0 oy
232 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (2 puan) tarafından

Oğlum altı aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrendim 

Benim için sürpriz oldu beklemiyordum korunuyordum da çok ağladım çünkü ne psikolojik olarak nede vücut olarak hazırdım 

oğlum bu aralar çok huysuz huzursuz kendime bile vakit ayiramiyorum destek çıkanım yok 

Annem vefat etti onun yoklugunu öyle derin hissediyorum ki keske yanimda olsaydı bana moral verseydi diyorum 

Kendime yetemiyorum yakın cevremden destek göremiyorum insanlardan sogudum bezdim 

Akıl vermeye gelince arayıp soran çok ama iş yardım etmeye gelince kafalar kuma gömük 

Hayat çok sıkıcı bir hal alıyor git gide zoruma giden ise zamaninda anamın yanında olduğu zor zamanında yetiştiği bizi emanet ettigi insanlar bugün sırtını dönmüş vaziyette 

Artık kimseden iyilik beklemiyorum Allah'tan tek istediğim bir an önce rahata kavuşmak streslerimden kurtulmak 

Eski hırsımı ve gücümü kaybetmiş durumdayım 

Herseyden bıktım insanlar çok samimiyetsiz geliyor 

Doğru kimse kimseye bakmak yardım etmek zorunda değil diyeceksiniz tek kızdığım nokta zamaninda cevremizdekilere emek verip el uzatmış olmamiz aynı eller bugün bizi yanlız bıraktılar insanlar çok değişti akrabalik kardeşlik öldü herkes kendi çıkarına 

Benimle aynı durumlari yaşayan var mı zor gunleri nasıl atlattiniz daha anlatacağım çok şey var ama kısa kesmek istedim 

5 Cevaplar

0 oy
önce (610 puan) tarafından

Ay canım neler çektim bi allah bi ben biliyorum bende bebeğim altı aylıkken hamile olduğumu öğrendim gurbetteyim bide altta kaynanam yeni taşındı ben ikinciyi doğurdugumda eşim sürekli içen biriydi her kavga ettiğimizde evdeki eşyalara zarar veriyordum lohusa halimle şeytan kaynanam üstüme yürüdü oğlum eve gelecekte napcak ben varım falan dedi öyle böyle zaman geçti küçük oğlum bir yaşına girecek şuan eskisi gibi değilim çocuklar biraz daha büyüyünce bir biriyle oynuyorlar vakit geçiyor sabret canım çocuklarına odaklan sürekli ev işi yemek düşünme yapabildiğini yap kafanı onlara yorma gerekirse sadece çocuklarına kendine göre yap ben öyle yaptım belli bi vakitten sonra esimide umursamadım bu hayatta herşey karşılıklı şimdi ise sabah işe gitti mi çöpümu bile atar arada içiyor ama eskisi gibi değil çok şükür Allah yardımcın olsun canım herşeyi kafaya takma insan çok kötü oluyor gerçekten 

önce (2 puan) tarafından

Nasıl dayandin hayret ediyorum şuan 

Kaynanan napio şuan aranız nasıl 

Yazıklar olsun o adama lohusa halinle ne hale soktu seni kim bilir Allah kimseyi kimsesiz bırakmasın ben şuan kendimi çok yalnız hissediyorum sadece anamı istiyorum çocuk gibi 

önce (610 puan) tarafından

Allah yardım ediyor gerçekten şuan kaynanam bana hak veriyor düne kadar oglunu savunuyordu oğlu tansiyonu falan çıkardı düşün öyle sinir ettiki aferdersin çişini bile tutamamış tansiyon hastası olduğu için sende sabret çocuklarını düşün canım 

-Reklam-
0 oy
önce (3,408 puan) tarafından

Off çok zor ya rabbim yardımcın olsun kardeşim inşallah benimde 3 yaşında oğlum var 4. 5 aylık kzıım var bu ay sanki bişi oldu gibi geldi inşallah olmamıştır diyr dua ediyorum bizde prezervatifle korunuyoruz ama sanki kaza oldu gibi geliyor çok stresliyim spiral taktırmayı düşünüyordum 2 türlü korunalım diye bakalım ne olacak inşallah hamile felan kalmamış olurum da önlemimi hemen alırım aşırı stresliyim 😟

Seninde bebeğin çok küçükmüş canım ama tek çocuksa üzülme zor olur ama atlatırsın benim 2 tane var diye stresliyim ikiside küçük 

Maalesef zor gününde kimseyi bulamazsın bende birçok şeyde hep tektim ama yapıyorsun bir şekilde eşin sana destekse herşeyi başarısınız en önemli şey o

önce (2 puan) tarafından

Allah seninde yardımcın olsun 

Allaha isyan etmiyorum verdiyse vardır bildiği sadece kendimi hazir hissetmiyorum 

Eşim destek olamıyor olamıyor derken beceremiyor iş dönüşü kucağına veriyorm ağlıyor bu sefer eli ayagina dolanıyor beni çağırıyor ha var ha yok...

önce (5,062 puan) tarafından

Cocuk konusunda destek olamıyorsa ev işinde olabilir 

önce (2 puan) tarafından

Nerdeeee

Onuda beceremez kaynanam elini sicak sudan soğuk suya sokmadi 

0 oy
önce (7,177 puan) tarafından

Çok zor süreç rahatlatıyorsun belki bebeğin küçük gebe kalmışsın hamileliğin verdiği bir şey de olsa gerek duyguların karmakarışık inan bana bebeğinizi dünyaya getirdiğinde belirli bir düzenin olduğunda çok rahatlayacaksın hiç kimseye ihtiyacın olmayacak çünkü her istediğini kendin karşılayacaksın Allah büyük bu bir sınav geçecek inşallah hep karnında kalmayacak ya Rabbim yarına yardımcın olsun içine İnşallah Allah versin inşallah

0 oy
önce (955 puan) tarafından

@indigo

Tam senlik post 

önce (6,624 puan) tarafından

Yok ses etmem. Sonra bem anlayışsız oluyorum 😔

0 oy
önce (2,246 puan) tarafından

Sadece bu sürecin geçici olduğuna odaklan ve anın tadını çıkart bugünlerini özlüyor insan. Evet zor hemde çok cokk zor ama inan hepsi geciyor bir kac yıla onlar oynarken sakince kahveni içecek onları izliceksin. Tüm gençliğim evlerinde hizmetçi olarak gecirdigim en yakin akrabalarim tek birkez bile birseye ihtiyacın varmı demediler. Tek başıma hallettm her işimi yeri geldi gunlerce uykusuz kaldm yeri geldi sabahlara kadar agladm ama geçeceğine odaklandm. Şimdi iki cocugum en iyi arkadas hatta babalariyla kaldilar ben kız kıza arkadaşlarm ile sehir turuna çıktı tek başıma ilk defa. Zaman çok hızlı. Şimdi destek vermeyen akrabalarim bizde seninle gezelim diyorlar hoşttt

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 200 göst.
0 oy
0 cevap 51 göst.
18 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Djdjdhshsu (96 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 284 göst.
30 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde alparslaninannesii (1,191 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 121 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,633 soru

24,239,974 cevap

339,936 kullanıcı

...