Uyumayanlar Varmı Burda kızlar Napiyorsunuz Ne için ayaktasınız Hadi sohbet edelim Ben bu sabaha kadar uyku yok Deprem Oldu gene Burda da hissedildi Allah'ım topragimizi sakinlik versin Nerdeyse artcilar hayla devam ediyor Ara ara burda da hissediyoruz Ben İyice kafayı yedim Bu aralar korku kaygısı da başladı Hiç korkum bitmiyor😑😑 dün ne güzel uyumuşum ama deprem olunca sanırım sabaha kadar uyumam ben Bebeler uyudu onlar başlarındayım 🥺Bı Kahve sigara yapayım Bari napim Korkudan patlıcam yoksa
Misafirim vardı onları geçirdim bebeleri uyuttum ortalığı toplamaya niyetim var ama ben kalkana kadad annem halletcek sanırım
Sorma bende de öyle oluyor ben kalkana kadar annem hallediyor 😃😃
Rabbim bizi korusun. Korkunun ecele faydası yok ne yazılmışsa onu yaşayacaz.
Çocuklar eşim uyudu bende çay içiyorum sakın kafayla. Nihat hocayi dinliyorum
Evet doğru Ama Ben 25 senedir ilk defa böyle yaşadığım için daha çok korku kaygısı oluyor ondan öyleyim Bu arada Afiyet olsun ♥️
Allah bütün din kardeşlerimize yardın etsin van depremi yaşadım çok zor her akşam olacak mış diye yatamıyorum
Evet bizde öyleyiz akşamları yatamıyoruz gündüzleri İs güç çocukları dışarıya çıkarıyorum eve geliyoruz akşamlari pek bişi yapmıyorum çocuklarım yanlarında oluyorum her an bişi olur diye
Rabbim kalbine ferahlık versin canım.benimde bebeler uyudu ben uyuyamadım bi sağa bi sola dönüyorum
Rabbim sakinlik versin inşallah ben hiç korkmuyorum depremden felan olduğum yerdede otoban yakın sağlık alan olduğu için sürekli ağır taşıt gectimi sallaniyoruz o yüzden depremi anlamıyorum aslında İst depremini yaşadım ama korkmuyorum
Bebem yeni uyudu bı bardak çay hakkımı kullanıcam biraz canım sıkkın her zamanki gibi öyle...
Afiyet olsun bu arada Ne oldu canın sıkkın Abla 👏👏
Postuma bakabilirsin
Tamam abla Bakayımm
Allah korusun canım iyi misiniz?
Geç yatıyorum ben zaten koltukları sildim küçüğüm kalktı onu bekliyorum geri dalmasını
Açıkçası uykum yok ahahaja diziydi manitayla konuştu derken sabah ettik zaten bu saatte uyusam ne olur gideyim nescafr yapayim bari
1,489,694 soru
24,347,638 cevap
346,331 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın