Kızlar ben letgo'da satış yapıyorum bugün bir hanımefendi yazdı bana durumu çok yokmuş Eğer varsa kışlık tunik uyguna satın alabileceğini söyledi Ben de tunikler yok ama çok yazlıklarım var İstersen ücretsiz verebilirim durumu çok kötüydü mesajlaştık bayağı 3 yaşında bir kızı var yürüyemiyor rehabilitasyona götürüyor kocası hamallık yapıyormuş yıllarca bebeği olmamış kötü bir evde oturuyorlar ve ben içimden geldi ona yardım etmek istiyorum acaba yanlış mı yapıyorum kötü niyetli insanlar değildir değil mi çok dokundu içime çok da güzel dualar ediyordu Benim de Çocuğum rehabilitasyona gidiyor Onu çok iyi anlıyorum ücretsiz şekilde ona yardım etmek istiyorum başınıza hiç böyle bir şey geldi mi
Beni yanlis anlamazsın umarım bana burdan bebek kıyafeti gönderen olmuştu Allah razı olsun insan yaptığı iyiliği Allah için yapmalı senden çıktıktan sonra bi önemi kalmıyor bence iyi niyetinle eğer onun nasibiyse zaten sen vesilesin rabbim gönlüne göre versin inşallah (yaptığın iyiliği de başa kalkma)hayri kalmıyor ❤️
Yok canım o şekilde değil yalniş anladın beni. Ben zaten hayır yapmak istiyorum. Demek istediğim bu kadın değil de erkek kişisi değildir inşallah diye Ne bileyim dünyanın büyük bir türlü hali var bana zarar vermez anlamında söyledim Yoksa zaten çok yapmak istiyorum
Allah kabul etsin senin niyetin önemli olan ben hep dua ediyorum valla
Allah razı olsun
Yazlık kıyafetleri verirken nasıl bir kötü niyet bekliyorsun ki
En fazla ne yapabilir alıp satabilir onunda parasını kullanır yine . Yaptığın hayrıda bence gizli tutmalısın.
Hayır canım O şekilde değil beni yanlış anladınız Yani inşallah kadındır. Erkek falan değildir Hani dünyanın bir bir türlü hali var ya Kötü bir şey yapmasın manasında letgo'da sadece yazıştık pazar günü buluşacağız yoksa ben zaten yardım yapmak istiyorum kıyafet dışında da yardım yapmak istiyorum
Kesinlikle yardım et yanlış anlama beni benim durumum da bu 2 yıl olacak iyi değil geçen ay mecbur kaldım resmen dilendim hiç kimse hoş karşılamadi biri de beni kandırdı alay etti 2 abla vardı Allah razı olsun o kadar çok dua ediyorum ki salça makarna bile yollamıştı çok ağlamıştım kadın botuna ihtiyacım var diye geçen şansımı denemek istedim eyvahlar olsun dedim o kadar utandırdilar ki ama o 2 abladan isteseydim eminim sıfır alıp verirlerdi uyandığım için söylemedim ama her zaman da Allah razı olsun
Hiç düşünmeden ver bir kadın mecbur kalmıştır diye yardım istiyor dur yoksa kim yenisini değil de 2. El kiyafetleri giymek ister ki
Haklısın canım Rabbim yardımcın olsun Ben yardım etmeyi istiyorum vallahi sadece inşallah kötü biri çıkmaz diye tereddütte kaldım
İstersen numarasını iste öyle konuş canım bana öyle yardım edilmişti allah hayrini kabul etsin
1,486,651 soru
24,303,876 cevap
344,227 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın