Eşiniz yapsa birşeyden şüphelenir misiniz
Suphelenme canim, bende dogru bulmuyorm ama su an ayıptır söylemesi bunu tuvaletten yazıyorum 😃
3 yıldır evliyiz çok şükür şüphe edeceğim hiç birşey yapmadı çok güvenirim ama son zamanlarda en etrafımda çok aldatma olayları duyunca galiba etkilendim
Artık sinirleniyorum tlfnla gitmesine 🫣
Bende cok uzun kalinca sinirleniyorum, o icerdeyken cik artik diye mesaj atıyorum. Vesveseyw verme kendini, yine de gozun ustunde olsjn
Eşimin tuvalette olduğunu bana attığı peşpeşe bir sürü reels la anlıyorum 😂
Şüphelenmem çünkü bende yapıyorum eşim evdeyken bebeleri veriyorum çişim geldi diye burada takılıyorum başka türlü yanlız kalamıyorum
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma bacım elleme iki oyun oynar çıkar gürültü varsa ondan kaçıyordur tuvalete
Ay yok yok belli etmedim bian sorasım geldi😃
Bende kullanıyorum yarim saatte çıkmama simdi ben kocami aldatiyormuyum
Yok tabiki ama sinirleniyorum artık 🫣
Eşim ilk evlendiğimizde niye telefonla giriyorsun derdi uzun kalacağımı bildiğim için alıyorum dedim. Halbuki kendi de telefonla girerdi ama benden şüphelenmişti. Kendisi tam kıskanç bir Akrep burcu ama şuan atlatıyor sanırım böyle düşünceleri 8 yıl oldu. 😄
Ay oyun oynayıp reels izliyordur ne yapacak yapacak olan adam bugün gün iş yerinde dışarda yapar yapacağını senin yanında tuvalette mi yapacak
Bende akrep burcuyum cnm çok fena kıskançlik var ve herşeyi a dan Z ye kadar tam hepsini öğrenmeden bırakmayız yani aklimizda en küçük bir ayrıntı kalsn onu bulana kadar yâda aydınlata kadar rahat etmeyiz sivri sinek kızsa erkekse ismini duymak bile rahatsız eder bizi
8 yıldır akrep burcu ile birlikteyim zorsunuz gerçekten
Erkeklerin çoğunluğu böyle uzun kaldıkları için canları sıkılıyor. Eğer sosyal medya hesaplarının şifresini bilmiyorsan telefon şifreli bilmiyorsan telefonunu evde sessize alıp ön ekranını yere gelecek sekilde koyuyorsa ve sana daha iyi davranmaya başladıysa şüphelenmelisin
Çok şükür bugüne kadar şüphe edeceğim hiç birşey yapmadı uzun bir sevgililik dönemi ve 3 yıllık bir evliliğimiz var son zamanlarda etrafımda çok fazla aldatma olayı duyunca etkilendim galiba
Aaa yokk rahat ol sen eşine güven güvendiğini belli et hiç beni aldatıyormusum konularına girme kendine güvenin olsun sıkıysa aldat kapının önündesin mesajını ver yeterli
Eşim de kullanır çünkü en iyi yalnız kaldığı yer orası :) Ben almam hoşlanmam tiksinirim çünkü. Tek bundan şüphe ediyorsan doğru değil tutumun, başka hareketleri varsa bilmem.
Haklısınız çok şükür hiç şüphe edeceğim bişey yapmadı tek sorun tlfn kendisine de söylüyorum ama boş artık sinirleniyor insan ya
Kız o zaman sal adamı şüphen yoksa böyle böyle bunaltırsın. Bana yapılsa hiç hoş karşılamam şahsen.
Yok kız bişey demedim zaten sadece sormak istedim size 😃🫣
Valla benim eşimde tuvalete telefonla gidiyor kiziyom ne yapıyorsun diye ama maç seyrediyor
Şüphelendiğim için değilse bile tiksindiğim için olay çıkarırdım. Şükür o da tiksinir böyle şeylerden. Yalnız kalmak mı istiyor ki buna bazen hepimizin ihtiyacı var, gitsin odada uzanıp oynasın.
Benim kocam telefonla oynamak için özellikle tuvalete gidiyo çünkü dışarda çocuklar asla rahat vermiyo bi oyun tutturmuş sürekli onu oynuyo hiç şüphelenmiyorum zaten onun telefonu benim telefonum gibi sürekli kullanıyorum
şu devirde telefonla tuvalete gitmeyen kaç kişi vardır acaba? o kadar azdır yani. doğru ve hijyenik değil ama telefonun esiri olduk
Eşimde bende tuvalete telefonu almıyoruz
Çocuktan sonra ben de telefonla girmeye başladım ama eşim evde olunca telefonla giriyorum çünkü tek yalnız kaldığım yer orası
Şüphelenmekmi bi ara yaptı bunu içinden geçtim oturduğun koltukta ztn istediği gibi oynuyo ne b,ok yemeye tuvalete götürayo bişey gizliyo demekki artık yapmıyor
Şüphe değil elbette ama ben doğru bulmuyorum ya sevmiyorum öyle tuvalete kitaptir gazetedir telefondur girilmesini sevmem açıkçası
Tuvaletler şeytanların yuvasidir. Ihtiyac giderilir giderilmez oradan cikilmasi tavsiye edilir. Hic yapmam tasnifde etmem...
Artık telefonsuz tuvalete giden mi var 😅 iğrenç buluyorum ama oyle hep cepte duruyor.
Reels manyağı benim koca yapacak baska hic bir isi yok çünkü 😄
1,481,185 soru
24,234,330 cevap
339,558 kullanıcı