0 oy
321 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,640 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Eşiniz yapsa birşeyden şüphelenir misiniz 

Cevaplarınız için tşk ederim kızlar kusura bakmayın tek tek cevap veremedim 🤗

25 Cevaplar

+5 oy
önce (5,076 puan) tarafından

Suphelenme canim, bende dogru bulmuyorm ama su an ayıptır söylemesi bunu tuvaletten yazıyorum 😃

önce (3,640 puan) tarafından

3 yıldır evliyiz çok şükür şüphe edeceğim hiç birşey yapmadı çok güvenirim ama son zamanlarda en etrafımda çok aldatma olayları duyunca galiba etkilendim 

Artık sinirleniyorum tlfnla gitmesine 🫣

önce (5,076 puan) tarafından

Bende cok uzun kalinca sinirleniyorum, o icerdeyken cik artik diye mesaj atıyorum. Vesveseyw verme kendini, yine de gozun ustunde olsjn

önce (103 puan) tarafından

Eşimin tuvalette olduğunu bana attığı peşpeşe bir sürü reels la anlıyorum 😂

önce (933 puan) tarafından
+1

Bende bunu tuvaletten okuyorum 🤭😅

önce (1,239 puan) tarafından

kendimle bas basa kalabildigim tek ortam tuvalet bi zahmet telefonumla gideyim.🤣🤣

-Reklam-
+1 oy
önce (7,032 puan) tarafından

Şüphelenmem çünkü bende yapıyorum eşim evdeyken bebeleri veriyorum çişim geldi diye burada takılıyorum başka türlü yanlız kalamıyorum

3 yıldır evliyiz çok şükür şüphe edeceğim hiç birşey yapmadı çok güvenirim ama son zamanlarda en etrafımda çok aldatma olayları duyunca galiba etkilendim 

önce (7,032 puan) tarafından

Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma bacım elleme iki oyun oynar çıkar gürültü varsa ondan kaçıyordur tuvalete 

Ay yok yok belli etmedim bian sorasım geldi😃

+1 oy
önce (1,534 puan) tarafından

Erkeklerin çoğunluğu böyle uzun kaldıkları için canları sıkılıyor. Eğer sosyal medya hesaplarının şifresini bilmiyorsan telefon şifreli bilmiyorsan telefonunu evde sessize alıp ön ekranını yere gelecek sekilde koyuyorsa ve sana daha iyi davranmaya başladıysa şüphelenmelisin

Çok şükür bugüne kadar şüphe edeceğim hiç birşey yapmadı uzun bir sevgililik dönemi ve 3 yıllık bir evliliğimiz var son zamanlarda etrafımda çok fazla aldatma olayı duyunca etkilendim galiba 

önce (1,534 puan) tarafından

Aaa yokk rahat ol sen eşine güven güvendiğini belli et hiç beni aldatıyormusum konularına girme kendine güvenin olsun sıkıysa aldat kapının önündesin mesajını  ver yeterli 

+1 oy
önce (1,536 puan) tarafından

Tuvaletler şeytanların yuvasidir. Ihtiyac giderilir giderilmez oradan cikilmasi tavsiye edilir. Hic yapmam tasnifde etmem...

0 oy
önce (4,674 puan) tarafından

Bende kullanıyorum yarim saatte çıkmama simdi ben kocami aldatiyormuyum

Yok tabiki ama sinirleniyorum artık 🫣

0 oy
önce (3,207 puan) tarafından

Eşim ilk evlendiğimizde niye telefonla giriyorsun derdi uzun kalacağımı bildiğim için alıyorum dedim. Halbuki kendi de telefonla girerdi ama benden şüphelenmişti. Kendisi tam kıskanç bir Akrep burcu ama şuan atlatıyor sanırım böyle düşünceleri 8 yıl oldu. 😄

Ay oyun oynayıp reels izliyordur ne yapacak yapacak olan adam bugün gün iş yerinde dışarda yapar yapacağını senin yanında tuvalette mi yapacak

önce (725 puan) tarafından

Bende akrep burcuyum cnm çok fena kıskançlik var ve herşeyi a dan Z ye kadar tam hepsini öğrenmeden bırakmayız yani aklimizda en küçük bir ayrıntı kalsn onu bulana kadar yâda aydınlata kadar rahat etmeyiz sivri sinek kızsa erkekse ismini duymak bile rahatsız eder bizi

8 yıldır akrep burcu ile birlikteyim zorsunuz gerçekten

Zoruz vallahi cnm ama karşıdaki insanı bir kerede çözeriz nasıl insan olduğunu biliriz kinciyiz bir kere birini sevmeyelim ömür billahi ısınmayiz bir kere sildik mi geri dönüşümü yok birinin yalanını yakalayalim asla o kişiye 2 Co şansı vermeyiz ve güvenmeyiz bizim için güven sadakat önde gelir herşeyden önde gelir bir ara herkesle ilgili post mi açsam herks burcunu ve anlamını kişiliğinu yazsın diye😁🤣

0 oy
önce (6,600 puan) tarafından

Eşim de kullanır çünkü en iyi yalnız kaldığı yer orası :) Ben almam hoşlanmam tiksinirim çünkü. Tek bundan şüphe ediyorsan doğru değil tutumun, başka hareketleri varsa bilmem.

Haklısınız çok şükür hiç şüphe edeceğim bişey yapmadı tek sorun tlfn kendisine de söylüyorum ama boş artık sinirleniyor insan ya 

önce (6,600 puan) tarafından

Kız o zaman sal adamı şüphen yoksa böyle böyle bunaltırsın. Bana yapılsa hiç hoş karşılamam şahsen. 

Yok kız bişey demedim zaten sadece sormak istedim size 😃🫣

0 oy
önce (240 puan) tarafından

Valla benim eşimde tuvalete telefonla gidiyor kiziyom ne yapıyorsun diye ama maç seyrediyor 

0 oy
önce (165 puan) tarafından

Şüphelendiğim için değilse bile tiksindiğim için olay çıkarırdım. Şükür o da tiksinir böyle şeylerden. Yalnız kalmak mı istiyor ki buna bazen hepimizin ihtiyacı var, gitsin odada uzanıp oynasın. 

0 oy
önce (1,371 puan) tarafından

Benim kocam telefonla oynamak için özellikle tuvalete gidiyo çünkü dışarda çocuklar asla rahat vermiyo bi oyun tutturmuş sürekli onu oynuyo hiç şüphelenmiyorum zaten onun telefonu benim telefonum gibi sürekli kullanıyorum 

0 oy
önce (6,764 puan) tarafından

şu devirde telefonla tuvalete gitmeyen kaç kişi vardır acaba? o kadar azdır yani. doğru ve hijyenik değil ama telefonun esiri olduk

0 oy
önce (73 puan) tarafından

Eşimde bende tuvalete telefonu almıyoruz 

0 oy
önce (5,142 puan) tarafından

Çocuktan sonra ben de telefonla girmeye başladım ama eşim evde olunca telefonla giriyorum çünkü tek yalnız kaldığım yer orası

0 oy
önce (2,078 puan) tarafından

Şüphelenmekmi bi ara yaptı bunu içinden geçtim oturduğun koltukta ztn istediği gibi oynuyo ne b,ok yemeye tuvalete götürayo bişey gizliyo demekki artık yapmıyor 

0 oy
önce (1,808 puan) tarafından

Şüphe değil elbette ama ben doğru bulmuyorum ya sevmiyorum öyle tuvalete kitaptir gazetedir telefondur girilmesini sevmem açıkçası 

0 oy
önce (4,580 puan) tarafından

Artık telefonsuz tuvalete giden mi var 😅 iğrenç buluyorum ama oyle hep cepte duruyor.

0 oy
önce (3,550 puan) tarafından

Reels manyağı benim koca yapacak baska hic bir isi yok çünkü 😄

0 oy
önce (812 puan) tarafından

Ben telefonumla tuvalete girmem eşim giriyo ama asla şüphelenecek bir durum değil öyle alışmış sigara içerken tuvalete girerken yatağa girdiği zaman sever kullanmayı alışkanlık bence bu 

0 oy
önce (11,384 puan) tarafından

Girmez eşim çok takıntılı olduğumu bilir 

Ama ben girerim🤫🤫

0 oy

Arada bir yapar ama onu bile yapsa kapıyı çalar içeriye kafamı sokarım tuvaletim geldi derim eğer elinde telefon görsem buraya s.icmaya mi geldin telefonla oynamaya mı geldin derim terslerim çıkar hemn ikinciyi de asla telefon almz elinine Dikkat eder sorarım da ne yapyrsn sen telefonla başka yer mi kalmadi diye

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 250 göst.
0 oy
30 cevap 1,260 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 2,032 göst.
9 Ekim 2020 Diğer kategorisinde SakızSardunya (626 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 432 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysehfk (63 puan) tarafından soruldu