Gecenin sorusu olsun ☺️
Bence kesinlikle Air Fryer hepimizin bir heves aldığı ve sonrasında koyacak yer bulamadığı gibi 🤣🤣🤣
Peki ya sizce ?? 😁
Benımki buzdolabı olurdu. Cünku soğuk nevale
Bide fırın olurdu sürekli yanıyorum dıyor sıcaga gelemıyor
Babam bu kişi kışın bile vantilatör çalıştırır
Yavrum benzetemedim en gerekli varlık ayı 🐻 fln ama 😂😂😂
Kocana olan aşkını bilmeyen yok aşkom 🤣 💕
Kurutma makinem o benim😻 gerçek bu arada 😹 çamaşır kurutma makinesi almamak için çamaşırları balkona o asıyor topluyor bir tek katlayıp yerleştirmeyi yapmıyor😼
Hahah 🤣 🤣 kız adam yolunu bulmuş
KOCA BİR HİÇE benziyo
O kadar mı 😱😱
He valla o kadar
Ev eşyası değilde ben onu anne gibi görüyorum sanki anne bnm annemde yok bu arada ama eşim gerçekten sanki anne herşeyime yardımcı oluyor hastayken yatakta çıkma iğleş bütün işleri yapıyr üstüm açıksa üstümü örtüyor hani çocuklarimiz hasta olunca bizler öyle yapıyrz oda bana öyle davranıyor ev eşyası bilemedim ne ola bilir bnzetemedm sizce
En çok kullandigin şey neyse sen ona benzet ☺️
Masalah subahanallah berak Allah 🧿🧿🧿
Yemek masası olurdu sadece yemek yemek için kulanıyom baskada yok bazen varlığını bile unutuyorum da yerde yiyiyom yemeği
Varlar ama aynı zamanda yoklar erkeklerin özeti 😏
Evet maalesef evinin içinde sesi bazen var bazen yok telefonda çıkmıyor gözü
Benimki kahve makinası kahve de kahve kahve de ayyy darall geliyor bazen ben çay koymuşum mis gibi getirmiştim tatlısını şunu bunu kahve yokmu demezmi cildiriyorum
Ay benimki ağzına sürmez
Benimkisi robot süpürge habere temizlik peşinde, ve bende öyle olunca cin tepeme cikiyor
Benim kocada öyle olsa biraz keşke
Valla bacin sıkıntı
Ay bi yerde okudum bunu paylaşmak zorundayım . Paylaşan oldu mu bilmiyorum yorumları okumadım yorumdan sonra okuycam 😊 Erkekler airfrey gibidir bi hevesle alırsın sonra boş boş bir köşede durur🤣🤣 yazıyordu
Öyle ben almadım ablam almış bana verdi bosunaymis kız hiç kullanılmıyor bir vakit sonra 🤣🤣
Balığa kızartmaya tavuğa falan kullanıyorum ama sık kullanılan bir şey değil duruyor öyle 😊 bu yorum çok hoşuma gitmişti süper benzetme 😄
Telefon olurdu
Benimki gırgır olurdu 😂 gırgır şamata eksik olmaz sağolsun sürekli bı kudurma oyun dövüş istiyor 😂
Stres topu
sinirimi stresimi eşimle uğraşarak atıyorum 😂😂
Bardak olurdu 😄 sessiz iş yapmayan doldukca taşan. Boş olunca sessiz olan🤣🤣
Merdaneli çamaşır makinesi olurdu bangır bangır bağırıyor çünkü
1,489,638 soru
24,346,836 cevap
346,282 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın