+1 oy
195 göst.
önce Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından

Merhaba herkese şuan sadece içimi dökmek istedim. Yaklaşık 2 senedir evlat sahibi olmayı deniyoruz. Tam oldu dedim düşük oldu daha sonra çok derin bir perde olduğunu öğrendik rahmimde. 2 kere rahim ameliyatı oldum. Artık yapabilirsin dedi doktorum ve 3 aydır da deniyoruz. Ovulasyon günlerimi de takip ediyorum. Az önce test yaptım yine negatif. Yani isyan etmiyorum ama çocuğuna bakmayan öldüren acımayan insanlar evlat sahibi şıp diye oluyorken evlat sahibi olmak için yanıp tutuşanlar neden olamıyor? Gerçekten isyan değil bu sadece çok yoruldum. 27 yaşındayım. Allaha kucağıma bir evlat vermesi için her gün dua ediyorum. Şuan rahmimde bir sıkıntı yok kan değerlerimde bir sıkıntı yok ama olmuyor olmuyor olmuyor. Ağlayarak derdimi yazıyorum buraya. Ağlarken eşim geldi biraz şükret en ağır zamanları atlattık hayırlısı ne zamansa o zaman olacak dedi. Ama bilmiyorum yani öyle işte 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (1,444 puan) tarafından

Canım sen belkide bununla sınanıyorsun suan . Ama hiç olamayacak anlamına gelmez . Olur , sen dua etmeye devam et ve stres yapma . Stres en büyük etken çünkü.  Kendini başka şeylerle oyala ve dua etmeye devam et. Çöl mucizelere şahit oldum ben 

önce (75 puan) tarafından

Allahım nasip eder inşallah her tek çizgi gördüğümde oturup yine yapamadım diye ağlıyorum 

önce (1,444 puan) tarafından

Bende yeni evlendiğimde 7 8 ay hamile kalamadım.  Eşimi çok seviyordum ve ona bi bebek bile veremedim diye üzülüyordum. Sonra hamile kaldım dünyalar benim oldu . 

Denemeye devam edin elbet olur . Hiç olmazsa tüp bebek yaptirirsiniz

önce (75 puan) tarafından

İnşallah olur inşallah 

-Reklam-
+1 oy
önce (11,359 puan) tarafından

Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah hayırlısı ile.

İmtihan dünyası işte Rabb'im kimini mali ile kimini sağlığı ile kimini evladı ile kimini evlat hasreti ile imtihan ediyor..ben şöyle postaları okuyunca hep bir kez daha utanıyorum kendimden 2. Hamileligimi öğrendiğimde ki hallarimden..... 

Rabb'im gerçekten isteyen herkese nasip etsin ana baba olmayı 

+1 oy
önce (915 puan) tarafından

Rabbim en kısa zamanda sana hayırlı tatlı bir evlat nasip etsin inşallah canım. Stres yapma en büyük düşman stres.

Benim de 6 ay olmadı sonra dedim nasılsa olmuyor saldım öyle stres falan yapmadım o ay hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. 

+1 oy
önce (3,781 puan) tarafından

Benim tam 5 yıl sonucunda çocuğum oldu. Öncesinde de 1 ölü doğum, 1 kürtaj, 1 de ilaçla düşüğüm var. Emin olun vakti gelince olacak. Siz stres yaptıkça da olmaması normal. Düşünmemeye çalışın. 

+1 oy
önce (1,008 puan) tarafından

Eşin çok doğru söylemiş.. 

Çocuğunu çöpe atanlarla kendini kıyaslama. O onların sınavıydı ve sınavı geçemediler. Bu da senin sınavın. Sabrın sonu selamet. İnşallah sağlıklı bir bebişiniz olur. 💗💙

+1 oy
önce (6,956 puan) tarafından

sürede Rabbim güzel günler hürmetine Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine  en kisa sürede kucağını doldurursun cnm bnm bu da senin imtihanın. İnşallah geçersin bunu.

