0 oy
36 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (34 puan) tarafından

şimdi kızlar iyi akşamlar öncelikle herkese size bir şey danışmak istiyorum annemle aramda 18 yaş var yani annem 18 yaşın Babam da o zaman 19 yaşındaymış ama ben hep 14 yaşından beri sanki onların kızı Onların kız kardeşimişim gibi hissediyorum yani bir anne baba sevgisi değil de sanki bir abi abla sevgisi görüyorum gibi beş yıldır evliyim iki tane de çocuğum var akraba evliliği yaptım sırf annemle babamın gözüne girebilmek için O dönem okula gitmiyordum hiçbir uğraşım da yoktu sadece babamın dükkanında çalışıyordum geleceğe dair bir planım yoktu 18 yaşındaydım annem bugün halan bize geldi seni oğluna istiyor dedi şimdi yalan yok Allah var yukarıda eşim çok yakışıklıdır o zamanki gençlerin arasında etrafında bildiğim en Gözde insan oydu Sonra baktım annemle babam da sanki çok çok mutlu olmuşlardı ben de onlar üzülmesin diye biraz da okula gitmiyorum bir uğraşım yok geleceğe dair bir planım yok o yaşıma kadar kimseyle görüşmemişim konuşmamışım hayatımda kimse yok diye kabul ettim sonra biz nişanlandık eşimle alakalı olsun eşimin ailesi yani halamlarla ilgili olsun birkaç sıkıntı yaşadım ama nişan süresi yani kimse örnek veriyorum babamın adını söyleyerek işte işte bunun kızı nişan attığı işte bunun kızı şöyle bunun kızı böyle demesin diye çok sustum çok sessiz kaldım kimseye sesimi çıkartmadım 1buçuk sene nişanlı kaldım yaşadığım çoğu şeyi anneme de anlattım ama annem her seferinde beni Susturmayı daha çok becerdi uzunca aylar eşimle hiç görüşmedim hiç konuşmadım telefonla ama yine de ben bir adım atmadım korktum adım atmaktan yani nişanı atmaktan sorun çıkaran taraf ben olmaktan korktum sırf ailemi düşündüğüm için neyse velhasıl kelam sonunda evlendik ben birlik oturdum kaynanamlarla birlikte oturdum çünkü durumları yoktu ayrı ev açamadılar annemler de zaten o şekilde konuşmuştukları için bana da bir şey sormadılar neyse hamile kaldım beş aylık falandı artık baktık yapamıyoruz ev üstüne ev kurulmuyor evi ayırdık Allah var o zamandan beri eşim yanımda tamam yine sıkıntılarımız var yine çok fazla kaynanam eşimin aklını kurcalamaya çalıştı ilk zamanlarda ben altıncı senemi dolduracağım eylülde Inanın son bir senedir rahat görüyorum eşimin ailesinden o da artık eşim onların ne mal olduklarını öğrendiği için ne kendini ne beni onlarla yüz göz etmiyor Herneyse şimdi eşimin ailesini boşverin kızlar benim asıl sıkıntım kendi ailem tabii zamanla eşimin davranışları kendi ailesine olduğu gibi benim aileme karşı da biraz değişti mesela önceliklerimiz sadece biz olduk benim erkek kardeşim evlendi bir sene oldu evleneli erkek kardeşim eşimin yanında çalışıyordu erkek kardeşim çok zor bir insan calisılması aşırı zor bir insan asla eşimi savunduğum için söylemiyorum eşime de ailem böyle olmasına rağmen asla ailemi eşime karşı kötülemedim Şimdi

Eşime de hak veriyorum haliyle maddi olsun manevi olsun önceliklerinin ben ve çocukları olması gerekiyor karşı taraf da benim ailem benim kardeşlerim bile olsa Neyse şimdi en son etapta eşimle erkek kardeşim beraber çalışamadılar eşim erkek kardeşimin çıkmasını istedi bir şeyler oldu falan o günden beri annem doğru düzgün beni aramıyor zaten babam hiç aramaz normalde ama babam şu an şehir dışında olmadığınız için zaten onu hiç katmıyorum ama annem hiç aramıyor mesela son zamanlarda şu an çocuğumun okul işleriyle uğraşıyorum artı hastane işlerim oluyor onlarla uğraşıyorum ama hiç annem aramıyor 1.02 kere ben onu aradım yalan yok ama artık ben de aramak istemiyorum sizce ne yapmalıyım hep ben adım atıyorum onlara hep ben koşuyorum onlara hep ben kaynanamlar bana iyi olduğu dönem olsun kötü olduğu dönem olsun ailemi onların üstünde tutuyorum ama bilmiyorum ne yapacağımı artık kafam kaldırmıyor artık kimseye kendimi sevdirmek istemiyorum bu annem babam bile olsa ben böyleyim beni böyle kabul ediyorlarsa etsinler kimse kusura bakmasın herkes kendi ekmeğinin peşinde ben öyle düşünüyorum sizce yanlış mı yapıyorum hata mı yapıyorum aramalı mıyım annemi erkek kardeşimi zaten saymıyorum bile ben onu bayağıdır telefon numarasını sildim çok sıkıntılı bir çocuk evli karısı hamile doğum yapacak ama çok kafalarına göre hareket ediyorlar o yüzden artık umursamamak istemiyorum onları da ne halleri varsa görsünler

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 135 göst.
+1 oy
22 cevap 1,379 göst.
14 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde sulenaz (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.

Kategoriler

1,471,687 soru

24,102,035 cevap

332,472 kullanıcı