0 oy
1,636 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

bak buldum çocuklarını dovemeyen anneler boyle ❤️♥️

image

7 Cevaplar

+1 oy
(7,483 puan) tarafından

En İyi Cevap

3 de yetmez 5 tane 5 de yetmez 7 taneee vurr vurr vurrr vurrrr vurrr anasi vur:D

tarafından
napiyon canim görüşemiyoruz hic ♥️❤️
(7,483 puan) tarafından
Bu ara cok giremiyorum canim misafirim coktu. Napiyim valla minnosumla ugrasiyorum canim. 7.aya girdik huyu degisti oyle geçiyor  gunler bakalim :). Sen napiyosun nasilsin canim.
tarafından
misafiri su siralar hiç istemiyorum Allah biliyor ya bebek gormede doydum Allah aratmasın seviyorum ama bebekle zor oluyor. dis donemi canim surekli huy degistiriyo bebisler tam sevmelik zamani minnosun ❤️♥️
(7,483 puan) tarafından
Oyle canim Allah yokluklarini vermesinde iste:D kis geldi diyede millet gezecek yer ariyor :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
neden uyari aldim acaba :)
(5,435 puan) tarafından
Bende alınmamıştım sen öyle diyene kadar :)
tarafından
zaten uyarı kalkti bilemedim simdi :)))
(5,435 puan) tarafından
Korktular mi bizden acep :D
tarafından
bence yanlis anlasildi karikatür siddet egilimi var sanıldı :)
(5,435 puan) tarafından
Galiba cnm bende öyle düşündüm hangi anne kıyabilir yavrusuna ya ♡♡♡
0 oy
(5,435 puan) tarafından

Ayyy aynı ben :D 3 te çok kız :kissing:

tarafından
cok tabi bir yeter :)
(5,435 puan) tarafından
Yeter cnm parmak ucuyla ♡  karikatürün ekran fotosunu aldım baby
tarafından
:) al canim ♥️❤️
0 oy
tarafından
Şiddetle bir yere varilmaz aslaaa
tarafından
kiz saka bu var siddet uygulayanlar ama onlar anne baba sifatina layik olmayan insanlar
tarafından
sen mi uyarı verdin kiz :)))
tarafından
Yok kız ben sevmem uyarı vermesini saçma geliyor bana uyarı vermek  anladım şaka olduğunu da ben öyle dedim sadece gerçektende şiddet hiç bir şeyi çözmüyor yaa
tarafından
siddet suclu kisilerin kendi.hatasini bastirmak için kullandıkları tepki bence
tarafından
Aynen öyle yaa
0 oy
tarafından
İlerde bende böyle olucam kesin ☺️
tarafından
bir yeter :))) ben bazen kiziyorum sonra özür diliyorum :)
tarafından
İnsan kıyamıyor kiiiii☺️
tarafından
uykusu cileden cikariyo beni uyu diye kızıyorum sonra diyorum isteyerek kızmadım bende yorgunum.ondan :) sanki anliyo :)
0 oy
tarafından

Ayy bende böyle olurum heralde. Annemde asla beni dövdüğünü hatırlamam. Çok aşırı yumuşak bir kadındır.bekarken sabah uyandırmak istediginde bas ucumuzda oturup saclarimizi okşayıp hadi gülum sabah oldu hadi kalkın derdi.:)canim annem benim. Insallah bende oyle bir anne olurum. <3

tarafından
olursun canim benim annemde vururdu ama oyle siddetli değil sonra acıdimi deyip severdi :) oda ayda yilda bir vururdu
tarafından
Anneler kıyamaz:))kiydımıda hemen pisman olurlar☺
0 oy
(147 puan) tarafından

Hiiiic kiyilmaz kii<3 ama malesef dovende var canim yaa hatta bu konuda tartistim o kisiyle. Eşimin hala kızı var onun bi kızı bi oğlu var bkere onlara gittik oğlu da bisiklete biniyormus kapida ama yok olmuş aramislar hep baska mahalleye gitmiş artik bakkalami gitti napti neyse cocuk geldi eve 10 yaslarinda. Anam bir bağırıyor gel sen yine hakettin sopayı bide eliyle de vurmuyormus hanımın eli aciyomus sok oldum eesimde çok sinirlendi biz varken bari yapma ayıp diye aldı elinden. O kadar üzüldüm ki çocuk nasil korkuyordu herseyde dovuyormus kardeşiyle kavga etsinler o büyük diye  ona kiziyo ayrım yapiyo şaka gibi. Çocukta içine kapanık çekingen bisiy olmuş bikere bana geldi konu acildi ya sen nasil kiyip öyle vuruyon çocuğa dedim bana demesin mi buyusun de sende doversin diye. Bende dedimki ben kiyamam çocuğumu doveyim diye mi dogurdum ben dedim mal gibi bakiyo gerizekalı insan

tarafından
kaynanamin ust katinda oturuyorlar kizda anlatiyor yani sürekli dovmuyor ama dovdumu tam dovuyor heralde baksana cocugun ayagina su döküldü acisina degilde annem kizacak diye agliyo bide numara yapti ama annesi fsrketti tabi
(5,435 puan) tarafından
Ah cocum ya :((
(147 puan) tarafından
Benim eski mahalle arkadasimda oglu cok yaramazmis yani hiperaktif bi cocuk bikere beni evlenmeden çaya cagirdi gittim cocuk oynuyordu bisiy yaptı dinlemedi çocuğa bir vuruş vurdu o ses hala kulagimda benim bile canim yanardi cocuk nasil agliyor ve hala anne diye ağlıyor
vurma diye agliyo:(( bidada gitmedim evine sen bi psikologa görün cocuga yazik dedim Rabbim merhamet vicdan versin :(
tarafından
ya insanin sabri tukeniyo bende kiziyorum elaya simdiden ama vuramam kıyamam hic cidden o derece döven anne babalar doktora görünmeli
(5,435 puan) tarafından
Vurulur ama çok küçük çok minnak yani o şekilde olmaz cnm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 763 göst.
4 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,148 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 763 göst.
19 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu