0 oy
797 göst.
Diğer kategorisinde (157 puan) tarafından

İkinci evliliği yapan hanımlar bu post sizler için merak ediyorum İkinci evliliği yapmış bayanlar ilk evliliğinde kalan izler diyelim 😂 doğum sonrası veya başka sebep vs vücutta olan deformalar😜 memiş veya sarkık göbek 😳 yada vajinal genişlik 🤫

Bu gibi sorunları olan bayanlar nasıl yaptınız mesela özel günde diyelim sizin tepkiniz ne oldu o an illa bir his olmuştur sizde yada esinizde tepkiler nasıl oldu 

Birden merak ettim bunu bende ikinciye evlilik falan yaparsam bilgili olayım diye ne yaşarım o an diye merak ettim kusura bakmayın ama çok merak ediyorum yorumlarınızı🤗

12 Cevaplar

+4 oy
(6,126 puan) tarafından

Dik göğüsler taş gibi vücut isteyen gitsin bekarla evlensin o vakit

Çocuk doğurmuş her kadın böyle olması normal 

Asıl erkekler kendilerine baksın Recep ivediğe dönerler ama taş gibi hatun isterler 

(157 puan) tarafından

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

-Reklam-
+3 oy
(457 puan) tarafından

Çok masumane bakamadım bu posta

(3,540 puan) tarafından

Aradığım ve yapmak istediğim yorum bu kimse de bu nasıl post dememiş cevap vermiş. 

(1,283 puan) tarafından

İlk okumaya başladığım an şüpheye düştüm ama bu kadın eski kullanıcılardan nagiş hocam biliyor bunu 😅 psikolojisi bozuk ve evliliğe kafayı takmış yıllardır bankalara borcu olan ama ödemeyen bir hanım 😊 o kadar aklıma yer etmiş ki

(3,540 puan) tarafından

Hmm ben bilmiyordum diğer postlarına göz attım bu tarz soru yok hiç ama yinede soruş biçimi tuhaf geldi 

(1,283 puan) tarafından

Çünkü o tarz soruları gizliyor canım , yarın bu postu da bulamazsın 😅

(3,540 puan) tarafından

Enteresanmış 😀

(457 puan) tarafından

Sorun zaten sorma biçiminde Ciddi anlamda rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum. Sapıklığın kadını erkeği de olmaz ayrıca 

(1,283 puan) tarafından

Minel canım zaten kendisi de söylüyor psikiyatriye gidiyorum ilaç içiyorum ama bir faydası olmuyor vs diyor 

Ciddi anlamda psikolojik sorunları var bu kadının 

(3,540 puan) tarafından

Psikiyatristini değiştirmeyi denesin bence 😀

(1,283 puan) tarafından

😅😅 biz artık saldık ya kadın durumum yok diyor ama her hafta tam altın yapıyor 40 bin TL olmuş tam altın 😅😅

(3,540 puan) tarafından

Biraz da atıyor galiba 😀

+2 oy
(5,689 puan) tarafından

Erkeklerin bu kadar derin düşündüğünü sanmıyorum . Bu durumdan rahatsız olsa hiç evlenmemiş biriyle evlenir. Ona bakarsan da erkekler de 20 li yaşlarında ki gibi performans gösteremiyor belli bir yaştan sonra , tipleri de kayıyor , vücutları da enerjileri de bozuluyor 

0 oy
(524 puan) tarafından

Ben zaten bir sene evli kaldım vajinal genişlemesi olmadı çocuk emdiği için göğsüm sarktı eşim sorun etmedi iz olarak sadece sezeryan izi vardı zaten evli gibi de yaşamadık hiçbiri sorun olmadı 

0 oy
(10,808 puan) tarafından

Sonuçta evlendiğin insanda bunları bilerek evleniyor sorun olacağını yada edileceğini sanmıyorum önemli olan ruhun iyileşmesi ayrılık yeniden başlamak vücuttan çok ruhu yorar 

(157 puan) tarafından

Nerden bilecek görmüş mü 😨

(806 puan) tarafından
+1

Görmesine lüzum var mı çocuk doğurmuş her kadında deforme mutlaka oluşuyor çocuktan sonra aradan vakit geçmiş ve maddi durumu iyi ise ve estetiklerden geçebilir o da çok nadirdir

