0 oy
167 göst.
önce Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
önce tarafından kapalı

İyi geceler 2.evliliğimi yapmayi düşünüyorum eşimden ayrılalı 3 ay oldu 

görüştüğüm birisi var ama güvenmiyorum eski eşimden kalma korku ve kaygı ve güvensizlik var bu durumları nasıl atlatabilirim 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

+3 oy
önce (5,828 puan) tarafından

Aklın varsa evlenme zaten 

Birincisi yaraliyor ikincisi öldürüyor 

3 ay çok az bi zaman bence 

Çok iyi taniman lazım ve ufak bi hatasında yanlisinda resti çekmen lazım 

önce (1 puan) tarafından

2 satır da yazdığınıza katılıyorum 1.zaten beni resmen bitirdi pislikten kurtuldum bilmiyorum 2. İçin kararsızım 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,145 puan) tarafından

Bir kez evlenmişsiniz, artık ne demek olduğunu ve iyi ya da kötü ne kadar getirisi olduğunu da tecrübe etmişsiniz.

Eğer ilkinde sizi modern köle olarak gören bir adamla evlendiyseniz emin olun 2.sinde çok bir fark olmayacak.

İnsanın imtihanı, onu vermeden değişmez. Bazı şeyleri devamlı devamlı yaşamamızın sebebi de budur, o olaya doğru tepkiyi vermiyoruz ya da Allah’ın bize öğrettiği dersi almıyoruz.

Sütten ağzım yandı, yoğurdu üfleyerek yerim diyenlerdenseniz eninde sonunda evleneceksiniz zaten, bari bunu mantık çerçevesinde yapın. Çünkü kadınlar olarak ilgiye, erkekler olarak da bakıma muhtaç varlıklarız.

Siz, evlendikten sonra yine aşçı, hizmetli, part time sekreter ve full time dadı olacaksınız. Kiminle evlenirseniz evlenin bu değişmeyecek. Bari sizi seven, sayan ve sizi kırmaktan ödü kopan bir adamla evlenin.

Sırf evlenmiş olmak için, dul demesinler diye, adı çıkmasın diye, aile evi kabus diye yağmurdan kaçarken doluya tutulan belki 7-8 tanıdığım var. Pişmanlar. Bu evliliği 40 sene düşünüp öyle karar vermedikleri için deli gibi pişmanlar.

Kâr-Zarar tablosu yapın kendinize. Çocukluk döneminde değilsiniz artık, aşk, tutku, ihtiras için başınızı ilk okşayana körkütük aşık olacak haliniz yok.

O yüzden efendi biri mi, Allah korkusu var mı, beni ziyan eder mi, namuslu mu, eve helal lokma getirir mi, öfkeli mi, kalbimi kırar mı, kırarsa tamir etmeyi bilir mi, Kadir kıymet nedir anlar mı, iki çift laf lüks mü olur yoksa biz her şeyi paylaşan çiftlerden mi oluruz, aile kavramı nedir biliyor mu, beni olması gerektiği kadar benimser mi, sever mi, sayar mı, çocuklarıma iyi baba olur mu, aileme iyi damat olur mu, bana hakkaniyetli koca olur mu vb vb doğru sorularınıza doğru yanıt verene bir şans verin.

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 368 göst.
12 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Minelsaglam33 (162 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 159 göst.
22 Eylül 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buket166 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
13 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Nalankt (1,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 77 göst.
4 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Civciv1234 (1,723 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,208 soru

24,234,625 cevap

339,574 kullanıcı

...