Anlık postu açmıştım açarken çok keyifliydim ama o sırada modumu düşüren birsey yaşadım ve postu kimseye yazmadan kaldırdım cevap vermedigim kişiler lütfen kusura bakmayın kendim de burada cevap vermeden kaldırınca hoslanmayanlardanim mazur görün ♥️
Yapma kız biz burda böyle inceliklere alışkın değiliz. 😂
Deme öyle saygısızca geliyor kendim de yapınca kötü hissettim ♥️
Daha dün yorum yazarken post gitti baya da uzun yazmıştım karar verdim kimseye uzun uzun bir şey yazmayacağım artık. Ama bu post çok tatlı geldi 🥰🥰
Teşekkür ederim ♥️ ya evet o hissiyat kötü oluyor gerçekten hani yazıyorsun sonra hemen postu kapatılıyor benimki de o hesap oldu dün o yüzden açtım
🥰🥰🥰🥰
♥️♥️♥️♥️
Son postunu görmedim ama son zamanlarda iki postuna yazdım cevap gelmiş ama girdiğimde postu kaldırmıştıN birazcık sinir olmuştum sana 😂cevapları merak ettiğim için
Ya o kadar yoğun geçti ki burada postu unutup gidiyorum aradan saatler geçmiş oluyor sonra kaldırıyorum hakkını halel et ♥️ bebisler büyüdü artık fırsat bulamıyorum pek
Helal olsun. Çocuklar nasıl, nasıl gidiyor
Ya aslında güzel gidiyordu ama oğlumun özel durumunu biliyorsun ona rağmen bu kadar zorluk çekmiyordum şimdi o da artık ben de buradayım demeye başladı kısaca kızımın da üç buçuk yaş dönemi kardeş kıskançlığı başladı normalde aslında bu süreci çok güzel yönetmiştik bir buçuk senedir yani kızım altından güzel kalkmıştı aslında ama şuara atak dönemleri midir yaz sendromu mudur bilmiyorum kardeş kıskançlığı problemi yaşıyorum bu da beni bayağı bir yoruyor
3 yaş sendromu olabilir o illet bir şey insanı gerçekten çok ama çok zorluyor
Allah yardımcın olsun geçecek elbet bu günler ama biraz zorluyor maalesef
Evet malesef bu üç yaş döneminde ciddi bir değişim oluyor sağlık olsun canım senin doğuma ne kaldı
Öyle maalesef. Valla 34 haftalık şu an on gün sonra gidicem anestezi için gün alıcam artık bakalım
Hadi gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah kolay doğumlar diliyorum
Sağolasın çok teşekkür ederim 🌸
1,482,872 soru
24,256,518 cevap
341,243 kullanıcı