0 oy
168 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,957 puan) tarafından

Kilo verme önerileriniz var mı 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (11,795 puan) tarafından

Kilo vermenin tek sırrı az yemek bol su içmek bol hareket etmek kalori açığı oluşturmak ve istikrarli olmak bacım

önce (1,957 puan) tarafından

Hiç birini yapmadığım için kilo alıyorum maalesef ama artık vermem lazım abur cubur da kesmem lazım gece  çok tüketiyorum normalde çok yemek yiyen iştahlı biri değilim artı cok yemek seçerim her şeyi yemem ama ıvır zıvır şeyler beni sisirdi böyle eminim soğuk havalarda da hiç canım su istemiyor 

Bende çok yemek yemem ekmek yemem bana kilo aldıran abur cubur küçücük görünen şeyin kalorisi dünyalar kadar buna dikkat etmediğimiz için kilo alıyoruz 

Heh aynen öyle ya. Çikolata çok masum duruyor ama eziyeti bize çok. Ekmekle yemekle isim yok benim de aciyorum mesela kek mı var bı kek yiyorum açlığı bastiyor yemegi ısıtmaya usenirim mesela aman ne bileyim

+1

Bende tam olarak öyleyim hafta içi üşenirim kahvaltı hazırlamam kendime pek.yapmam da zaten akşam üstüne doğru 4 5 gibi bir açlık krizi tatlı krizi çikolata gofret kek ne varsa artik

-Reklam-
0 oy
önce (1,264 puan) tarafından

sadik yarim herbalife a basladim bugun

önce (114 puan) tarafından

Etrafımda içen 3 kişi vardı 3 de verdiği kiloları aynen geri aldılar hatta fazlasıyla yıllarca kullandılar ve çok pişmanlar herkes aynı şeyleri söylüyor kendi gözümle şahit olmasam inanırdım ama doğru maalesef bir işe yaramıyor para tuzağı👎🏻

ben 2018 de 17 kilo verdim .  yillar gectinaslada almadim. hatta kazayla hamile kaldim 4 sene sonra dogurmaya giderken bile herbalife basladigim kilodan 7 kilo eksik olarak dogurdum. 🤣  uc ay kullandim sadece. evimde bir kutu shake hep bulunur ama ayda yilda bir  kullanirim  iki kilo almissam ic dort gun kullanir birakirim.  suan 5 kilo fazlam var 3 hafta kullancam:)  birakipda alanlar bigazlarina sahip cikamayanlar . ben yengemden gorup basladim 44 kilo verdi yengem . ama suan eski halinden daha kiloli. 1 sene icinde aldi verdiklerini. ben almadim

önce (114 puan) tarafından

Bence diğerleri boğazını tutmayıp aldı diye yargılamayın siz istisna olabilirsiniz Herbalife ile ilgili her postun altına verdim geri aldım diyenler fazla hatta o kadar fazla ki çok nadir sizin gibi verdim almadım diyen çıkıyor . En basitinden Chatcpt ye sorsan bile bu ürünlerin ne kadar zararlı olduğunu öğrenebiliriz . Belgelerin araştırmaların çok yetersiz olduğu biliniyor. Öğün olarak içtiğiniz içecekler bağırsak tembelliği yapıyor bunun için de tonla başka hap bilmem ne suyu içiyorsunuz . Vücudun sadece mineral vitamin değil lif de alması gerek . Tek tip beslenmeyi hiç bi doktor desteklemez .güzelim bir ton meyve sebze var bunların yerine dünyanın parasını sayıp içecek içmek puding yemek mantıklı mı şimdi . En sağlıklısı sağlıklı gıdalarla beslenmek spor yapmak böyle Shake puding aloevera sularıyla olmaz . Bu yüzden sürdürülebilir değil bence. 

hep o yenmiyorki. sadece kahvaltıda puding yiyorsun o da klasik kahvaltıda peynir zeytin yeşillik domates salatalık yumurta ve ekmek bundan alabileceğin bütün vitamin ve mineralleri alıyor sadece 200 kaloriye onun haricinde ara öğünde meyve yiyorsun yoğurt yiyorsun ceviz badem fındık tavuk et kofte salata çorba sebze yemeği yoğurt zaten günde tek öğün yiyorsun hebaLife’a onun harici klasik diyet. aynı Herbalife ile kilo alma programı da uygulanıyor onlar sabah puding yiyorlar üstünde yarım saat sonra normal mükellef bir kahvaltı yapıyorlar mesela aynı ürün aynı şek tamamen senin gün içinde yedigin şeylere bağlı kilo alıp vermen yani kesinlikle sağlıklı bir diyet aslında tek mantığı 200 kaloriye kahvaltı yapmış oluyorsun Kalori açığı oluştur

Onu almakla bas edemem ya ben daha doğal yollarla kilo verme tarafiyim açıkçası 

0 oy
önce (713 puan) tarafından

Sağlam İrade lazım.. Sonrasını siz de biliyorsunuzdur. Hareket kalori açığı sağlıklı beslenmek

Hurma diyeti var aslında şok diyet diye geçiyor onu yapsam daha iyi gibi.cunku öven bı şeyleri yasakladikca yapasim gelmiyor veya saatli işte yok öğle araları yok ara öğün bilmem ne onları hazırlamaya da usenirim tek seferde hurma diyeti yap malzemeler hurma ve yoğurt 😃

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 109 göst.
+1 oy
9 cevap 280 göst.
10 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hazall (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
30 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ipeksiii (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 187 göst.
17 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap33 (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,534 soru

24,238,962 cevap

339,845 kullanıcı

...