0 oy
185 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından

Kızlar merhaba, size bişe sormak istiyorum. Eşimle geçen yıl boşanma aşamasındaydik sonra araya tanıdıklarımiz girdi ve 5 ay sonra evime döndüm. Giden bendim, sebep eşim. Çünkü aklını annesi ve ablalarına kiraya vermiş biri. Onları memnun etmek için beni bir araç gibi görüyordu. Beni memnun etmek yerine onların memnuniyeti önemliydi. Ben de geçen yıl boşanma davası açtım ve gerçekten ayrılmak istedim. Seviyor muydum evet, ama mutlu olmadığım, sayılmadıgim yerde durmanin da bı anlamı yoktu. Neyse, o 5 aylık süre zarfında ilk üç kimse ne geldi ne gitti eşim tarafından. Boşanma davası açtığım haftadan itibaren kapımızdan gitmediler. Kızımın (4)  babasina olan düşkünlüğüne yenik düştüm evime döndüm. Belki arsız denilecek ama bu yıl da hamile kaldım. Eşim çok istedi ikinci çocuk da ikinci çocuk diye. Neyse, bir yıl oldu eşimle ailem arası kötü, şimdi de kız kardeşimin nişanı var. İşinden dolayı söze gelemicegini ancak nisana hep birlikte gideceğimizi söyleyen adam şimdi de hamileligimi bahane ederek yol gitmemiz doğru olmaz deyip nişana götürmüyor. Bu hafta sonu nişan. Çok üzülüyorum ama anlamıyor. Napacagimi bilmiyorum kızlar, hele bı akıl verin

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,293 puan) tarafından

Doktora danıştiniz mi gebeliginizin belki gerçekten risklidir kaç saatlik yol özel aracmi otobüs ucakmi ve kaç ayliksiniz bunlar önemli sebepler

önce (3 puan) tarafından

Yok danışmadik ama yol çok uzun değil, bı buçuk saatlik yol 

önce (1,264 puan) tarafından
+1

bi bucuk saatlik yolami gidilmiyormus uydurmasin. istanbulda bir yerden bir yere gtmek iki saat zaten mesela . ozaman tum hamileler eve kapanirdi boyle saatlerce suren yolculuk degil edirneden agriya uzanmiyor sonicta yol.  doktor izin veriyor de gec . gtsin diktora sorsun. esinin yüzü yok besbelli ailenin karsisina cikmaya

-Reklam-
0 oy
önce (6,622 puan) tarafından

Kaç aylık gebeliğin, doktor onay verirse gidersin. Uçakla gidin en olmadı

önce (3 puan) tarafından

1 buçuk saatlik yol. Kendi arabamız da var. 34 haftalık oldum karnım burnumda (:

önce (6,622 puan) tarafından

Gidilir aslında ya. Ben 38 haftalık hamileyken 45 dakika uzağa düğüne gittim oynadım oynadım döndüm :))

0 oy
önce (24,935 puan) tarafından

Açık açık gönlü olmadığını itiraf etsin sana da kendini kötü hissettirmesin eğer oraya gidemezsen eşine ve ailesine de rest çek olan oldu geçmiş geçmişte kalmalı 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 151 göst.
0 oy
8 cevap 360 göst.
20 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 203 göst.

Kategoriler

1,481,532 soru

24,238,927 cevap

339,842 kullanıcı