+2 oy
164 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (9 puan) tarafından

Hamile kalamak istiyorum 7 aylık evliyiz öneri lütfen 

7 Cevaplar

+4 oy
(186 puan) tarafından

Oncelikle 7 ay evli kalip cocuk yapmak icin cok kisa bir sure. Ne kadar uzun sevgililik donemi yasasanizda ayni ev icinde yasamak kari koca ilişkisi yasamak cok farkli seyler. Birbirinizin cok farkli yonlerine sahit olacaksiniz. Sevgiliyken kavga etmeyen ciftlerin evliyken ettigine sahit oldum. Hele cocukla evlilik cok farkli bir dinamige giriyor. Biraz evliliginizin birlikteliginizin tadini cikarin. Gezin yasayin iki kisilik hayatin keyfini biraz daha surun. Sagliksal bir engeliniz yoksa en iyi yontem de bebek sahibi olmak icin ugrasmayi birakinca bebek sahibi oluyorsun. Psikolojiniz bunun icin en buyuk etkenlerden biri. 1 yilin sonunda bir kadin dogum doktoruna sagliksal probleminiz var mi diye kontrole gidersiniz. Aslinda her yil duzenki kontrol yaptirmak gerekir ama biz Turkler ancak hasta olursak doktora gidiyoruz. Hala olmuyorsa sizde de problem yoksa esiniz kontrole gitsin. Rabbim zamani gelince veriyor zaten sen ne kadar ugrasirsan ugras bazen.

(4,555 puan) tarafından

Aradığım yorum. Biz maalesef kendimizi tanımadan evlilik, eşimizi tanımadan da çocuk yapan bir toplumuz... Sonra gelsin depresyonlar, travmalar, düğüm düğüm krizler...

-Reklam-
+3 oy
(62 puan) tarafından

Ovulasyon testi kullan

+2 oy
(1,206 puan) tarafından

Folikasit kullan 

(3,334 puan) tarafından

Niye kullansın peki folik asidin zararlarından haberin var mı 

(1,206 puan) tarafından

Almanyada ablama doktor hamile kalması için folikasit başlatıyor öyle hamile kalıyor ayrıca bu zaten bilinen bir şey . Her şeyin fazlası da elbet zarar doktora gitsin o zaman buraya soracağına her doktor sa lak bir siz akıllısınız . 

(9 puan) tarafından

Folik asit kullanıyorum zaten 

(1,206 puan) tarafından

Hemen neden çocuk istiyorsun bilmiyorum ama evliliğinizin gerçekten tadını çıkarın derim ben tabi herkesin kendi şahsı fikri bebek olmak istediği zaman bir şekilde oluyor zaten her şeyin Allah tarafından bir zamanı oluyor onu kastediyorum . Allah kucağını boş bırakmasın canım 🤲🏻👍🏻

+2 oy
(1,553 puan) tarafından

Bir yıl dolana kadar olmazsa bi degerlerinize baktırın 

+2 oy
(3,334 puan) tarafından

Soğan kürünü kullanabilirsin  İbrahim saraçoğunun tarifini uygula çok iyi birde sabah aç karına kuru incir ye rahim temizleyici özelliği var 

+2 oy
(3,897 puan) tarafından

Eğer  saglik acisindan birnprobleminiz yoksa en etkilo yontem kafaya takmamak. Akışına bırakacaksınız. Ki 7 ay cok uzun bir sure değil, Allah hayirli zamanda nasip etsin

+1 oy
(1,208 puan) tarafından

Canım internetten tam araştır incir kürü var. O iyi diyorlar bı de soğan suyu 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (236 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 216 göst.
0 oy
16 cevap 588 göst.

Kategoriler