bak buldum çocuklarını dovemeyen anneler boyle ❤️♥️
3 de yetmez 5 tane 5 de yetmez 7 taneee vurr vurr vurrr vurrrr vurrr anasi vur
Ayyy aynı ben 3 te çok kız
Ayy bende böyle olurum heralde. Annemde asla beni dövdüğünü hatırlamam. Çok aşırı yumuşak bir kadındır.bekarken sabah uyandırmak istediginde bas ucumuzda oturup saclarimizi okşayıp hadi gülum sabah oldu hadi kalkın derdi.canim annem benim. Insallah bende oyle bir anne olurum.
Hiiiic kiyilmaz kii ama malesef dovende var canim yaa hatta bu konuda tartistim o kisiyle. Eşimin hala kızı var onun bi kızı bi oğlu var bkere onlara gittik oğlu da bisiklete biniyormus kapida ama yok olmuş aramislar hep baska mahalleye gitmiş artik bakkalami gitti napti neyse cocuk geldi eve 10 yaslarinda. Anam bir bağırıyor gel sen yine hakettin sopayı bide eliyle de vurmuyormus hanımın eli aciyomus sok oldum eesimde çok sinirlendi biz varken bari yapma ayıp diye aldı elinden. O kadar üzüldüm ki çocuk nasil korkuyordu herseyde dovuyormus kardeşiyle kavga etsinler o büyük diye ona kiziyo ayrım yapiyo şaka gibi. Çocukta içine kapanık çekingen bisiy olmuş bikere bana geldi konu acildi ya sen nasil kiyip öyle vuruyon çocuğa dedim bana demesin mi buyusun de sende doversin diye. Bende dedimki ben kiyamam çocuğumu doveyim diye mi dogurdum ben dedim mal gibi bakiyo gerizekalı insan
1,508,541 soru
24,619,901 cevap
364,554 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın