+1 oy
169 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (69 puan) tarafından

Çok yoruldum 37+3 oldum gün alma muayene için gittim anestezi git kan ver ekg hepsi yaptim gün çok geç veriyorlar 40 hafta neredeyse zaten kendimi iyi hissetmiyorum biraz kızdım tekrar yarın gitcem sizde demi böyle oldu 

8 Cevaplar

+1 oy
(7,182 puan) tarafından

belki diğer günler dolu, aklıma ilk o geldi. zaten daha önce bebeğin gelme durumu olursa aciden giriş yapıyorsun ve sezaryen olunuyor 

-Reklam-
0 oy
(919 puan) tarafından

Çünkü devlet hastaneleri sezeryana karşılar 😂🤣

(1,025 puan) tarafından

Süper zeka Kur'ani kerim 🤣🤣 ilk doğumu ya hastane onun için sezaryen için  anestezi EKG kan istiyor 🤣🤣🤣

0 oy
(490 puan) tarafından

Ben gittim doktorum yarın aliyimmi dedim aldı o gün nöbetçi oluyormuş istediğin doktor hangisiyse belki takvimi doludur

0 oy
(1,571 puan) tarafından

Bebeğin henüz gelmeye hazır değilse veya bir sıkıntı yoksa sen yoruldun diye neden sezaryene alsınlar? 41'e kadar bekliyorlar. 

(1,571 puan) tarafından

Anlatamıyorum sanırım. Bir sıkıntı yoksa neden sezaryene alsınlar diyorum. 41 e kadar bekliyorlar normal doğum için. 

Ben de 40. Haftadaydım. Doktorum 41 beklicez demişti. Sonra Sezaryene dönmüştü. Doktor kendisi söyledi 41e kadar bekliycez diye. 

(1,025 puan) tarafından

Kız normal doğumda bekleniyor zaten  biz sezaryenden bahsediyoruz ya. Post sahibi de sezaryen  olacak 

(1,571 puan) tarafından

Bak anlatamıyorum 😂 Yoruldum sezaryene alınmak istiyorum ama doktorun verdiği gün 40. Haftaya gidiyo dedi diye algıladım ben. Bende diyorum ki eğer sıkıntı yoksa Sezaryene neden alsınlar 41e kadar normal için beklerlerr 😂

(1,025 puan) tarafından

Ama canım normal doğum olsa EKG kan anestezi bölümüne göndermezler . Sezaryene alınacağı için muhtemelen bu 2. Çocuğu ve ilki sezaryen 

(1,025 puan) tarafından

image

Bak canım 2. Sezaryeniymiş

0 oy
(345 puan) tarafından

Valla beni açılmam olunca dört tarafımı cevreleyip yaka paça aldılar sezeryana :D çıkıcam bırakın dıyorum ‘imza versen dahi çıkaramam, bu durumlarda yetkim var, cocugun hayatı tehlıkeye girer’ dedi, elimden telefonu bile hemsırenın biri çekip aldı, kendımı amelıyahanede buldum ben

0 oy
(614 puan) tarafından

Canim zaten gün verselerde bebek ne zaman doğmak istersen o zaman doğuyor banada gün verdiler ben gunumden 10 gün önce doğum yaptım acil gittim nöbetçi doktor kimse o ameliyat etti. Bende geç verdiler dedim ama zaten erkenden geleceği varmış 37 de doğum yaptim

0 oy
(736 puan) tarafından

Benım zorunlu sezeryandı 38 de gittim sıttım ağrıyor dedım yarına hemen gun verdı cok güzel geçmişti devlet olmasına rağmen bütün devletler bir deil

0 oy
(834 puan) tarafından

Yani geç bazı çocuk erken gelişimini tamamlıyor benim çocuklarım hep 37 hafta doğdu 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 183 göst.
0 oy
3 cevap 110 göst.
0 oy
4 cevap 142 göst.
17 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Fato11 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.

Kategoriler

1,483,578 soru