Ama sadece bu tablo plan duvar bosta
Sizce masayı oraya alıp koltukla degıstırımmı yoksa
Masayı geriye doğru itip koltuğu masanın onune alıp dıger acılan masayımı oraya koyım
Camın önündeki koltukla masanın yerini değiştirebilirsin genelde camın önünde oluyor ya masa ve perdeye süsler takılıyor filan ama yok perdeye değil duvara da asarım dersen duvar tarafındaki koltukla değiştir yerlerini teklileri de çıkarabilirsen çıkar odadan biraz daha alan açılmış olur sandalyelere oturulur.
Bende bu yoruma katılıyorum. Birde balon takacaksaniz dün bir yöntem gördüm. Balkondan cicek yapmışlardı. Cengelli iğneye lastik takip perdeye taktıktan sonra bulana geçirdi.
Evet olmuş bence masa süsleyince öndeki sandalyeleri çekebilirsin fotoğraflarda masa daha iyi çıkar.
Boyle odayı cpk begendıler boyle kalsın dedı herkes 🫠
O zaman biraz da böyle kullan canım 😊
Iste bende eski halini sevıyordum sankı daha derdı topluydu ama birazdan boyle takılalım bakalım
Masa dipte olunca kullanışı daha rahat oluyor çünkü bende öyle kullanırım. Hele ki masayı çok sık kullanmıyorsan ortada durmasına gerek yok
Misafir odası burası zaten esim yok oylr kırk yılın bası bıt misafirim geliyor genelde dıger odadayız ama burası cok nadir kullanıyorum boylr olunca sanki temızlık ısı karışık olcakmıs gıbı geliyor
O zaman sana nasıl kolay geliyorsa öyle kullan canım kırk yılda bir biri gelecek diye düzenini bozma 😊
Masa cok arka plan da kalmış, koltuk ile yerini degistir bence, hem biraz daha acılır ortam. Güzel duracağını düşünüyorum.
Yukarı attım bakarmısın
Gerçekten cok güzel olmus, dogum günü bittikten sonra da böyle kullanmanı öneririm ❤️
Gelen herkes gerçekten böyle daha çok ferah olduğunu masayı aktıflestırdıgını blyle kullan dedı🫠
Bır sure boyle kullanayım bakalım 😁😁
Kız o değilde o çamlar ne değişik öyle
Neyı degısık kız uygun ıste catı katı
Ay ılk daga boyle bısı gördüm
Koltukla masanin yerini degistir bence
Bencede
Annem kaynanam teyzemler herkes boyle daha ıyı olmuş dediler cunku masa nerdeyse kullanım dısıydı
1,485,994 soru
24,295,181 cevap
343,746 kullanıcı