0 oy
651 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (107 puan) tarafından

Dökülün arkadaşlar bugüne kadar çektiklerinizi dertleşelim hep birlikte ben alta bırakıyorum 

Benim kaynanam düğün günü kendi eltisine düğünden eve geçtiğimiz de ne yap et altınları ondan al bize getir demiş hırsız falan çalar de diye düğünden çıktığımızda evimize bir sürü insanla geldik saçma bi şekilde kaynanamın eltisi kocası başkaları falan kadın gel kızım gelinliğini çıkarmana yardım edeyim iğneler çok falan demişti ama amaç o sıra altınları almakmış tabi ben o sıra aşırı sinirli olduğumdan bırakın ben hallederim diye herkesi terslemiştim sebeb evde bir sürü insan var ve çay yemek falan beklemeleri o yüzden alamamıştı ben bunu çoook sonradan öğrendim tabi 

29 Cevaplar

+1 oy
önce (65 puan) tarafından

Benim ki beni kürtaja zorladı yetmedi hamile halimle bana saldırdı ruh hastası manyak

önce (107 puan) tarafından

Neler yaşamışsınız ya neden böyle şeyler yapıyor ki 

Bana şiddet uyguladığı için oğlundan şikayetçi oldum oğluda nezarette bi gece kaldı dediğine göre betonda yatmış oğluşu 😒kıran giresice.  O da geldi bana saldırdı keşke ondan da şikayetçi olsaydım 

önce (29,000 puan) tarafından

Umarım hala evli değilsindir o adamla 

Resmi olarak ne yazık ki halen evliyim ama boşanma davası açtım uzaklaştırma da aldım aylardır yüzlerini görmedim şeytan görsün zaten 

-Reklam-
+1 oy
önce (4,583 puan) tarafından

Kaynanam genel olarak iyidir şükür inşallah hep öyle devam eder

+1 oy
önce (4,189 puan) tarafından

Evime gelince herşeyimi karıştırması bunları niye aldın demesi sinirimi bozuyor 

0 oy
önce (29,000 puan) tarafından

Benimki de düğünden sonra takı kutusunu açmış ne kadar para varsa aldı bize 5 bin kalmış altınlarda benim diye tutturdu sürekli söyledi en son eşim al hepsini bidaha kapima gelme bizde gelmeyiz dedi öyle sustu Euro dolarları eşimin haberi yokken verdim hepsi benim düğünü ben yaptım diye teşekkür bile etmedi ama dugunde 2 çeyrek dışında bişey yapmadi ekmek parasına kadar da takı kutusundan almışlar..

0 oy
önce (1,735 puan) tarafından

Ne yaptılarsa başlarına geldi. Kim olsa çoktan bitirmişti görüşmeyi. Artık eski ben yok. 

Ama çok ciddiyim 3-4 oldu bakiyorum başıma gelen olayı kinayip basit görüp dalga geçtiler aynısı başlarına geldi 

0 oy
önce (6,607 puan) tarafından

Biz iyiyiz şükür. Bana baştan dedi sen kızımsın oğlum damat ona göre yerini belle hep bir adım yakınsın bana oğlumdan diye. Kredini baştan verdim ona göre harca demiş oldu :) Günlük hayatta aşırı uyumsuz iki kadınız ama ben şakaya veriyorum o da asla takmıyor benim zor yanlarımı gül gibi geçiniyoruz Allah'a şükür. Beklentilerini anlıyorum elimden geldiğince hoş tutuyorum, o da bir kez bile karışmadı karışmaz bize. 

Eşimden de Allah razı olsun önce siz sonra annemler der hep. Bizden önce annesine koştuğunu görmedim hiç. Böyle olduğu için de güvende ve rahat hissediyorum sanırım ondan da geçimimiz kolaylaşıyor kayınvalidemle.