Allah ol deyince oluverir sabret kardeşim 🌸❤️

+1 oy
önce (5,931 puan) tarafından

Olsun diye kendini strese sokma. Kafani bosalt akisina birak. Adet gununden itibaren 8. Ve 16. Arasi 1 gun arayla iliski dene ama bunu gorev gibi yapma. Akista yap yani. Aklimda gorev gibi oldu olacak diye stres yaparsan olmaz.

+1 oy
önce (954 puan) tarafından

Canim rahmindeki sorunu doktorun cozmuş be sadece uc ay denemissiniz uc ay uzun sure değil umutsuzluga kapilma ve en önemlisi kendini strese soktugun surece zor oluyo. Kafandan bi sure cocuk fikrini cikar başka şeylerle meşgul ol inan ustunden o stres sıkıntı gidince mucize gibi olacak tabi Allah'ın izniyle. Rabbim sana saglikli sıhhatli hayirli bi evlat nasip etsin inşallah tez vakitte

+1 oy
önce (699 puan) tarafından

Sen bence olacakken strese girdiğin için olmasını engellemekten başka bir şey yapmıyorsun sorunu bulup duzeltmisler neden bu acelen bekle rahmin tamamen düzelsin sonra olur zaten ne bu acelen Yasin da çok büyük değil oluruna birak 30 unda evleniyor artık kizlar farzet ki sen de otuzunda evlendin 

0 oy
önce (99 puan) tarafından

Canım merhaba Allah yardımcınmiz olsun öncelikle bende 5 senedir evliyim 2 düşüğüm var aslında biz derdimizi unutsakda unutturmayanlar var belki de bu yüzden biz sınavımıza alışıp günümüzü bekleyemiyoruz öncelikle hemen evlendiği gibi çocuk sahibi olanlar bizi asla anlamaz çünkü bir insan yaşamadigi şeyi bilmez sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben Doğu tarafındayim.bir düğün olur bi gezme olur bi taziye olur gittiğim zaman biri yanındakine söyle diyor a bak iste buda bu kadar senedir evli çocuğu Yok ya bu insanlari anlamak çok zor gerçekten çok zor dua edelim ki en azından hamile kalabiliyoruz 20 25 sene bekleyip tüp Bebek bile yaptirip hic hamile kalamayanlar var yada belki de Allah bize nasip etmemiş bir ara tiktokta bir bayan görmüştüm uzun tedaviler sonucu tup Bebek ile hamile kalmıştı ve şöyle söylüyordu artık birinin mutfak tıkırtısiym.birinin kek kokusuyum birinin bayram sevinciym bu kelimeler çok icime dokunmuştur inşallah bir bizede soylemek nasip olur nasipten öte yol yok şükür sabir ve duayla günümüzü bekleyecez Rabbim bizide bu güzel nimetten eksik birakmaz inşallah 

0 oy
önce (3,774 puan) tarafından

Ben sana birsey diyeyimmi siz eşinle söyle güzel bir tatile cikin kafanıza artık.olcakmi olmayacakmı ile doldurma..

Bence beyinde bir sartel var ve o kapanınca hersey normale dönüyor..

Benim yaşım.46 5 sene denedim Bebek olmadi kurtaj kimyasal tup bebekler sen düşün doktor %1 şansın var dedi artık yas 46 olmuştu yani yumurta saglikli zordu aman dedim bıraktım artık olmuyor bizde eşimle karar verdik aralarında satari çalışır faln diye artık stresten yoktu o ay hamile kalmisim suan 8 aylik oğlum var.

Zamanı gelince rabbim nasip ediyor biz insan oğlu aceleciyiz

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 207 göst.
0 oy
3 cevap 129 göst.
0 oy
7 cevap 340 göst.
0 oy
11 cevap 357 göst.

Kategoriler

1,474,261 soru