0 oy
98 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,354 puan) tarafından

Kızlar göğsümde büyük kitleler var. 3 cm kadar büyüklükte birçoğu 5 6 tane var. 7 yıldır var zararsız dediler her sen kontrole gidiyorum 7 yıldır sorun çıkmıyor. Geçen haftayine kontrol zamanı gelmişti gittim. Ultrasonla bakıldı hem doktor hem de ultrason uzmanı baktı sorun yok dedi göğsümün alt tarafında ağrı da vardı bu sefer yine sorun yok dediler. Geçen hafta baktıktan sonra o alt taraftaki ağrı arttı ve öyle bir sertlik oluştu ki kitle sertliği değil böyle iki yumurta büyüklüğü kadar neredeyse. taş gibi sert  göğsümün alt tarafı tamamen taşa dokunur gibi sertleşti. Bu ne olabilir ya ne yapmalıyım bilgisi olan var mı ?

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,354 puan) tarafından

Geçen hafta cuma günü ultrasonla bakıldı iki defa. Ultrasondan sonra böyle sertleşme oldu zaten ağrı ve sertleşme biraz vardı ultrasondan sonra sanki göğsümün alt tarafında iki yumurta büyüklüğünde kitle var gibi elime geliyor şişti sertleşti. Pazartesi günü yine gittim doktora dedim ağrım arttı ve sertleşti. Hormonaldir dedi. Şimdi birdaha gitsem çekiniyorum da gitmeye ne yapacağımı bilemedim kızlar. 

-Reklam-
0 oy
önce (1,314 puan) tarafından

Başka bir doktor yok mu ona görünseniz ? Kuzenimde olmuştu öyle sert ağrılı dokunamıyordu , iltihap toplamış meğer çekip almışlardı 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 1,058 göst.
18 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MehSinOz (248 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 157 göst.
0 oy
0 cevap 63 göst.
0 oy
4 cevap 247 göst.
18 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Kadinca_9755098 (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,727 soru

24,241,236 cevap

340,004 kullanıcı

...