0 oy
140 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,684 puan) tarafından

Hayırlı günler kızlar bi sorum olacak oğlum 3 yaşında bugün gözünde kanlanma gördüm ama öyle soluk renkli birşey değil bildiğin kanamış gibi görünüyor hani yorgunluktan uykusuzluktan felan kızarır ya öyle görünmüyor ilk defa böyle bir kanlanma gördüm korktum bilgisi olan var mı her hangi bir şikayeti yok bugün sabah eşimle bir yere gittiler köpekle bayağı oynamış ama köpek vurmamış hiç sadece yüzünü kafasını felan yalamış köpek onunla ilgisi var mıdır? Resim koyacağım ama net belli değil görünenden daha canlı kırmızı korkutucu geldi bana daha önce görmediğim için heralde 

image

image

image

4 Cevaplar

+1 oy
(18,678 puan) tarafından

Oyyyyy Masallahh Toprak beyee 🌸❤️🤍 Bilmiyorum ki canım hiç başıma gelmedi bilenler çıkar İNŞALLAH olmadı bı acilemi gostersen köpekle alakalı olurmu bilemedim🙄

(3,684 puan) tarafından

Bacımm❤️❤️❤️Vallahi bende bilemedim bacım ya hani vurma olmadı da mikrop felan mı kaptı anlamadım ve resimde normal kızarma gibi duruyır ama öyle değil bildiğin kanamış gibi duruyor içim bi tuhaf oldu 😟eşimde bi bakalım olmadı hastaneye gidelim dedi 

(18,678 puan) tarafından

Kız bilmeden bı yeremi çarptı acaba sen görmedin ayy biledimki bacım ya 🥹Aciyoor falan diyorum peki

(3,684 puan) tarafından

Yok ya çarpsa ağlardı dedim acaba banyo yaptı Şampuan mı yaptı ama orda da hiç gözüm oynadı diye ağlamadı anladım vallahi🤦🏻‍♀️

(18,678 puan) tarafından

Olabilir de şampuan değişti mi ondanmi? oldu baktin azalmıyor götür bacım bı 

(3,684 puan) tarafından

Yeni şişe ama kullandığımız Şampuan 

-Reklam-
+1 oy
(202 puan) tarafından

Bırsey falan mı vurdu acaba gözüne oynarken oyuncaklarla falan o zamanda kanlanma olur böyle darbe almış gıbı sankı 

(3,684 puan) tarafından

Yani oyuncak felan olsa darbe alsa hemen ağlar çok ağlak bir çocuk zaten o yüzden çok düşünmedim o ihtimali dedim acaba köpek mi vurdu eşimle gitmişlerdi dışarı o da hayır deyince hemen korktum darbe almış gibi resmen 

(202 puan) tarafından

Hiç belli olmuyor kı canım çocuklara hanı sor bakalım ne diyecek vurdunmu bır şey gözüne dıye 

Gecmıs olsun bu arada 

(3,684 puan) tarafından

Sordum resmini çektim gösterdim acıyor i mu diyorum yok diyor nasıl oldu diyor bilmiyorum diyor yani bekleyeğim düzelmezse götürcem inşallah 

Teşekkür ederim 🤲

+1 oy
(1,630 puan) tarafından

Gecmiş olsun canım neden olduki ya :(

(3,684 puan) tarafından

Hiç bilmiyorum dün yoktu bugün oldu aniden bende çok pimpirikliyim hemen korktum 😟

+1 oy
(3,837 puan) tarafından

Maşallah gözlere🌸

Canım geçen aylarda benim oğlanın gözüde bu şekilde kanlandı.arka kısımdaydı.kanlanmadan 2 gün sonra şişti akıp durdu öyle göz enfeksiyonuna yaklanmıştı.damlayla geçti şükğr

(3,684 puan) tarafından

❤️❤️❤️Teşekkür ederiz ❤️

Yaaa anladım canım muhtemelen bu da enfeksiyon olur bu ara sürekli hastalık içindeyiz çünkü 😟

Geçmiş olsun sizede canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 170 göst.
1 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tazeannee (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 256 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ❤sevgi seli❤ (667 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
0 oy
6 cevap 384 göst.