Açılın ben geldim:)
Bizim düğüne 2 hafta kala kaynanamın gerçek yüzü çıktı ortaya.o zamandada sinirlerimi bozdu ama düğüne az kaldı herkes gergindir deyip ona yordum.dqha elimdeki kına çıkmadan oruç halimle tarlada çalıştırdılar.hamileyken hem ev işlerini hapıyordum. Hem tarlaya gidiyordum.sonra bebeğimi kaybettim.arada hep sürtüşmeler kavgalar oldu.birgün yine tartıştık akşam kayınbabama şikeyet etmiş.o da alkollü bana bağırdı çağırdı evden kovdu.
Sonra büyük oğluma hamile kaldım.bana bakma bahanesiyle 5 ay beraber yaşadık.doğumdan sonra söylemediğim bi lafı evirip çevirip söyledin dedi.evi ayırıyoruz deyip evde ne varsa götürdü.o gün evde sadece küflenmiş peynir bıraktı.bu arada doğumdan sonra bütün kızları herkes bi odada kaldık.ben ezeryqn halimle tek başıma çocuk bakerken kendisi görümcemin bebeğine bakıyordu.bu arada annemin gelmesinede izin vermediler biz bakarız dediler.halıma yemek döküp sildirdi.kış ayıydı sular donmuş kıyqfetlwr birikmiş bana elde yıka onları deyip gitti.üstüne kayınbabamı kavgaya yolladı adam ağzına ne geldiyse söyledi.sütüm kesildi sıtma oldum.eşimde annnesini çağırdı bebeğe baksın diye,bana habire iyi olmadınöı kalk işte yemek ye düzelrsin dedi bende yok deyince ***** o zaman demişti.
En son 2.doğumuma 2 gün kala kocam olacak insan içmiş hastalanmış bende anneme arq deyince o da babamı aramış onları arasın diye.onlarda şehir dışında eve dönüyorlarmış.neyse geldiler yol yakın zaten.hepsi birden üstüme geldi niye sen bizi aramqdın niye ambulansı arqmadın diye.görümcem anneme senide kızınıda gebertirim dedi.doğuma bike ağlayarak girdim.asla da hakkımı hiçbir aikesine helal etmiyorum.bu dünyada misliyle acısı çıksın.
Şimdi sadece kaynanamla samimi olmadan konuşuyorum o da mecburiyetten.