(10,808 puan) tarafından

Azıcık beyni varsa bilir ayrıca bilmeyecek kadar saf adam kaldımı 😂

0 oy
(15,140 puan) tarafından

Benim 2 ayinin ilk evliliğiydı çoçuk olmadı diye ayrılmiştim, zaten taş gibiydım 😀 az öveyim kendimi 😂

İki üst üste doğum az sarstı tabi toparliyoruz

Hakkında hayırlısı olsun 🙏

(1,158 puan) tarafından

Nasil toparliyirsun emzirdiniz mi gögus sarkmasi icin varmi bildiginiz bide göbegim patlamis balon gibi nasil duzelir 😭 ameliyet icin durumum iyi ama korkuyirum 

(3,679 puan) tarafından

Sen hep taş gibisin bacım ❤️🤭

(15,140 puan) tarafından

Emzirdim ikisini de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum olabildiğince 

Sarkma yok bende selülit var basenim birinde 

@A&H&M çok kalp ♥️ 

(1,158 puan) tarafından

Göguste sarkma olmadimi Benim kiz 24 saat emiyor baya sarkti

0 oy
(2,251 puan) tarafından

Bunları düşünen adam niye ikinci evliliğini yapmış birini istesinki gitsin bekar genç birini alsın ozmn derdi buysa bence ikinci evliliğini yapan insanlar bunların evlilik için çokte önemli olmadığını bilir çünkü kimse göğüsleri küçük beli ince değil diye boşanmaz herkes yanında onu anlayacak sevecek evine bakacak birinin olmamasından şikayet eder dayanamaz boyanır ikincidede bunlara dikkat eder daha çok derdi memişlerse ztn ikinci evlilikte yürümez beşinci evlilikte yürümez bunlar önemsiz değil tabi ama ikincide artık bunlar ikinci planda bakılan şeyler olur bence ben ikinciye evlensem bunlara bakarım yani 

(157 puan) tarafından

Tek senin yorumun iyi geldi vallaha sonunada güzel yazmissin ama ya karşı tarafta sana öyle baksa hoşuna gitmezdi demi

(2,251 puan) tarafından

Nasıl baksa karşı taraf anlamadım 

(157 puan) tarafından

Bende ikinciye evlensem bunlara bakarım demissiniz

(2,251 puan) tarafından

Bana sadece dış güzellik cinsellik kadınlık için bakıyor olması kırıcı olur tabiki benim için

0 oy
tarafından

Canım benim de 2 evliliğim bu

İlk evliliğimden çocuğum olmadı ayrıldım 

(764 puan) tarafından

Ya merak ediyorum mesela çocuğunuz olmadı diye ayrıldınız ya karşınızdaki insan illa çocuk mu dedi yada şimdi tekrar evlisiniz çocuğunuz var mı 

tarafından

Canım tek çocuğu olmadı diye değil elbette 

Kayın peder tarafından tacize uğradım ve boşandım 

Boşandıktan 1 yıl sonra yeni evlilik yaptım 

Şuan da 1 oğlum var 6 yaşında 

(764 puan) tarafından

Ay neler yaşamışsınız çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah 🙏🏻 

tarafından

Amin canım 

0 oy
(164,041 puan) tarafından

herseyin bi cozumu var sen paradan haber ver 😃 sarkan gogusde gobekde duzelir vajinal daraltmada yapilir ve bunlar mucize degil 😛 kolay seyler

(1,158 puan) tarafından

Ameliyat korkusu ve ölum var ucunda

(164,041 puan) tarafından

kalp nakli degilki yada beyin nakli degilki dis cekimindede ölüm riski var ölüm her an olabilir ameliyat korkusu ise psikolojik bi durum psikologla  max 2,3 seansda gecer

0 oy
(15,881 puan) tarafından

Senle evlenen genç kız almadığının farkındadır zaten 

0 oy
tarafından

Ya erkeksin ya da sapik

(1,158 puan) tarafından

Ne alaka bu kadin bayadir burda esinden boşandi

(157 puan) tarafından

Değilim erkek merak ettim ondan kendim biraz sıkıntı yapıyorum gibi

tarafından

Avukati misiniz