İkinci evliliği yapan hanımlar bu post sizler için merak ediyorum İkinci evliliği yapmış bayanlar ilk evliliğinde kalan izler diyelim 😂 doğum sonrası veya başka sebep vs vücutta olan deformalar😜 memiş veya sarkık göbek 😳 yada vajinal genişlik 🤫
Bu gibi sorunları olan bayanlar nasıl yaptınız mesela özel günde diyelim sizin tepkiniz ne oldu o an illa bir his olmuştur sizde yada esinizde tepkiler nasıl oldu
Birden merak ettim bunu bende ikinciye evlilik falan yaparsam bilgili olayım diye ne yaşarım o an diye merak ettim kusura bakmayın ama çok merak ediyorum yorumlarınızı🤗
Dik göğüsler taş gibi vücut isteyen gitsin bekarla evlensin o vakit
Çocuk doğurmuş her kadın böyle olması normal
Asıl erkekler kendilerine baksın Recep ivediğe dönerler ama taş gibi hatun isterler
😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳
Çok masumane bakamadım bu posta
Sorun zaten sorma biçiminde Ciddi anlamda rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum. Sapıklığın kadını erkeği de olmaz ayrıca
Minel canım zaten kendisi de söylüyor psikiyatriye gidiyorum ilaç içiyorum ama bir faydası olmuyor vs diyor
Ciddi anlamda psikolojik sorunları var bu kadının
Psikiyatristini değiştirmeyi denesin bence 😀
😅😅 biz artık saldık ya kadın durumum yok diyor ama her hafta tam altın yapıyor 40 bin TL olmuş tam altın 😅😅
Biraz da atıyor galiba 😀
Erkeklerin bu kadar derin düşündüğünü sanmıyorum . Bu durumdan rahatsız olsa hiç evlenmemiş biriyle evlenir. Ona bakarsan da erkekler de 20 li yaşlarında ki gibi performans gösteremiyor belli bir yaştan sonra , tipleri de kayıyor , vücutları da enerjileri de bozuluyor
Ben zaten bir sene evli kaldım vajinal genişlemesi olmadı çocuk emdiği için göğsüm sarktı eşim sorun etmedi iz olarak sadece sezeryan izi vardı zaten evli gibi de yaşamadık hiçbiri sorun olmadı
Sonuçta evlendiğin insanda bunları bilerek evleniyor sorun olacağını yada edileceğini sanmıyorum önemli olan ruhun iyileşmesi ayrılık yeniden başlamak vücuttan çok ruhu yorar
Nerden bilecek görmüş mü 😨
Görmesine lüzum var mı çocuk doğurmuş her kadında deforme mutlaka oluşuyor çocuktan sonra aradan vakit geçmiş ve maddi durumu iyi ise ve estetiklerden geçebilir o da çok nadirdir
Azıcık beyni varsa bilir ayrıca bilmeyecek kadar saf adam kaldımı 😂
Benim 2 ayinin ilk evliliğiydı çoçuk olmadı diye ayrılmiştim, zaten taş gibiydım 😀 az öveyim kendimi 😂
İki üst üste doğum az sarstı tabi toparliyoruz
Hakkında hayırlısı olsun 🙏
Nasil toparliyirsun emzirdiniz mi gögus sarkmasi icin varmi bildiginiz bide göbegim patlamis balon gibi nasil duzelir 😭 ameliyet icin durumum iyi ama korkuyirum
Sen hep taş gibisin bacım ❤️🤭
Emzirdim ikisini de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum olabildiğince
Sarkma yok bende selülit var basenim birinde
@A&H&M çok kalp ♥️
Göguste sarkma olmadimi Benim kiz 24 saat emiyor baya sarkti
Bunları düşünen adam niye ikinci evliliğini yapmış birini istesinki gitsin bekar genç birini alsın ozmn derdi buysa bence ikinci evliliğini yapan insanlar bunların evlilik için çokte önemli olmadığını bilir çünkü kimse göğüsleri küçük beli ince değil diye boşanmaz herkes yanında onu anlayacak sevecek evine bakacak birinin olmamasından şikayet eder dayanamaz boyanır ikincidede bunlara dikkat eder daha çok derdi memişlerse ztn ikinci evlilikte yürümez beşinci evlilikte yürümez bunlar önemsiz değil tabi ama ikincide artık bunlar ikinci planda bakılan şeyler olur bence ben ikinciye evlensem bunlara bakarım yani
Tek senin yorumun iyi geldi vallaha sonunada güzel yazmissin ama ya karşı tarafta sana öyle baksa hoşuna gitmezdi demi
Nasıl baksa karşı taraf anlamadım
Bende ikinciye evlensem bunlara bakarım demissiniz
Bana sadece dış güzellik cinsellik kadınlık için bakıyor olması kırıcı olur tabiki benim için
Canım benim de 2 evliliğim bu
İlk evliliğimden çocuğum olmadı ayrıldım
Ya merak ediyorum mesela çocuğunuz olmadı diye ayrıldınız ya karşınızdaki insan illa çocuk mu dedi yada şimdi tekrar evlisiniz çocuğunuz var mı
Canım tek çocuğu olmadı diye değil elbette
Kayın peder tarafından tacize uğradım ve boşandım
Boşandıktan 1 yıl sonra yeni evlilik yaptım
Şuan da 1 oğlum var 6 yaşında
Ay neler yaşamışsınız çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah 🙏🏻
Amin canım
herseyin bi cozumu var sen paradan haber ver 😃 sarkan gogusde gobekde duzelir vajinal daraltmada yapilir ve bunlar mucize degil 😛 kolay seyler
Ameliyat korkusu ve ölum var ucunda
kalp nakli degilki yada beyin nakli degilki dis cekimindede ölüm riski var ölüm her an olabilir ameliyat korkusu ise psikolojik bi durum psikologla max 2,3 seansda gecer
Senle evlenen genç kız almadığının farkındadır zaten
Ya erkeksin ya da sapik
Ne alaka bu kadin bayadir burda esinden boşandi
Değilim erkek merak ettim ondan kendim biraz sıkıntı yapıyorum gibi
Avukati misiniz
Bunların hicbiri yoksa
İlle evlenince ayrılınca iz kalmıyor
Doğumdan da kalmadı bişey
1,490,135 soru
24,353,781 cevap
346,621 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin: