0 oy
600 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (103 puan) tarafından

Dökülün arkadaşlar bugüne kadar çektiklerinizi dertleşelim hep birlikte ben alta bırakıyorum 

Benim kaynanam düğün günü kendi eltisine düğünden eve geçtiğimiz de ne yap et altınları ondan al bize getir demiş hırsız falan çalar de diye düğünden çıktığımızda evimize bir sürü insanla geldik saçma bi şekilde kaynanamın eltisi kocası başkaları falan kadın gel kızım gelinliğini çıkarmana yardım edeyim iğneler çok falan demişti ama amaç o sıra altınları almakmış tabi ben o sıra aşırı sinirli olduğumdan bırakın ben hallederim diye herkesi terslemiştim sebeb evde bir sürü insan var ve çay yemek falan beklemeleri o yüzden alamamıştı ben bunu çoook sonradan öğrendim tabi 

29 Cevaplar

+4 oy
önce (2,148 puan) tarafından

Eşimin annesidir gözüyle bakmaya başladığımdan beri gözlerim onu görmez, kulaklarım duymaz oldu.

Kaynana demek kaim ana demek, yani anne yerine geçen. Ben kabul etmiyorum, çooook zorlanmadıkça anne diye de seslenmem, oğlum yanımdaysa babaannesi diye, değilse direkt konuya girerek konuşurum.

Benlik biri değil, yaptığı ve söylediği onlarca şey yüzünden varlığını indimden sildim, eşimi büyüttüğü içim saygım var o kadar.

-Reklam-
+3 oy
önce (1,243 puan) tarafından

benim kaynanam melek gibi🤣

önce (11,787 puan) tarafından
+2

Kaynana melek olsa kanadı çarpar bacım 😂

önce (1,243 puan) tarafından

carpamaz . yaklasik 27 senedir mezarda. kanat manat kalmamistir rahmetlikde. ben tanimadim hic kendini esim cocukken vefat etmis

Yaaaaa Allah rahmet eylesin ben böyle düşünmemistim

+1 oy

Biz bir kez ciddi sorun yaşadık oda benle alakalı bile değilken gidip benim kanser hastası babama yalan yanlış şeyler anlatmıştı biz babama üzülmesin diye soylemezken o yalan yanlış anlatmış. Allah tan eşim olay anında yanımdaydı ve babama olayın gerçeklerini anlattı yemin ederek. Bu konu için ölsem hakkımı helal etmem hiç içim ısınmıyor hiç sevmiyorum o kadını herşeyi bana tuhaf geliyor çok cimri garip biri. Artık alıştım çoğu şeyini görmüyo duymuyor he diyip geçiyorum 

önce (103 puan) tarafından

Kaç yıllık evlisiniz 

6 yıl bitecek 

+1 oy
önce (5,144 puan) tarafından

Kovmadın mı hepsini evden yada eşin gidin ne işiniz var demedi mi?

Valla ben üzerimde gelinlikle yaşlı başlı insanlara gidin desem (ki hakediyorlar) 1 ömür beni konuşurlardı zaten yemek çay bulamayınca kendileri gittiler 

önce (1,733 puan) tarafından

Henüz oturmadığın kalmadığın bı evde ne yemeği ne tatlısı ne çayı bekliyorlar mal mı bunlar ya 

+1 oy
önce (28,574 puan) tarafından

Aman bide öbür taraftamı yüz göz olucam o kendini iyi biliyor Allah ahımı çıkardı dahada beter olsunlar görüşmüyorm hiç bi zamanda görüşmücem

önce (1,142 puan) tarafından

Daha 20 günlük Lohusa iken eşimi doldurup benim üzerime saldılar eşim de hazırlan seni annenin evine bırakacağım dedi benim ağlamaktan sütüm gitti daha 19 yaşında yeni girmiştim

Bir kere de kızma kızmışım diye benim saçıma bir girişti saçımı yoluyor daha çok dövecekti de bağırdım çağırdım polisi arayacağım dedim eşim de diyor ki annen oluyor yapabilir diyor

En son tatile gittiğimde çok şeyler yaptılar ben onlara Allah'a havale ettim eşimle aram bozulmasın diye bir şey demiyorum Mecburiyetten Bazen konuşuyorum ama geçen rüyamda evleri yanmıştı bana dedi ki sana huzur vermedik dedi Allah bizi cezalandırdı dedi rabbime havale  ettim  benim cigerim yandi rabbimde onlara cektirsin kendi ayaklari ile gelip helallik istesinler

Böyle insanlar hiç mi utanmıyorlar ya benim kaynanamın bana kanser hastalığım yüzünden durumu yokmuş olmasa bu kadar kilo almazdı lafını duydum kurban bayramında oldu bu olay hala dah görüşmüyorum hastaymış şimdi kanser şüphesi var Allah veriyor ne diyim 

Valla dahada kendilerini dunyanin en iyi kaynanasi ilan ediyorlar 

Siz kanser hastasimisiniz gecmis olsun

+1 oy
önce (6,764 puan) tarafından

buradakileri okuyunca şükrediyorum ama arada bazı şeyleri batıyor vallahi. sürekli para muhabbeti yapıyor, sürekli siyaset konuşuyor, çizgi filmle bile kavga ediyor, karakter bir şeyi yanlış yapınca e sen de yapmasaydın diye 😂

bi de hiç tanımadığım insanlarla ilgili alakasız bilgiler anlatıyor 

benim annem de çok anlatır, bi de emekli öğretmen anlatmayı çok sever 😝  hem annemden hem kaynanamdan vallahi artık kafam şişti 😂😂

ya onlar da anne oldu da yaşadıklarını unuttular mı acaba, bir anneye karışmak çok doğru değil ya. sanki sen çocuğunun üşümesin istiyorsun 😂

uyku tulumları var ya toglar, onu kaynanama anlatana kadar çatladım, e üstünü örtmedin çocuğun diyor, diyorum gerek yok ben ona yorganı giydirdim, yok üstünü ört üşür 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ zor ikna ettim diye düşünüyorum edememiş de olabilrim😂

Uyku tulumu konusuna hiç girmeyelim eşime 50 kez anlattım hala gece kalkıp yorgan atıyor çocuğun üzerine yada yatağa getiriyor üşüyor diye 

😂😂 amanın çocuğu pişirecek terden

önce (3,273 puan) tarafından

Ayy benimki de kaç göbek öteden akrabalarını anlatıyor sürekli. Tanımayınca da düğüne geldiler ya diyor. Sanki her düğüne geleni direkt kodladım kafama ilk görüşte. Eşim de kızıyor artık yeter milletin yüz yıllık derdini niye anlatıp duruyorsun diye. 

bi de bunlar beyinde gereksiz yer kaplıyor ya😂 beyin hücrelerime üzülüyorum 

+1 oy
önce (1,408 puan) tarafından

Benimkiyle hiçbir problemim yok. Sadece nişanlıyken bana ' anne deme bana ' dedi. O yüzden kızı gibi hissedemiyorum mesafeliyim. Ama bir sıkıntımız yok

Ne güzel işte bana da anne baba diyenler garip geliyor 

önce (1,408 puan) tarafından

Ama baştan mesafe koymuş oldu. Gelin der bana. Bence böyle yapmamalıydı

O zaman doğru gelin diye seslenmekte ayıp isminiz var sonuçta 

+1 oy
önce (2,078 puan) tarafından

Benim kaynanamda altınlarımı ogluna verdim diye kızdı bana onlar senin niye veriyosun ödesin borcu varsa sananeymiş dedi oglunuda öyle bi söylendiki daha iki bileziği keyınpederime verdiğimizden haberi yok kadının duysa kocasını boğar kırk kere tembihleri biz almadık kızım biz istemedik bize gelmedi kocanla senin aranda biz bilmiyoruz nereye gittiğini diye kadına diyemedim kocan aldı 2 tanesini diye 3 yıl oldu kayınpederimdi vermedi hala geri karısının altınlarını de babasına vermiş ******** zamanında ztn bilsem vermezdim, kaynanamı genel olarek severim çok basit sevmediğim şeyleri oluyor oğluna düşkün baya bazen gelin oğlumu ezme falan der kıyamam oğluma falan ailemin yanında kalıyorum 4 aydır diye geçen ailene de ayıp oldu evine gel artık dedi kızın gelince ayıpmı oluyor size dedim burası benim evim kızdıgımı anladı daha bişey demedi arada bi iki düşüncesizligi oluyo ama genel olarek iyi bi kaynana

+1 oy
önce (18,928 puan) tarafından

Allah'a havale ediyorum. Diyeceklerim bu kadar.

Net. Amin 

+1 oy
önce (1,311 puan) tarafından

Kayınvalidem canım darlingim meleklerin yeryüzü silüetidir ❤❤❤❤😍😍😍

Ne mutlu size 😍😍

+1 oy
önce (24,915 puan) tarafından

Ben büyük kavgalar etmedim ama iyi anlaştığımız da söylenemez benim için hiç bir şey yapmadı yapmak zorunda gibi de düşünmedim kınama nişanıma bile davetli gibi geldi gitti ama bu süreçte her şeye laf etmeyi bildi maşallah gelin başına pazarlık yaptığımızda seninde paranın hiç kıymeti yok savurgansın diyordu kızı evlenirken hiç öyle demedi ama :) 

+1 oy
önce (261 puan) tarafından

Benim kaynanamda 

İki tane oğlu var koca kocaa kendisi çok meraklı oğullarının şeyine bakmaya beni deli ediyor😒

önce (5,144 puan) tarafından

Şeyi derken?

önce (261 puan) tarafından

Bel altına eşim amelyat olmuştu son damlaydı o yani adam amelyat olmuş yarı anestezili elini kolunu kaldırmaya hali yok yataktan kalkmadan küçük abdestini yapması lazım bana gelmiş diyorki ben ordayken istersen ben yaptırıyım tuvaletini gelde delirme buna benzer o kadar çok şey varki anlatsam roman olur

+1 oy
önce (302 puan) tarafından

En buyuk derdim uzak otuyoruz kendisini çok özlüyorum çok dertliyim 

+1 oy
önce (3,273 puan) tarafından

Benimki yaşlı. Aşırı övünmeyi seviyor ve çok patavatsız lafları var. Oturup sabaha kadar diğer oğlunu ve akrabalarını över. Lafın ucu nereye gider diye hiç düşünmeden konuşuyorlar zaten karı koca. Çocuktan sonra biz çatışmaya başladık. Öyle kavgamız olmadı ama ben kendimi baya çektim, çok uyardım zamanında. Arada laf soktukça ben daha da uzaklaşıyorum. 

+1 oy
önce (4,674 puan) tarafından

Bazen ufak tefek sorunlar olabiliyor ama büyümeden geçti gitti şükür kaynana demeyi sevmiyorum kayinvalidem ıyi biridir

+1 oy
önce (2,055 puan) tarafından

Benim kaynanam ben hamileyken beni sokağa attı 

Ne diyorsunuz ya nasıl böyle bişey yapabilir ne cüretle eşiniz bişey demedi mi 

+1 oy
önce (1,953 puan) tarafından

Anlat anlat bitmez bacım  :))) 4 senelk evliym en sonunda hasta oldm o yüzden çokta takmıyorum artk. Sağlığım olsnda kim ne yaparsa yapsn

Çoook geçmiş olsun ❤️‍🩹 

+1 oy
önce (184 puan) tarafından

Ruhumu emıyor bazen herseyı olumsuz düşünür hıc güldüğünü gormedım hep ah vah aman başka bır sorunumuz yok ıyıdır yanı de azıcıkda kıskançtır o bende de var hanı kıskançlık onu normal karşılıyorum da , bende tam tersı neselı bırıyım dır ,  ruhunu emmesi kötü bırsey modu düşüyor ınsanın bırde herseyden onay bekler hahaaa ılla onun dedıgını onaylıcaz bende ters gelenı hemen soylerım o sekıl ama ıyıdır aramız 

+1 oy
önce (14,914 puan) tarafından

Post benlik değil ben kaynanama aşiğim 🫠

+1 oy
önce (3,217 puan) tarafından

Ay Nick ini pip.isu diye okudum 🤣 yeni isimlerle dalga geçiyor heralde diye düşündüm sonra farkettim doğrusunu 😄 anam kaynana dertlerinin hangi birini anlatak burada bacım yaz yaz bitmez ki 😄

Hahaha pisu kedimin ismi 

önce (3,217 puan) tarafından

Kedi sever olduğunu anladım zaten nickin doğrusunu anlayınca 😄

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 616 göst.
12 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,242 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 657 göst.
0 oy
7 cevap 983 göst.
+1 oy
9 cevap 269 göst.
12 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,694 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,278 soru

24,235,631 cevap

339,622 kullanıcı

...