Selam arkadaşlar.direk mevzuya geçeyim.şöyle ki eşimin ailesi ve biz yurtdışında yaşıyoruz.bunların vatandakı evlerine hırsız girmiş ve altınlarını çalmış.ayrı oturuyoruz yurtdışında.hırsızı bulmak adıyla kp vatana gitti.kv da yalnız kalamayacağı için ya benim evime ya da kaynımın evine gidecekti.ben de 9 ayımdayım yani 36 haftalık hamilelik.Bu kadın pazartesi gecesinden beri bizde yatsıya kalıyor ya inanın ki bıktım birşey de diyemiyorum kadında her işe karışmak huyu var ve bu da beni sinirlendiriyor .kaynımın evi kapı komşum .onlara gider çoğu 3 saat oturur sonra tekrardan bana döner yeminle bıktım.kp me zaman dönecek belli değil doğum da yaklaşıyor .anlamadıgım şey neden elitlerde kalmıyor da bende kalıyor.onun yüzünden kocamdan ayrı yatıyorum ben çocuklarla yatak odamda,eşim de onunla çocukların odasında.Nasıl bir b..ka düştüm bilmiyorum ha şunu da yazayım 9 yıl yakın birlikte oturuyprduk bu yıl ayrı eve taşındık.Bana çok zülüm ettiği olmuştur diğeri hamileliklerimde .şimdi o burda olunca eskiler aklıma geliyor .Bence bu hamşleligi bahane edip yanımda oturuyor ne yapsam soğuk mu davransam
Eşine söyle o söylesin
Hayatta söylemez o.Kadın zaten farkında,ama yuzsüzlük yapıyor
Sen niye esinle ayri yatiyorsun onu anlamadim, duzenini bozma. Hamileligin tadini cikar, kayinvalidene is ver. Belim.agriyor, oturamiyorum, ayakta kalamiyorum de, yemek yaptir mesela, çayı folan kocana servis ettir. Sen duzenino bozma, o ayak uydursun isine geliyorsa
Eşinle niye ayrı yatıyorsunız? 9 yıl birlikte oturduysanız zaten eşinle ve bireysel butun özelinizi birlikte yaşamışsınız. Çekinecek ne var?
Yerimiz dar.iki oda,biri hem salon hem çocukların.diğeri bizim yatak odamız.çocuklar kendi yataklarında uyursalar,bende kocamla yatak odamızda,o zaman kaynana cadısı nerde yatacak
Saçma. Çocukların yattıgı yere Bir yer yatağı atabilirsiniz. Bir yer yatağı sığamayacak değildir herhalde.
Bence hem geçmişin birikimi hem de hamileliğin gerilimiyle dolusun. Yatma düzeniniz saçma olmuş bence. Eviniz küçük anladığım kadarıyla. Ama yine de salon falan yok mu orada yatsın?
Ayrıca sessiz de duruyorsun diye düşünüyorum. İş ver, şakayla karışık çalıştır kadını. Ben kayınvalidemle hep gırgır şamata geçiniyorum yoksa ne krizler çıkar ohooo.
Kız maşallah yeni gelin gibisin sendeki dirilik bende yok bir çay koy da alem kaynana görsün dedim geçen mesela 😄😄
Altınları çalınmış hali yok
1,487,304 soru
24,314,254 cevap
344,926 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın