0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (325 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

kızlar oglanın doğum gunu ıcın masa kurmam lazım 

Ama sadece bu tablo plan duvar bosta 

Sizce masayı oraya alıp koltukla degıstırımmı yoksa 

Masayı geriye doğru itip koltuğu masanın onune alıp dıger acılan masayımı oraya koyım 

4 Cevaplar

0 oy
(3,400 puan) tarafından

Camın önündeki koltukla masanın yerini değiştirebilirsin genelde camın önünde oluyor ya masa ve perdeye süsler takılıyor filan ama yok perdeye değil duvara da asarım dersen duvar tarafındaki koltukla değiştir yerlerini teklileri de çıkarabilirsen çıkar odadan biraz daha alan açılmış olur sandalyelere oturulur. 

(3,400 puan) tarafından

O zaman biraz da böyle kullan canım 😊

(325 puan) tarafından

Iste bende eski halini sevıyordum sankı daha derdı topluydu ama birazdan boyle takılalım bakalım

(3,400 puan) tarafından

Masa dipte olunca kullanışı daha rahat oluyor çünkü bende öyle kullanırım. Hele ki masayı çok sık kullanmıyorsan ortada durmasına gerek yok 

(325 puan) tarafından

Misafir odası burası zaten esim yok oylr kırk yılın bası bıt misafirim geliyor genelde dıger odadayız ama burası cok nadir kullanıyorum boylr olunca sanki temızlık ısı karışık olcakmıs gıbı geliyor 

(3,400 puan) tarafından

O zaman sana nasıl kolay geliyorsa öyle kullan canım kırk yılda bir biri gelecek diye düzenini bozma 😊

-Reklam-
0 oy
(132 puan) tarafından

Masa cok arka plan da kalmış, koltuk ile yerini degistir bence, hem biraz daha acılır ortam. Güzel duracağını düşünüyorum.

(325 puan) tarafından

Yukarı attım bakarmısın

(132 puan) tarafından

Gerçekten cok güzel olmus, dogum günü bittikten sonra da böyle kullanmanı öneririm ❤️

(325 puan) tarafından

Gelen herkes gerçekten böyle daha çok ferah olduğunu masayı aktıflestırdıgını blyle kullan dedı🫠

Bır sure boyle kullanayım bakalım 😁😁

0 oy
(243 puan) tarafından

Kız o değilde o çamlar ne değişik öyle

(325 puan) tarafından

Neyı degısık kız uygun ıste catı katı

(243 puan) tarafından

Ay ılk daga boyle bısı gördüm

0 oy
tarafından

Koltukla masanin yerini degistir bence 

tarafından

Bencede 

(325 puan) tarafından

Annem kaynanam teyzemler herkes boyle daha ıyı olmuş dediler cunku masa nerdeyse kullanım dısıydı 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 159 göst.
0 oy
2 cevap 185 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 185 göst.
+1 oy
8 cevap 356 göst.

Kategoriler

1,485,987 soru

24,295,032 cevap

343,737 kullanıcı

...