+1 oy
211 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (147 puan) tarafından

Selâm kizlar ben eşim ailesi nin alt katında yaşiyor um dün akşam a kadar temizlik yaptım hiç durmadım yemek te yapamadım eşimin annesi eşime mesaj atıyor oğlum gelip yemek yemiyor sun ve hep böyle yemek getirdiği zaman diyor bunu oğlumun önüne köy ve ben sinir oluyorum öyle dediği içinde eşim yemiyor dünde öyle yaptı diye eşim gitme di gidip dişardan aldık yedik sizde de böyle insanlar var mı

5 Cevaplar

+1 oy
önce (102 puan) tarafından

Eşin de bu durumdan rahatsızsa mutlu olmalisin en azindan güzel yanina bak kaynanan bir dahakine yaptı diyelim sende yemeğini yap kayınpederim yemek yemiyor dur verde yesin gariban falan dersin ya da al karşına konuş biz çocuk değiliz oğlunda rahatsız bu durumdan falan de

önce (147 puan) tarafından

Ben ne zaman görürsem yok tozu eksik yok böyle bir sürü bahane ediyor canım o yüzden asla gönder mem yemek 

-Reklam-
+1 oy
önce (5,091 puan) tarafından

Öyle yaptığında, kapiya yemek getirirse alirken de ki sirf boyle soyledigin icin oglun yemiyor bana kiyamiyor o yuzden yemekler bana kaliyor, eline saglik anne sayende aç kalmiyorum, oglunda disaridan siparis verecekmis de kudurt :))

Bu sefer öyle yapacam 

0 oy
önce (32,061 puan) tarafından

Eşinde mi rahatsız bu durumdan 

Öyle yaptığı için getirdiği yemeği bile yemiyor eşim ama o kadar sinir oluyorum 

önce (32,061 puan) tarafından

Söyleyin kendisine çocuk değiliz yapma böyle diye ikinizde aynı fikirdesiniz madem söylemek zor olmamalı 

Bilerek yapıyor canım benim hemen sinir olduğu mu biliyor

önce (1,264 puan) tarafından

eve giren ne varsa ortak yenir zaten oglundan saklicsk halim yokki illaki vericem dersin sende kaynanaya

Sanki bana diyor ki sana değil oğulma getir dım öyle dediği için bizim arka da kedi var hep onlara veriyor um

0 oy
önce (31 puan) tarafından

Yani olabiliyor aslında bazen evde yoğun işler oluyor bende yapamıyorum dışarıdan sipariş veririz

Sorun orda değil ki canım sen hepsini okudunmu

0 oy
önce (11,795 puan) tarafından

Ben 2. Sezeryanimi yaptim.geldim alt katımda kaynanam bir tas çorba kaynatip veremedi 😂 ama sağolsun akıl verdi çocuk uyunca ekmeginin içine çikolata sür ye aç kalma sütün gelmez dedi 😂 bide çaya ekmek ban bisküvi ban ye dedi😂 Allah razı olsun çok düşünceli biri 😂😂

Rabbime dua ediyorum ediyorum ele ayağa düşürmesin onları ben bunları unutamam vicdansizlik da yapmak istemiyorum ama unutamam asla 

Yemin ederim ben sezeryan oldum ayağa kalacak halim yoktu 4 gündü kayınbabamı doldu rdu bu gelin yatak tan kalkamıyor tabi hala narkoz etkisinde yim sürekli başım ağrıyor du eşim de evde değil di o zaman kayın babam beni dövmeye kalktı dedi sen niye kalkmıyor sun asla unutmam Allah'a bıraktım o günden beri iki ayda bir giderim oraya

önce (11,795 puan) tarafından

Biz altlı üstlüyuz en son belki Bayram da girip 5 dk oturmuşumdur 😂 arada çocuklar iner 5 dk durmaz gelirler 

En iyisi canım iyi yapıyor sun nasıl huzurun varsa öyle ol 

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 698 göst.
0 oy
7 cevap 589 göst.
0 oy
1 cevap 164 göst.
0 oy
9 cevap 451 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Burcin34 (32 puan) tarafından soruldu