Ne mutlu size ❤️ benim eşim iki taraflı davranıyor bi tartışmada bana haksız olduğum konuları söylüyor haklı olduklarımı geçiyor annesine gidince de onun haksız olduklarını konuşuyor ona göre herkes haksız ama bence yönetemiyor durumu bana hep annesini şikayet eder bence oraya gidip benide şikayet ediyor eminim 

önce (6,607 puan) tarafından

Eşim sağ olsun iyidir bu konuda. Ama eşimin ailesi de çok iyidir sağ olsunlar. Kaynım da eltimi ezdirmez arada koymaz. Biz de kayınvalidemizi hoş tutarız, kıymet biliriz 

0 oy
önce (254 puan) tarafından

Ne anlatım. Ki üvey kaynana yazarsam roman olur evlenmeden öncesi varr ay ayy 

Ayyy üvey kaynana ile bir sürü şey duydum Allah hayr etsin zor durum 

önce (254 puan) tarafından

Evet bendede üvey var maalesef 

0 oy
önce (3,562 puan) tarafından

Açılın ben geldim:)

Bizim düğüne 2 hafta kala kaynanamın gerçek yüzü çıktı ortaya.o zamandada sinirlerimi bozdu ama düğüne az kaldı herkes gergindir deyip ona yordum.dqha elimdeki kına çıkmadan oruç halimle tarlada çalıştırdılar.hamileyken hem ev işlerini hapıyordum. Hem tarlaya gidiyordum.sonra bebeğimi kaybettim.arada hep sürtüşmeler kavgalar oldu.birgün yine tartıştık akşam kayınbabama şikeyet etmiş.o da alkollü bana bağırdı çağırdı evden kovdu.

Sonra büyük oğluma hamile kaldım.bana bakma bahanesiyle 5 ay beraber yaşadık.doğumdan sonra söylemediğim bi lafı evirip çevirip söyledin dedi.evi ayırıyoruz deyip evde ne varsa götürdü.o gün evde sadece küflenmiş peynir bıraktı.bu arada doğumdan sonra bütün kızları herkes bi odada kaldık.ben ezeryqn halimle tek başıma çocuk bakerken kendisi görümcemin bebeğine bakıyordu.bu arada annemin gelmesinede izin vermediler biz bakarız dediler.halıma yemek döküp sildirdi.kış ayıydı sular donmuş kıyqfetlwr birikmiş bana elde yıka onları deyip gitti.üstüne kayınbabamı kavgaya yolladı adam ağzına ne geldiyse söyledi.sütüm kesildi sıtma oldum.eşimde annnesini çağırdı bebeğe baksın diye,bana habire iyi olmadınöı kalk işte yemek ye düzelrsin dedi bende yok deyince ***** o zaman demişti.

En son 2.doğumuma 2 gün kala kocam olacak insan içmiş hastalanmış bende anneme arq deyince o da babamı aramış onları arasın diye.onlarda şehir dışında eve dönüyorlarmış.neyse geldiler yol yakın zaten.hepsi birden üstüme geldi niye sen bizi aramqdın niye ambulansı arqmadın diye.görümcem anneme senide kızınıda gebertirim dedi.doğuma bike ağlayarak girdim.asla da hakkımı hiçbir aikesine helal etmiyorum.bu dünyada misliyle acısı çıksın.

Şimdi sadece kaynanamla samimi olmadan konuşuyorum o da mecburiyetten.

Bi yudum suyu haketmeyen insanlar bunlar Allah sorsun hesabınızı 

0 oy
önce (2,902 puan) tarafından

Ayy hangi birini desem allaha havale ettim o kadını artık eskisi gibi ne konuşurum ne gider gelirim onlar gelir eskisi gibi samimi değilim asla kalın evimde dahi demiyorum ben annem gibi gördüm anne dedim o ise herkesin içinde yalandan kızım der gelin görür kuyumu kazar bir insan kızım dediği kişiye bu kötülüğü nasip yapar onuda anlamıyorum işte Allaha havale ettim

Millet onu iyi bilsin diyedir 

önce (2,902 puan) tarafından

Zatn iki yüzlü biri herkesin içinde bir ilgili olur torununa bile ama kimse yoksa yatakta olsan bir bardak su dahi vermez heleki eşim evdeyse pervane olur o derece

Benimki açık açık gösteriyor tavrını torununu bile sevmez sadece bir kere hastaneye gidicem hava soğuk boşuna peşimde sürüklemeyeyim tüm gün 

sana bırakayım dedim yok olmaz benim başımı ağrıtır bakamam dedi o zaman 1 yaşındaydı henüz yürüyemiyordu bile napıcak sanki evimi dağıtıcak kirletecek tepene mi çıkacak ama her ortana girdiğinde yalandan bi çocuğu görünce ağlama numarası oğlumun çocuğu diyip garip garip fenalaşmalar ama iki dk bak desen yataklara düşer

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 616 göst.
12 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,242 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 657 göst.
0 oy
7 cevap 983 göst.
+1 oy
9 cevap 271 göst.
12 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,694 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,384 soru

24,237,033 cevap

339,711 kullanıcı

...