hangi karadut özünü alıyorsunuz?
ben wefood kullanıyordum yalnız tedarikçiyi mi değiştirmişler formülü mü anlamadım eskisi gibi değil. daha pürüzsüz ve koyu kıvamlıydı şimdi posalı ve cıvık olmuş, işin kötü yanı kızım ağzına sürmedi.
og natural falan aldım denemek için onların da tadını beğenmedi kızım.
tat olarak wefooda benzeyen temiz içerikli bir marka var mı bildiğiniz, Zühre ana dışında?
Og natural alıyorum hep canım kızım çok severek içiyor
valla onu da hiç beğenmedi 🥲🥲 belki en baştan ona alışsaydı içerdi de hanımefendi alışkın olmadığı tadı kabul etmiyor 😂
Köyceğiz dene oda güzel
bakayım canım
Beybeybi markasını aldım geçen gün ilk defa. memnun kaldımm.başka marka hiç denemedim bilmiyorum
ya çok memnunduk wefoodtan ama değiştirmişler ve kızım ağzına sürmüyor 5 şişe aldıl bi de😂
O markanın Hindistan cevizi yağı inı da çok övüyolar
Eskişehir sarıcakaya kadın kooperatifi'nin yaptığı ürünü alıyorum beyaz gelincik adı diye biraz pahalı ama doğal ürün
Kardeşimde zöhre ana almış onun tadıda güzel
ben de bir iki kadın kooperatifinden aldım ama onları hiç sevmedi ya
Benim aldığım çok güzel şehir dışına gönderim varmı bilmiyorum ama
Biz kocaseyit marka alıyoruz oğlum çok seviyor.
buna bakayım duymamıştım
Yaaaa bu sefer aldıgımda benım oyleydı ilki cok güzeldi puruzsuz bu seferkı hep puturlu ve tadıda degısık
tedarikçiyi değiştirmişler. herkes yazmış yorumlara hepsiburada da falan kimse memnun değilmiş 😂
Ben zühreana kullanıyorum canm
ya ona güvenmiyorum, bazı ürünlerinde içindekiler kısmı ile içeriği uyuşmayan ürünleri var bir ara öyle çıkmıştı tabi düzeldi mi bilmiyorum
Ben zadelife almistim
Hepsi burada karadut dünyasından aldım memnunum
1,508,323 soru
24,617,202 cevap
364,415 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın