+1 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (688 puan) tarafından
Kizlar iyi akşamlar 3 yaşında oğlum iştahsız yemek yiyordu yada meyve suyu istiyordu bende onu içeceğine karadut özü satılıyor gormussunuzdur bende ondan aldım ve çok severek içiyor sulandırıp veriyorum iştahını da açıyor gerçekten şeker ilavesi yoktur yazıyor gerçekten doğrumu bilmiyorum siz hiç kullandınız mı devam edeyim mi acaba bilemedim kullanan varsa fikir verebilir mi

7 Cevaplar

+1 oy
(533 puan) tarafından
Zühre ananınkini içiyor canım ama bizde iştaha bir etki etmedi. Meyve suyu niyetine veriyorum 
-Reklam-
0 oy
(2,785 puan) tarafından

Ben Zühre ananınkini alıyorum Trendyol dan bazen kendim bile sodaya koyup içiyorum türk kahvesi sonrası :) aşırıya kaçmadığın sürece ver yani zararından çok faydası var

(688 puan) tarafından
Evet canım eşimde bende bayılıyoruz tadına bizde yapıp içiyoruz makren benimki de
(2,785 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun ♥️☺️
0 oy
tarafından
Bir ara trendyoldan almıştım kızıma bende sulandirip verirdim çok severek içiyordu canim devam et Allahin izniyle hiç bir şey olmaz şifa olsun kuzuya
(688 puan) tarafından
Sağol canım benim
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Meyve suyu niyetine veriyorum ben ama bence şeker vardır yoksa öyle şekerli olmaz bence 
0 oy
tarafından
iyi bir markaysa sorun yok. wefoodtan alıyorum ben
0 oy
(762 puan) tarafından
Ben ağız yarası için kullandım iyi geldi. Ama suya karıştırmak yerine kaşıkla ağzına verdim. Normalde meyve suyu, içecek falan vermiyorum zaten midesi sıvıyla dolmasın diye. 
0 oy
(4,710 puan) tarafından
Ever canım ben iki kızımda da kullandım hala da kullanıyorum 

Doktor tavsiyesiyle almistim hastayken kullaniyorum 

Lokman hekimden almistim
(757 puan) tarafından
Merhaba ben yeni kullanmaya başlayacağım  nasıl veriyorsunuz etkisi oldu mu
(4,710 puan) tarafından
Çocuğun ne kadarlık canım
(757 puan) tarafından
4,5 yaşında ağır antibiyotik iğneler kullanıyoruz sık hasta oluyor diye artık takviye birşeyler istiyorum ilk defa başlayacağım kuzenimin eşi verdi hem macununu hemde karadut özünü zümreana diye bir marka
(4,710 puan) tarafından
Yaşı büyükmüş
O zaman günde kahvaltidan sonra 1 yemek kaşığı ver canım
Fazla verme ciğerleri yorup zarar verirmis fazlası
Aynı şekilde suruplar pekmez de öyle
Fazla vermeyin dedi doktor benim kızım 17 aylık 1 tatlı kaşığı veriyorum her sabah

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 372 göst.
18 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elif suyum (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 639 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 174 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Oykununannesiiiiii (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 154 göst.
10 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,616 soru

23,923,072 cevap

323,573 kullanıcı

...