0 oy
67 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (59 puan) tarafından

Devlet de sezaryan sonrası bant oluyor mu kac gün sonra çıkıyor acaba 

4 Cevaplar

0 oy
önce (3,899 puan) tarafından

bandı birkaç gün takman gerekiyor, banyoya engel değil, ameliyat bantları satılıyor eczanede onu takıp onunla banyo yapabiliyorsun, zaten hee gün pansuman yapman gerekiyor.

taburcu olmadan sana nasıl olacağını anlatırlar zaten, nelere dikkat etmen gerektiğini falan. 

10 gün sonra da kontrole gitmen gerekiyor dikiş aldırma ve ameliyat sonrası kontrol için 

-Reklam-
0 oy
önce (1,487 puan) tarafından

Devlet Hastanesi'nde sezeryan oldum iki yıl oluyor, taburcu olduğun gün banyo yapabilirsin dendi yaptım, pansuman batikon vs kesinlikle kullanmıyorsun hava aldıkça iyileşir dediler olduğunca lastik kısmı alta getirip açık bırakmaya çalıştım hafif Bir sargı bezi koydum üzerine yapışmaması için onun dışında Krem vs birşey vermediler bir hafta sonrada dikişleri aldırdım, bant olayı yoktu normal dikiş. 

0 oy
önce (698 puan) tarafından

Özelde doğum yaptım kendi isteğim ile sonraki gün çıktım pasuman vardı ama çok terledigim için açıldı doktor sorun olmaz demişti üçüncü günü açtım bende duş aldım Sabah akşam batikonla temizliyorum hiç kapatmadım sürekli hava aldırmıyorum kuru tutuyorum nemli kalmasın on gün oldu 

0 oy
önce (479 puan) tarafından

Bant falan olmuyor durumuna göre en az 48 saat kalabiliyorsun ilgileniyorlar duş alabiliyorsun taburcu olunca kese lif sürmüyorsun krem kullanmıyorsun hiç birşey sürmüyorsun eğer göbeğin üzerine düşerse spanç koyarsın geçip gidiyor merak etme çok güzel geçti umarım seninde öyle güzel geçer 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 94 göst.
0 oy
1 cevap 155 göst.
0 oy
1 cevap 109 göst.
0 oy
5 cevap 326 göst.

Kategoriler

1,465,594 soru

24,018,833 cevap