+1 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından

Kızım temmuzda 2 yaşı olcak, tuvalet eğitimi vermek istiyorum lazımlık aldım üstüne oturuyor ama yapmıyor, nasıl öğrete bilirim tavsiyeleriniz neler iki ay sonra doğum yapacam, öğrensin istiyorum o zamana kadar, ne yapmam lazım onuda bilmiyorum, lütfen yardımcı olun 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ben kızıma özel eğitim vermedim . Belki 40 i çıkmış yada cıkmamıstı trendyoldan sipariş vercektim kargo parası vermemek için lazımlık alıyım nasılsa alcam diye. Ozaman oturduğum evde kapalı balkona koymuştum elimin altından çıkması için sonra hep orda kaldı, kendim wc ye giderken hep aldım yanıma lavabonun orada ama kucağına. Bir gün teyzesi okuldan çıktığı zaman bize gelmişti. O gün bezi çıkarıp oturdu lazımlığa bez bağlatmak istemedi. Sürekli gitti lazımlığa oturdu uyuyunca bağladım hep yapar diye. Uyanınca ağladı bez taktım diye. Köye gidicez yapamaz diye bağladım bezi uzun yol diye gelince denedık tekrar sadece uzun yola giderken bağladık wc bulamam diye 2 3 aydır tamamen bıraktık. Mayısta 3 yaş olacak. Arada altına kaçırdı gece yada gündüz kızmadım hiç. Gece hala yatağında alez var onun altında muşamba var cıkarmadım daha . 

Allah yardımcın olsun. 

(103 puan) tarafından

Allah razı olsun canım, işte senin ki biraz büyük maşallah üç yaşında, benim kız daha fazla anlamıyor sadece kakasını yaptıktan sonra haber veriyor oda rahatsız ediyor diye hemen gelip söylüyor bakalım nasıl öğretecem

tarafından

Bacı kızım başladığında 15 aylıktı

tarafından

Ben hep küçüklüğünden beri aldım yanıma 2 3 ay lazımlığa yaptı sonra terliği küçülüyo diye alaturka tuvalete koydum orada yaptı sonra klozete aparat aldım 2 wc ye de yapmayı öğrensin diye şuan ben alaturkaya girince çişi varsa pijama cıkarıp çişe giriyo kakayı genelde klozete giriyor

-Reklam-
+1 oy
(516 puan) tarafından

Biz banyoya toprak dolu saksı koyduk çişini buraya döndükce çiçek çıkacak dedik 2. Gün bir çiçek diktik çok şaşırdı sonra daha büyük diktik büyüdü dedik hep kendi yapıp dökmek istedi lazımlığa bıraktık bezi o sayede

+1 oy
(854 puan) tarafından

Peki konuşması varmı öyle canım benimkide ağustosta 2yasina girecek 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 191 göst.
0 oy
8 cevap 173 göst.
11 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 254 göst.
0 oy