım. bu yüzden eğer toplu alınacaksa eğer makul şeyler toplanmalı.

ben ne hikayeler duydum bu hediye işlerinden 😂 annem de babam da öğretmen. hiç böyle toplu hediye kabul etmediler.

öpretmenler arasında ağzıyla bana tek taş alın diyeni de duydum. sınıf temsilcisi yani annesine haber verdirip evet bu seneki hediyemiz 0.5 karat tektaş oldu gibisinden 😂😂

veya öğretmene yamanmaya çalışan sınıf annelerinden çıkıyor genelde bu fikir 

böyle şeyleri bildiğim için toplu hediye dendiği zaman içinde pislik arıyorum 😅 öğretmen olsam bu kadar öğretmen tanımazdım herhalde, anam babam sağolsun onlar yüzünden öğretmenlik yazmadım 😂 

önce (1,423 puan) tarafından

aynen benim annem kardesimin zamaninda okul aile birligindydi ceyrek altin falan alirlardi. 20 sene once🤣🤣🤣 suan ogretmenler altin kabul etmiyormus zaten almak isteyen bile olsa. millet kendini zor gecindirio okadar gerek yok. kisi basi 200 cok bile toplu alinan hediyede. bireysel alimda zaten 200 den asa bisey yok bi kupa olmus 150 tl 200 tl zaten

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 248 göst.
0 oy
2 cevap 267 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Almilayla (1,468 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,101 soru