0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Uyumayanlar Varmı Burda kızlar Napiyorsunuz Ne için ayaktasınız Hadi sohbet edelim Ben bu sabaha kadar uyku yok Deprem Oldu gene Burda da hissedildi Allah'ım topragimizi sakinlik versin Nerdeyse artcilar hayla devam ediyor Ara ara burda da hissediyoruz Ben İyice kafayı yedim Bu aralar korku kaygısı da başladı Hiç korkum bitmiyor😑😑 dün ne güzel uyumuşum ama deprem olunca sanırım sabaha kadar uyumam ben Bebeler uyudu onlar başlarındayım 🥺Bı Kahve sigara yapayım Bari napim Korkudan patlıcam yoksa 

7 Cevaplar

0 oy
(4,042 puan) tarafından

Misafirim vardı onları geçirdim bebeleri uyuttum ortalığı toplamaya niyetim var ama ben kalkana kadad annem halletcek sanırım 

tarafından

Sorma bende de öyle oluyor ben kalkana kadar annem hallediyor 😃😃

-Reklam-
0 oy
(1,406 puan) tarafından

Rabbim bizi korusun. Korkunun ecele faydası yok ne yazılmışsa onu yaşayacaz.

Çocuklar eşim uyudu bende çay içiyorum sakın kafayla. Nihat hocayi dinliyorum 

tarafından

Evet doğru Ama Ben 25 senedir ilk defa böyle yaşadığım için daha çok korku kaygısı oluyor ondan öyleyim Bu arada Afiyet olsun ♥️

0 oy
(28 puan) tarafından

Allah bütün din kardeşlerimize yardın etsin van depremi yaşadım çok zor her akşam olacak mış diye yatamıyorum 

tarafından

Evet bizde öyleyiz akşamları yatamıyoruz gündüzleri İs güç çocukları dışarıya çıkarıyorum eve geliyoruz akşamlari pek bişi yapmıyorum çocuklarım yanlarında oluyorum her an bişi olur diye 

0 oy
(3,896 puan) tarafından

Rabbim kalbine ferahlık versin canım.benimde bebeler uyudu ben uyuyamadım  bi sağa bi sola dönüyorum

0 oy
(1,153 puan) tarafından

Rabbim sakinlik versin inşallah ben hiç korkmuyorum depremden felan olduğum yerdede otoban yakın sağlık alan olduğu için sürekli ağır taşıt gectimi sallaniyoruz o yüzden depremi anlamıyorum aslında İst depremini yaşadım ama korkmuyorum 

Bebem yeni uyudu bı bardak çay hakkımı kullanıcam biraz canım sıkkın her zamanki gibi öyle...

tarafından

Afiyet olsun bu arada Ne oldu canın sıkkın Abla 👏👏

(1,153 puan) tarafından

Postuma bakabilirsin

tarafından

Tamam abla Bakayımm

0 oy
(15,118 puan) tarafından

Allah korusun canım iyi misiniz? 

Geç yatıyorum ben zaten koltukları sildim küçüğüm kalktı onu bekliyorum geri dalmasını

0 oy
(2 puan) tarafından

Açıkçası uykum yok ahahaja diziydi manitayla konuştu derken sabah ettik zaten bu saatte uyusam ne olur gideyim nescafr yapayim bari 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 556 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde _Melek_ (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 251 göst.
1 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Seri (5,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 323 göst.
22 Eylül 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 462 göst.
8 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde gulistaN_18 (3,260 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,684 soru

24,347,558 cevap

346,324 kullanıcı

...