0 oy
259 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (1 puan) tarafından

Hicbir problemimiz yok ne esimde ne bende ama dört aydan beri bebegim olmuyo ne yapmam lazım

10 Cevaplar

0 oy
önce (6,872 puan) tarafından

Yumurtlama dönemi takip ediyor musunuz 

önce (1 puan) tarafından

Evet ediyorum ama olmuyo yasım 34 acaba o yüzden mi yaş etkisi olur mu

önce (5,109 puan) tarafından

Alakası yok 38 yaşında kuzenim 2 3 ayda hamile kaldı ben 25 dim ilk çocukta 6 ayda olmuştu ikinci cocuk 28 4 ayda olmuştu 

önce (1,477 puan) tarafından

34 cok buyuk yaş degilki . ben  koskoca bir ay icinde tek bir iliski ile piyango vurdu hemde geri cekilmeyle korunarak kör talihim kara bahtim🤣 tamamen saldim cayira bile degil yani risk alsak da korundugumuzu sanarak mubarek bir kerede hamile kaldim. hepde dalga gecerdim boyle tek seferde hamile kalanlara. 

önce (971 puan) tarafından

Yaşla alakası yok canım Annem 42 yaşında 11. Kardeşimi doğurdu. 

önce (6,872 puan) tarafından

Yaşın gayet iyi canım. Yumurtlamayı yanlış takip ediyorsunuz bence 

-Reklam-
0 oy
önce (472 puan) tarafından

27 dk önce açılmış hesap sen erkek misin bu aralar dadandılar buraya da 

önce (1 puan) tarafından

Evet yeni actım ben bu arada ben kadınım ihtiyacım var bilgi almaya o yüzden actım zaten

0 oy
önce (2,185 puan) tarafından

Görümcem 34 yaşında eşi de aynı civarlarda 36 37 bir sene sonunda oldu onların da herhangi bir sağlık problemi gözükmüyordu, tam doktora gitti neden olmuyor diye o ya hamile kalmış tevafuk

0 oy
önce (3,701 puan) tarafından

Gebe kalmak ilerleyen yaşlarda biraz daha uzun sürüyor.4 ayda öyle uzun bi süre değil.folik asit kullanıyormusunuz

önce (29 puan) tarafından

Folik asitle ben gebe kalmıştım şimdi2. Olmuyo

0 oy
önce (25,154 puan) tarafından

Neyle korunduğun kısmı da etkiliyor bence bir süre geçiyor benimde altı aydan sonra olmuştu 

0 oy
önce (6,181 puan) tarafından

Birinci gorev gibi bu isi yapiyosaniz stres engeller. Ikincisi adetiniz duzenli ise adetin ilk gununden sayin, 8 ile 16 gun arasi bir gun arayla deneyin ama olmadi oldu diye dusunmeyin. Ben boyle ilk aydan hep hamile kaldim. Ikinci cocuguma 31 yasinda hamile kaldim.

0 oy
önce (884 puan) tarafından

36'yasinda spirali çıkardığım gibi gebe kaldım kadın menopoza girene kadar ihtimal vardır ama eğer yeni evliysen acele etme çünkü kızlık Tan kadınlığa geçişte bir yıl sürebilir gebelik demişti dk bana

0 oy
önce (3,765 puan) tarafından

Ovulasyon testi kullanabilirsin benim 2 ayda oldu 

2 adet aralığın kaç gün 

0 oy
önce (7,324 puan) tarafından

3 aydir da benim olmadi . 36.gunde regli oldum bu ay  25 gunde bir oluyordum

0 oy
önce (4,936 puan) tarafından

35 yqs altı 1 sene denediktwn sonra 35 yas ustu 6 ay denemesi.lazim sen daha 4 ay olmuş sabirsizlanma

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 257 göst.
0 oy
0 cevap 96 göst.
0 oy
12 cevap 515 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Elisa bebek (934 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,535 soru

24,264,319 cevap

341,701 kullanıcı