0 oy
322 göst.
önce Diğer kategorisinde (404 puan) tarafından

Anlık postu açmıştım açarken çok keyifliydim ama o sırada modumu düşüren birsey yaşadım ve postu kimseye yazmadan kaldırdım cevap vermedigim kişiler lütfen kusura bakmayın kendim de burada cevap vermeden kaldırınca hoslanmayanlardanim mazur görün ♥️

3 Cevaplar

+1 oy
önce (25,118 puan) tarafından

Yapma kız biz burda böyle inceliklere alışkın değiliz. 😂

önce (404 puan) tarafından
+1

Deme öyle saygısızca geliyor kendim de yapınca kötü hissettim ♥️

önce (25,118 puan) tarafından

Daha dün yorum yazarken post gitti baya da uzun yazmıştım karar verdim kimseye uzun uzun bir şey yazmayacağım artık. Ama bu post çok tatlı geldi 🥰🥰

+1

Teşekkür ederim ♥️  ya evet o hissiyat kötü oluyor gerçekten hani yazıyorsun sonra hemen postu kapatılıyor benimki de o hesap oldu dün o yüzden açtım

-Reklam-
0 oy
önce (1,414 puan) tarafından

🥰🥰🥰🥰

♥️♥️♥️♥️

0 oy
önce (8,658 puan) tarafından

Son postunu görmedim ama son zamanlarda iki postuna yazdım cevap gelmiş ama girdiğimde postu kaldırmıştıN birazcık sinir olmuştum sana 😂cevapları merak ettiğim için 

Ya o kadar yoğun geçti ki burada postu unutup gidiyorum aradan saatler geçmiş oluyor sonra kaldırıyorum hakkını halel et ♥️ bebisler büyüdü artık fırsat bulamıyorum pek 

Helal olsun. Çocuklar nasıl, nasıl gidiyor

Ya aslında güzel gidiyordu ama oğlumun özel durumunu biliyorsun ona rağmen bu kadar zorluk çekmiyordum şimdi o da artık ben de buradayım demeye başladı kısaca kızımın da üç buçuk yaş dönemi  kardeş kıskançlığı başladı normalde aslında bu süreci çok güzel yönetmiştik bir buçuk senedir yani kızım altından güzel kalkmıştı aslında ama şuara atak dönemleri midir yaz sendromu mudur bilmiyorum kardeş kıskançlığı problemi yaşıyorum bu da beni bayağı bir yoruyor 

3 yaş sendromu olabilir o illet bir şey insanı gerçekten çok ama çok zorluyor

Allah yardımcın olsun geçecek elbet bu günler ama biraz zorluyor maalesef 

Evet malesef  bu üç yaş döneminde ciddi bir değişim oluyor sağlık olsun canım senin doğuma ne kaldı 

Öyle maalesef. Valla 34 haftalık şu an on gün sonra gidicem anestezi için gün alıcam artık bakalım 

Hadi gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah kolay doğumlar diliyorum 

Sağolasın çok teşekkür ederim 🌸

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 309 göst.
22 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,866 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 658 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 511 göst.
12 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 420 göst.
9 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,934 soru

24,257,196 cevap

341,278 kullanıcı

...