0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (972 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar ben letgo'da satış yapıyorum bugün bir hanımefendi yazdı bana durumu çok yokmuş Eğer varsa kışlık tunik uyguna satın alabileceğini söyledi Ben de tunikler yok ama çok yazlıklarım var İstersen ücretsiz verebilirim durumu çok kötüydü mesajlaştık bayağı 3 yaşında bir kızı var yürüyemiyor rehabilitasyona götürüyor kocası hamallık yapıyormuş yıllarca bebeği olmamış kötü bir evde oturuyorlar ve ben içimden geldi ona yardım etmek istiyorum acaba yanlış mı yapıyorum kötü niyetli insanlar değildir değil mi çok dokundu içime çok da güzel dualar ediyordu Benim de Çocuğum rehabilitasyona gidiyor Onu çok iyi anlıyorum ücretsiz şekilde ona yardım etmek istiyorum başınıza hiç böyle bir şey geldi mi

3 Cevaplar

0 oy
(1,018 puan) tarafından

Beni yanlis anlamazsın umarım bana burdan bebek kıyafeti gönderen olmuştu Allah razı olsun insan yaptığı iyiliği Allah için yapmalı senden çıktıktan sonra bi önemi kalmıyor bence iyi niyetinle eğer onun nasibiyse zaten sen vesilesin rabbim gönlüne göre versin inşallah (yaptığın iyiliği de başa kalkma)hayri kalmıyor ❤️

(972 puan) tarafından

Yok canım o şekilde değil yalniş anladın beni. Ben zaten hayır yapmak istiyorum.  Demek istediğim bu kadın değil de erkek kişisi değildir inşallah diye Ne bileyim dünyanın büyük bir türlü hali var bana zarar vermez anlamında söyledim Yoksa zaten çok yapmak istiyorum

(1,018 puan) tarafından

Allah kabul etsin senin niyetin önemli olan ben hep dua ediyorum valla

(972 puan) tarafından

Allah razı olsun 

-Reklam-
0 oy
(5,881 puan) tarafından

Yazlık kıyafetleri verirken nasıl bir kötü niyet bekliyorsun ki 

En fazla ne yapabilir alıp satabilir onunda parasını kullanır yine . Yaptığın hayrıda bence gizli tutmalısın. 

(972 puan) tarafından

Hayır canım O şekilde değil beni yanlış anladınız Yani inşallah kadındır. Erkek falan değildir Hani dünyanın bir bir türlü hali var ya Kötü bir şey yapmasın manasında letgo'da sadece yazıştık pazar günü buluşacağız yoksa ben zaten  yardım yapmak istiyorum kıyafet dışında da yardım yapmak istiyorum

0 oy
(256 puan) tarafından

Kesinlikle yardım et yanlış anlama beni benim durumum da bu 2 yıl olacak iyi değil geçen ay mecbur kaldım resmen dilendim hiç kimse hoş karşılamadi biri de beni kandırdı alay etti 2 abla vardı Allah razı olsun o kadar çok dua ediyorum ki salça makarna bile yollamıştı çok ağlamıştım kadın botuna ihtiyacım var diye geçen şansımı denemek istedim eyvahlar olsun dedim o kadar utandırdilar ki ama o 2 abladan isteseydim eminim sıfır alıp verirlerdi uyandığım için söylemedim ama her zaman da Allah razı olsun 

Hiç düşünmeden ver bir kadın mecbur kalmıştır diye yardım istiyor dur yoksa kim yenisini değil de 2. El kiyafetleri giymek ister ki 

(972 puan) tarafından

Haklısın canım Rabbim yardımcın olsun Ben yardım etmeyi istiyorum vallahi sadece inşallah kötü biri çıkmaz diye tereddütte kaldım

(256 puan) tarafından

İstersen numarasını iste öyle konuş canım bana öyle yardım edilmişti allah hayrini kabul etsin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 274 göst.
11 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 501 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Cansuklns (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 464 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 363 göst.