+1 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (187 puan) tarafından

Hanımlar bebeğim 14 aylık Dün sütten kestim Dünden beri Göğüslerim çok şişmiş ama hala içmez süt geliyor çok ağrıyor ne yapmalıyım bebeğime sütümü geri vermeli miyim Çünkü bebeğin durumu ve Göğüslerim çok ağrıyor göğsüm için ne yapabilirim canım çok yanıyor hem benim için hem bebeğim için o Ağladıkça benim içim sızlıyor iki buçuk aylık hamileyim O yüzden sütten kestim Doktorum da değilim

4 Cevaplar

+1 oy
(9,079 puan) tarafından

gogsune icin dostinex al eczaneden iki adet hap. yaridan boluyosun ikisonide dort parca oluyor yani. sabah aksam sabah aksam aliosun iki gunde bitio . ilk gunden sinra agri sizi olmuo zaten . bu hap memeden kesme durumundaki agrinicin kullanilio

(9,079 puan) tarafından

bebek icinde dirsayetli ol verme memeni aglamaz. unutur . gogsune sabirtasi sur. tadi buruk bisey . bebek dilini degdirince memene direk geri cekio. sabirtasinin tadini sevmio. istersen gigsunude karala kirmizi oje siyah goz kalemi ile cikmasin yani yada ayakkabi biyasiyla ucunu degil  ust kisimlarini. eg oldu dersin. sabir tasini gogus ucuna surmen gerek

(187 puan) tarafından

Ya şeyde sürdüm kırmızı şeyler de sürdüm elimden gelen her şeyi gördüm alıyor tekrar Dünden beri işte babamlara bıraktım gece çok huzursuzluk çıkarmamış bir kere kalkıp ağlamış o kadar Şimdi beni görünce daha huzursuz oldu sürekli istiyor

(9,079 puan) tarafından

oje moje vikmio silsede yikasada vikmio ya o on numara ise yario. salca malcayi cocuk silio gene emio😂😂ojeyi yikasan bile cikmio bak diyisun

-Reklam-
0 oy
(896 puan) tarafından

Sütü hepsini sağ pompa ile dök sonra bu bırak ki bi daha dolmasın ben aynı hatayı yaptım göğsüm oldu taş sonra güzel sağdım buz torbası bıraktım sürekli buz gibi suya tuttum ki irkilip çekilsin 

(187 puan) tarafından

Olur canım öyle de  denerim

0 oy
(1,650 puan) tarafından

Ben çok çektim mastıt olmuştum. Sakın pompa ile sağma. Elinle masaj yaparak sağ. Bıraz rahatladıgını hıssedınce bırak devam etme. Ve üstüne devamlı buz koy ıyı gelir. Rahatlatır senı. Çok geçmiş olsun kuzucuk da ınsallah hemen alışır bu duruma 

(187 puan) tarafından

İnşallah canım Çok teşekkür ederim

0 oy
(946 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun. Çok zor emzirme göğüslerini yıka sabunla biraz rahatlatır. İki gün çok ağrı oluyor sonra kesiliyor. . Bebeğin daha küçük benim ilk iki kızım üst üste oldu perişan oldum

(187 puan) tarafından

Ya senin için de çok üzüldüm gerçekten çok zor bir durum

(946 puan) tarafından

Üçüncü kızımda sürpriz şekilde oldu Su an 14 aylık 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 48 göst.
0 oy
1 cevap 67 göst.
0 oy
1 cevap 112 göst.
20 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
14 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1310. (325 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,934 soru

24,037,177 cevap

328,988 kullanıcı

...