Kızlar gündüz tuvalet eğitimini tamamladık ama geceyi yapamıyorum nasıl bir yol izlemeliyim
Kızın kaç aylık canım. Genelde tuvalet eğitiminin göstergesi sabahları kuru kalkmasıdır. Kaslarının kuvvetlendiğini gösterir. Gece yatmadan önce sıvı tüketmeyin, en azından uyku saatine 1-2 saat kala birşey içmesin. Ve mutlaka bir ya da iki kere tuvalete kaldır uyanmasa da götür oturt tuvalete.
3 canım geç kaldık biraz gece asla yapmıyor oturtuyorum ama
Bizde gündüzü hal ettik gece bezi ne zaman kuru cikarsa ozaman açmayı dusunuyorum
Gece gündüz aynı anda kestim ben ilk zamanlar iki üç kez kaldırdım tam utanmasa da çişini yaptırdım. Ozelikkten uyuduktan yarım saat bir saat sonra mutlaka kaldırdım. Sonra kaldirma sayısını düşürmeye başladım ama sürekli gece yatağa çiş yapmak yok. Yatağımiz pis kokar. Cisim gelirse beni çağır diye tembihledim. Öyle öyle yapmayı bıraktı. Şimdi sadece uyuduktan bir saat sonra kaldiriyorum. Ondan sonrası gece cisi gelirse çağırır gelmezse sabah kuru uyaniyor. 26 aylık oğlum bu arada.
Kızım 24 aylık yaklaşık 1 buçuk aydır tuvalet eğitimindeyiz gündüz sürekli hadi çiş yapalım gecede 2 defa kaldırıyorum anlayacağın çözdük yani çok şükür düzene alıştığı için herhangi bir problem yaşamadık bir buçuk ayda da zaten bez bağlamıyorum dışarı bile çıktığımızda hemen tuvalet yeri varsa tuvalete gidiyoruz yoksa da en ufak bir cafe, restorant ya da hastane karşıma çıkarsa direkt tuvalete gidiyoruz dışarıdaki durumu da böyle hallediyorum tabii o sıra diyor çişim orasını o tutuyor sıkıyor kendini az kaldı kızım biraz daha sabret bir dakika daha sonra çişini yapıyor
3.5 yaşında 1 haftafr kaldırıyorm gece. Ondan öncesi ben hazır değildm açıkçası. Kızımda şükür kaldırınca yapıyor. Yavaş yavaş öğrenir canım. Hiç dert etme.
Ben bagladim malesef cok yapiyo bezden bile tasiyo islansa farketmiyo uyandirsam kiyameti kopariyo oyle olunca bagladim napiyim ama gecen gun kuru kalkti bende 10 parmak kadar cis yapmazsan sana mikser araci alcam dedim 5 parmagi tamamlamadan geri basa sariyorum 3 gun yapmiyo 4uncu gun geri kaciriyo tabiki bu surecte bi yandan da gece 12de uyandirip tuvalete tutuyorum o uyurken altini aciyorum kucaklayip banyoya goturuyorum cogu zaman sinirli oluyo agliyo ama napiyim alisti simdi aglamiyo tekrar baglayip yatiyorum oyle iste cogu gun isemiyo 1 gun kaciriyo
1,489,637 soru
24,346,824 cevap
346,282 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın